Επιλεγμένες

Σχολικές

Εργασίες

 

Διατροφή και παράδοση
Αρκαδικές γεύσεις
του χθες και του σήμερα

 

 Δ.Σ. Περδικονερίου

Σχ. έτος 2001-02

 

   Αντί προλόγου
   Διατροφή και παράδοση
   Σημασία της λαϊκής
 παράδοσης και γεύσης
   Σκοπός - δραστηριότητες
 ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ
   Ζυμωτό ψωμί
 σε ξυλόφουρνο
   Είδη ψωμιού
   Σε ώρα ανάγκης...
   Στις ευχάριστες στιγμές
   Εορταστικό ημερολόγιο
   Ψωμί και ορθοδοξία
   Το ψωμί στο τραπέζι
 της φτωχολογιάς
   Το ψωμί σήμερα
 ΖΥΜΑΡΙΚΑ
   Είδη παραδοσιακών
 ζυμαρικών
   Τα ζυμαρικά σήμερα
 ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
   Είδη - παρασκευή των
   Τα τυροκομικά σήμερα
 ΧΟΙΡΙΝΑ
   Τα χοιρινά
 
   Μολογήματα
   Παροιμίες - ποίηση
   Παρατηρήματα - προλήψεις
   Λεξιλόγιο
 ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ
   "Σας συστηνόμαστε έτσι..."
   Ο Καραγκιόζης
 
   Ακροστιχίδες...
   Σχόλια μαθητών
   Ερωτηματολόγιο
   Αξιολόγηση
   Ομάδες εργασίας
   Βιβλιογραφία - ευχαριστίες

 

 Επιμέλεια - σύνταξη:

 Καγιούλη Βασιλική

 Αναγνωστόπουλος Κων/νος

 

 

 

 

Ερωτηματολόγιο


 

1. Πόσο συχνά καταναλώνεις τις τροφές της Μεσογειακής δίαιτας;

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

_______________________________________________________

2. Ποιες τροφές θα πρόσθετες ή θα αφαιρούσες στο διάλειμμα;

________________________________________________________

________________________________________________________

________________________________________________________

________________________________________________________

3. Πόσο ωφελήθηκες από το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Θα ΄θελες να ασχοληθείς με κάποιο άλλο πρόγραμμα περιβαλλοντικής αγωγής;

________________________________________________________

________________________________________________________

________________________________________________________

________________________________________________________

4. Σχολίασε τη συνεργασία σου με τους παππούδες και τις γιαγιάδες για την υλοποίηση του προγράμματος.

_________________________________________________________

_________________________________________________________

_________________________________________________________

_________________________________________________________

 

 

5. Τι θα έλεγες στους φίλους σου για το χθες και το σήμερα της γεύσης.

Τι θα τους συμβούλευες;

__________________________________________________________

__________________________________________________________

__________________________________________________________

__________________________________________________________

6. Φτιάξε το εβδομαδιαίο διαιτολόγιο σου.

 

  Πρωί Μεσημέρι Βράδυ
Δευτέρα      
Τρίτη      
Τετάρτη      
Πέμπτη      
Παρασκευή      
Σάββατο      
Κυριακή      

 

 

 

 

[ Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2005 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα