Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 26-5-2009

 

 

 

 
Ευρωεκλογές 09: Επισκέψεις ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία
Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2009 ο Κώστας ΗΣΥΧΟΣ μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ - Αντιπρόεδρος του Ε.Κ. Αθήνας, θα παραβρεθεί στους χώρους εργασίας του Ενεργειακού Κέντρου Μεγαλόπολης της Δ.Ε.Η και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εν’ όψει των ευρωεκλογών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:
7 π.μ ΜΑΡΑΘΟΥΣΑ (Καντίνα) Ομιλία - συζήτηση
9 π.μ ΑΗΣ Μ - Β (Συνεργείο Λέβητα Μ/Σ) Ομιλία - συζήτηση
12 π.μ ΑΗΣ - Μ (Καντίνα) Ομιλία - συζήτηση

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2009 ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος ΧΟΥΝΤΗΣ θα επισκεφθεί την Τρίπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Ώρα 5 μ.μ : Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε στο Τουριστικό Περίπτερο στην Πλατεία Άρεως.
Ώρα 7:30 μ.μ : Περιοδεία στην πόλη της Τρίπολης.
Ώρα 9:00 μ.μ : Συνεστίαση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στο Τουριστικό
Περίπτερο στην Πλατεία Άρεως.

Την Τρίτη 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ο Θάνος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας θα πραγματοποιήσουν περιοδεία στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης και στα εργοτάξια στην εθνική οδό και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ εν’ όψει των ευρωεκλογών.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

 

 
Ο Ισπυρλίδης στον Αστέρα
Ο Γιάννης Ισπυρλίδης θα είναι ο γυμναστής του Αστέρα για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού συμφώνησε και υπέγραψε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας.

Ο νέος γυμναστής του Αστέρα δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αστέρα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και θέλω να γνωρίζει, πώς θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πιάσει η ομάδα τους στόχους της»

Ο Ισπυρλίδης έχει δουλέψει ως γυμναστής στην Ξάνθη για δεκαοκτώ χρόνια, στον Πανθρακικό έναν χρόνο, ενώ είναι καθηγητής ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

 

 
300 εκατομμύρια πάσχουν από θυρεοειδή
Περισσότεροι από 300 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον θυρεοειδή τους, αν και θεωρείται ότι πάνω από τους μισούς δεν γνωρίζουν για την κατάστασή τους!!

Αυτό τονίστηκε σήμερα από τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας κ Μαρία Αλεβιζάκη, κ Βαρβάρα Βλασοπούλου, κ Υβόνη Δημουλά και τον κ Λεωνίδα Ντούντα κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τον Θυρεοειδή.

«Το ανησυχητικό, όπως τονίστηκε, είναι ότι λιγότεροι από τους μισούς ασθενείς που εμφανίζουν κάποια διαταραχή του θυρεοειδούς γνωρίζουν την σπουδαιότητα του οργάνου αυτού για τον οργανισμό μας ή το γεγονός ότι οι διαταραχές αυτές μπορεί να οδηγήσουν σε ενδεχομένως απειλητικές για την ζωή επιπλοκές»

Μάλιστα όπως λέχθηκε τα άτομα που πάσχουν από δυσλειτουργία του θυρεοειδούς και δεν λαμβάνουν θεραπεία έχουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών. Περισσότερα1...
 Περισσότερα2...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα