Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 29-11-2007

 

 

 

 
Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό
Εκδήλωση - συζήτηση διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης με θέμα:

«Η αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης απέναντι στους εργαζόμενους και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος».

Τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό θα παρουσιάσουν οι:

* Αλέκος ΚΑΛΥΒΗΣ, Μέλος της Κ.Π.Ε του ΣΥΝ και Αναπλ. Πρόεδρος
της Γ.Σ.Ε.Ε.
* Πάνος ΚΟΣΜΑΣ, Μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ (ΚΟΚΚΙΝΟ) -
Δημοσιογράφος.

Στις 7 μ.μ στον ίδιο χώρο θα δοθεί Συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε

 

 

 

 
Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση «Polis»
Στη διεθνή έκθεση φορέων της Αυτοδιοίκησης «Polis 2007» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου με δικό της περίπτερο, παρουσιάζοντας τις δραστηριότητες της Πελοποννήσου σε πολυεπιπέδους τομείς προβάλλοντας παράλληλα το σύγχρονο πρόσωπο και τους αναπτυξιακούς προσανατολισμούς της Περιφέρειας.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήταν άρτια οργανωμένο και το επισκέφθηκαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων και Περιφερειών, αλλά και πολυάριθμοι επισκέπτες που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Στην έκθεση, συμμετείχαν συνολικά 852 εκθέτες από 21 χώρες, ενώ τα εγκαίνια της έγιναν από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο που ανήγγειλε την εντατικοποίηση της υλοποίησης της Ψηφιακής Στρατηγικής του υπουργείου για τη μετάβαση στη «Ψηφιακή Κοινωνία».

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα να συμμετέχει σε σημαντικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προβάλλοντας την περιοχή όσο περισσότερο μπορεί.

 

 

 

 
Υπόμνημα ΣΟΣ ΔΕΗ Μεγαλόπολης για εκτέλεση εργολαβίας
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΥΧΕΙΩΝ - ΣΤΑΘΜΩΝ
(Σ.Ο.Σ) Δ.Ε.Η ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Προς:  Διευθυντή ΑΗΣ - Μ:

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Κύριε Διευθυντά
Στις 22 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 14.00 μ.μ, από το πηγάδι Νο 4 της 4ης Μονάδας που βρισκόταν σε λειτουργία, εκδηλώθηκε αλάρμ σφάλματος υποδηλώνοντας πιθανό ηλεκτρολογικό πρόβλημα.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο χώρο του εν λόγω πηγαδιού αμέσως μετά από τον ηλεκτροτεχνίτη φυλακής, διαπιστώθηκε η παρουσία πέντε (5) εργαζομένων εργολαβικής εταιρείας, οι οποίοι με σκαπτικό μηχάνημα είχαν αποξηλώσει καλώδια επικοινωνίας, τμήμα καλωδίου 380 V φωτισμού, καθώς επίσης είχε υπάρξει τραυματισμός στο καλώδιο 6 KV του εν λόγω πηγαδιού.
Ο ηλεκτροτεχνίτης έθεσε τοπικά το αναφερόμενο πηγάδι εκτός λειτουργίας και ενημέρωσε στο Θ.Ε.
Οι εργασίες που πραγματοποιούσε το συνεργείο της εργολαβικής εταιρείας αφορούσε έργο καθοδικής προστασίας του αγωγού τροφοδοσίας νερού από το συγκεκριμένο πηγάδι προς την 4η Μονάδα.
Για τις εργασίες αυτές δεν είχε υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση στον Τομέα Λειτουργίας, ούτε στο Θ.Ε (Μ.Υ.Σ, κ.λ.π), καθώς επίσης δεν είχε εκδοθεί άδεια εργασίας. Περισσότερα...

 

 

 

 
Συνεχίστηκε η προετοιμασία για ΠΑΟΚ
Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι (7.00 μ.μ.) πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, με τον Πάουλο Κάμπος και τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να δουλεύουν με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε θέματα τακτικής εν όψει του αγώνα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο «οικογενειακό διπλό» όπου εφαρμόστηκαν στο γήπεδο όλα αυτά που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές το προπονητικό τημ.

Στην προϊστορία παιχνιδιών μεταξύ των δύο ομάδων, το Κυριακάτικο θα είναι το πρώτο επίσημο σε πρωτάθλημα, καθώς μέχρι σήμερα Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΟΚ δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντιμέτωποι.

Στο μεταξύ, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Αστέρα, οι ακαδημίες του συλλόγου θα αντιμετωπίσουν αντίστοιχες ομάδες από το Αργος ανά ηλικιακή κατηγορία. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
ΠΑΙΔΕΣ (1993-94) 10.30-11.30
JUNIOR (1997-98) 10.30-11.30
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (1995-96) 11.45-12.45

Τέλος, η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ το Σάββατο στις 11.00 π.μ. στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία των αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων.

 

 

 

 
Διαιτητές καλαθοσφαίρισης εθνικών πρωταθλημάτων
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛ-ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 1-2-5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Α2 Ανδρών
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου
Απόλλωνα Πάτρας 5.30μ.μ. Απόλλωνας Πατ. - Σπόρτιγκ Ηλιόπουλος- Πανταζής (Σοφιανοπούλου).
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
Δάφνη 5.30 μ.μ. ΑΟ Δάφνη - Ιωνικός Λαμ. Φούφης - Ταβουλαρέας (Σγουρός)

Β Ανδρών
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
Εσπέρου 12.00 Ίκαρος Καλ. - Κομοτηνή Κατραχούρας - Γιαλικάρης (Μπισιώτης)

Α1 Γυναικών
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
Παναθηναικού 12.00 Παναθηναικός - Καστοριά Κοτσιμπός - Αναστόπουλος (Δημητριάδης)

Γ Ανδρών
Κυριακή 2 Δεκεμβρίου
1ος Όμιλος Νότου
Μεσσήνης 18.00 μ.μ. Μεσσήνη - Πολύβιος Πλάγος - Κυριακόπουλος (Κωστής)

Γ Ανδρών
Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου
2ος Όμιλος Νότου
Ηρακλείου 18.00 ΟΦΗ - Πανελευσινιακός Πίγκας - Νικολακέα (Μούστος)

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα