Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 20-5-2009

 

 

 

 
Γιορτές κερασιών στον Πλάτανο
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
1964
ΤΗΛ.: 27550-52510 & 6977-703094

Πλάτανος Αρκαδίας-Μάης 2009

«Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά Πέζουλα ποταμόν, εωράκαμεν τον Πλάτανο»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Το Σάββατο 23 Μάη 2009, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΡΑΣΙΩΝ, ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ, ΤΩΝ ΦΕΓΓΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΩΤΩΝ ο Πατριωτικός Σύλλογος Πλατάνου διοργανώνει τις 26ες Γιορτές των Κερασιών και σας καλεί στο όμορφο χωριό μας για μια αξέχαστη βραδιά.

Γιορτές χαράς, επικοινωνίας, πολιτισμού και διασκέδασης στον όμορφο χώρο της πλατείας ΧΑΡΕΣ, δίπλα από τα γάργαρα νερά του «Πέζουλα», κάτω από το φως των αστεριών.

Οι χρυσοχέρες νοικοκυρές του χωριού μας θα έχουν ετοιμάσει για σας ποικιλία γλυκισμάτων και ο Σύλλογος θα διαθέτει το καθιερωμένο πλέον γλυκό του κουταλιού και τα λικέρ κεράσι και βύσσινο.

Η ορχήστρα ΠΑΡΟΝΤΕΣ θα μας διασκεδάσει μέχρι πρωίας με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια, συνοδεία εκλεκτών μεζέδων και εξαίρετου οίνου.

Αφήστε λοιπόν στο σπίτι προβλήματα, σκοτούρες, στεναχώριες και άγχη, πάρτε μαζί σας κέφι, χαρά και το απαραίτητο πανωφόρι κι ελάτε να διασκεδάσετε και φέτος μαζί μας.

Το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Άστρους θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς Μικράς Ασίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα λειτουργήσει Έκθεση Παλαιάς Ασπρόμαυρης και Έγχρωμης Φωτογραφίας.

Θα βραβευτούν τα παιδιά που θα φτιάξουν τα καλύτερα Στεφάνια με λουλούδια και κεράσια.

Ελάτε και φέτος στον Πλάτανο.

Εκτός απ’το νερό και κάτι άλλο τρέχει !!!!

 

 

 
Ευρωεκλογές 09: Διακήρυξη ΣΥΡΙΖΑ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου 2009 γίνονται σε πλαίσιο που καθορίζουν οι συνθήκες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που εκδηλώθηκε με ένταση στον τραπεζικό (χρηματοπιστωτικό τομέα), αλλά είναι ταυτόχρονα κρίση κοινωνική και περιβαλλοντική, κρίση αξιών και θεσμών ενώ εξελίσσεται ραγδαία σε γενικευμένη δομική κρίση του καπιταλιστικού συστήματος.

Αναδεικνύεται το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί το νεοφιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο. Στην Ευρώπη και στην Ελλάδα η κρίση αυτή θα ενταθεί περισσότερο, γιατί οι δυνάμεις που την προκάλεσαν συνεχίζουν να χαράσσουν και να ακολουθούν απαράλλακτα τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές.

Διέξοδος για την χώρα μας και την Ευρώπη θα προκύψει από την εφαρμογή εναλλακτικού σχεδίου με κατεύθυνση τον σοσιαλισμό. Θα στηρίζεται στον αγώνα ευρύτερων πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και του καπιταλιστικού συστήματος, που τις επιβάλλει και την δημιουργία μιας Ευρώπης της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, της ειρήνης, της οικολογίας, των δικαιωμάτων για όλους.

Γι’ αυτούς τους λόγους στις εκλογές που έρχονται... Περισσότερα...

 

 

 
Χάλκινο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Taekwondo ITF 2009
Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, καταγωγή από το Λευκοχώρι, κατέκτησε το 8ο της μετάλλιο στην αθλητική της καριέρα σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Συγκεκριμένα η Βασιλική κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη μάχη γυναικών 45 κιλά, στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες Taekwondo ITF 2009 ανδρών γυναικών, που διεξήχθησαν στην πόλη Ζρέτσε της Σλοβενίας από 12 έως 17 Μαΐου 2009. Αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με διάστρεμμα στον δεξί της αστράγαλο, αδιαφορώντας για τους πόνους, προκειμένου να αγωνιστεί και να τιμήσει την Ελλάδα, το Λευκοχώρι, την Γορτυνία και την Αρκαδία μας.

 


 
Πανελλήνιες Κινητοποιήσεις Στελεχών Κέντρων Πρόληψης Ναρκωτικών
«ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ»
(ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΟΚΑΝΑ & ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)
Διεύθυνση Γραμματείας: Κ. Π. Ν. Σάμου «Φάρος», Θ. Σοφούλη 261 83100 Σάμος
Τηλ : 2273023443, 2273087070 ΦΑΞ: 2273023441
Κινητά: 6956248200,6936828341

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009, οι εργαζόμενοι και εργαζόμενες των Κέντρων Πρόληψης της χώρας προχωρήσαμε σε 24ωρη πανελλαδική απεργία, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων για τη διεκδίκηση των εργασιακών και επιστημονικών δικαιωμάτων μας, με άμεσα αιτήματα την καταβολή των 13 εκατομμυρίων ευρώ, που μας χρωστούν από κοινού το Υπουργείο Υγείας και ο Ο.ΚΑ.ΝΑ. από τριετίας και την έναρξη της εκπαίδευσής μας και επίσημου διαλόγου για την επίλυση του θεσμικού μας προβλήματος, με πρόβλεψη πάγιας και επαρκούς χρηματοδότησης όλων των Κ.Π. Η πορεία διαμαρτυρίας των εργαζομένων ολοκληρώθηκε με την αποστολή αντιπροσωπείας μας, συνοδευόμενης από τρεις αιρετούς της Αυτοδιοίκησης - έμπρακτους υποστηρικτές του έργου μας - που συναντήθηκε στη Βουλή με εκπροσώπους όλων των κοινοβουλευτικών Κομμάτων, πλην του κυβερνόντος, που αν και ενήμερο για την επίσκεψή μας, δεν ευαρεστήθηκε να μας συναντήσει δι’ αντιπροσώπου. Οι εκπρόσωποι των Κομμάτων της αντιπολίτευσης, από την άλλη, αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας, δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους εργαζομένους και ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για συνέχιση της άσκησης πίεσης δια της θεσμικής οδού προς τους υπαίτιους της κατρακύλας της Πρόληψης. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα