Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 5-3-2008

 

 

 

 
Η "Τρίπολη-ανθρώπινη πόλη" για προϋπολογισμό- τεχνικό πρόγραμμα
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ψήφισε κατά πλειοψηφία το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του 2008, πλην ενός θέματος που απέσπασε την ομοφωνία όλων των παρατάξεων με τίτλο «Απαλλοτριώσεις οικοπέδων και εδαφικών εκτάσεων» για την κάλυψη αποκλειστικά και μόνο απαλλοτριώσεων στην περιοχή Αρσενέικα (γήπεδο ΑΣΤΕΡΑ) «για κοινωφελή σκοπό».

Πέρυσι, στην τοποθέτησή μας για τον προϋπολογισμό είχαμε δεχθεί ότι μια Δημοτική Αρχή στην έναρξη της τετραετίας της αντιμετωπίζει προβλήματα ως προς τη σύνταξη του προϋπολογισμού. Συνεπώς επισημαίναμε ότι θα φανεί από τους προϋπολογισμούς των επόμενων ετών αν η σύνταξή τους θα είναι προϊόν ανοιχτής διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με τους φορείς της πόλης και διαλόγου με τους πολίτες ή θα είναι προϊόν κλειστών θυρών και ανακοίνωσης της τελευταίας στιγμής.

Δυστυχώς το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και φέτος. Το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός συντάχθηκαν ερήμην των πολιτών και, το χειρότερο, χωρίς δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς που άλλωστε αποτελεί υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής σύμφωνα και με τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Περισσότερα...

 

 

 

 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΚΟΑΤ
Ο ΚΟΑΤ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟ 5-3-2008 ΚΑΙ ΕΩΣ 18-4-2008
Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΗΛΙΚΙΑ 4 (ΤΕΣΣΑΡΩΝ) ΕΩΣ 6(ΕΞΙ) ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφ. Στο τηλ. 6942051559 και 6972447915 και
Καθημερινά στο κολυμβητήριο από 17:00 εως 20:00

 

 

 

 
Επίσκεψη Ψαριανού στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης
Την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008 στις 11:30 π.μ θα επισκεφθεί την ΔΕΗ (ΑΗΣ Μεγαλόπολης) ο Βουλευτής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Γρηγόρης ΨΑΡΙΑΝΟΣ.

Θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

 

 

 
Τα εισιτήρια του αγώνα με Εργοτέλη
Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα που θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου στο γήπεδο του Αστέρα και ώρα 3:00μ.μ. θα προπωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Παρασκευή και το Σάββατο 7 & 8 Μαρτίου τις ώρες 10:30π.μ. – 2:00μ.μ. και 3:00μ.μ. – 5:00μ.μ., ενώ την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 π.μ. μέχρι την ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

Παιδική κερκίδα και με Εργοτέλη

Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης στο Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη (3.00 μ.μ.) θα λειτουργήσει για μία ακόμα φορά φέτος παιδική κερκίδα στη Θύρα 3.
Καλεσμένοι του Αστέρα σε αυτό το παιχνίδι θα είναι οι μαθητές του 5ου και του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως, αλλά και του 3ου Γυμνασίου Τριπόλεως.

Με το μυαλό στον Εργοτέλη

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα να μοιράζει το χρόνο της προπόνησης, σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο.
Στο κλείσιμο της προπόνησης, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν για χαλάρωμα ένα «οικογενειακό διπλό» δείχνοντας όρεξη για καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκειά του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα οι Φυτανίδης, Μοσχογιάννης και Λυμπερόπουλος.

Την Κυριακή παίζουν οι νέοι

Το πρωί της Κυριακής (10.30 π.μ.) θα αγωνιστεί η ομάδα νέων του Αστέρα εναντίον του Εργοτέλη. Το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει το προοίμιο των δύο συναντήσεων, αφού θα προηγηθεί του αντίστοιχου αγώνα των ανδρών.

Στη Σπάρτη οι ακαδημίες του Αστέρα

Οι ακαδημίες του Αστέρα θα συμμετέχουν στο τουρνουά της Σπάρτης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαρτίου στο ενωσιακό κέντρο του Αγ. Ιωάννη. Στο τουρνουά συμμετέχουν ακόμα οι ομάδες της Σπάρτης και του Αστρους.
Οι γεννημένοι το 1993 παίκτες του Αστέρα θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Αστρους στις 10.20 π.μ. ενώ στις 11.40 π.μ. θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Σπάρτης.
Οι γεννημένοι το 1995 θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα του Αστρους στις 12.30 το μεσημέρι. Αναλυτικά τα παιχνίδια του Αστέρα έχουν ως εξής:
10.20 π.μ. Αστέρας (93)-Αστρος (93)
11.40 π.μ. Αστέρας (93)-Σπάρτη (93)
12.30 μ.μ. Αστέρας (95)-Αστρος (95)

 

 

 

 
Μουσική βραδιά rock
Με μια μουσική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 21.00' το βράδυ στο STRETTO CAFÉ 28ης Οκτωβρίου 4 στο Άργος (Μήλιας).
Ο 101 fm συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια, με μία άλλη… μουσική βραδιά.

Η ιδέα ξεκίνησε από τους παραγωγούς της εκπομπής ''monsters of rock'', που μεταδίδεται κάθε Κυριακή 6 με 8 το απόγευμα.

Τραγούδια αγαπημένα και μουσικές από το ευρύτερο φάσμα της rock σκηνής.
Στα πλατό οι παραγωγοί της εκπομπής “monsters of rock” και βέβαια δεχτές όλες οι μουσικές σας παραγγελίες.

Το rock της ζωής μας.
Η πιο rock βραδιά του φετινού χειμώνα, γεμάτη από rock μουσικές και δυνατές στιγμές.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα