Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 25-1-2007

 

 

 

 
500.000 ευρώ για πέντε έργα
Η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγέλα Αβούρη υπέγραψε την πρώτη εντολή κατανομής πληρωμής εθνικών πόρων, προκειμένου να δοθούν 500.000 ευρώ στα πέντε παρακάτω έργα:

1) Αποκατάσταση ζημιών στο βασικό οδικό δίκτυο και στα δίκτυα ύδρευσης που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (118.545 ευρώ)
2) Αποκατάσταση ζημιών (Ιαν-Φεβρ 2003) στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, εργασίες καθαρισμοί κοίτης ποταμών και χειμάρρων Νομού Μεσσηνίας (77.401 ευρώ)
3) Αποπεράτωση του δρόμου Λάγια-Πόρτο Κάγιο (50.000 ευρώ)
4) Κατασκευή αποχετευτικών συνδέσεων στο Δήμο Αγίων Θεοδώρων (19.460 ευρώ)
5) Δαπάνες για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από πυρκαγιές στην Πελοπόννησο -Αύγουστος 2006- (234.594 ευρώ).

 

 

 
«Αrcadia, Μy Arcadia»
Το τελευταίο έργο του Νίκου Κοκκώνη, το μυθιστόρημα «Αrcadia, Μy Arcadia» («Αρκαδία, Αρκαδία Μου»), το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και στα ελληνικά ενώ είναι υπό συζήτηση για κινηματογραφική ταινία, είναι η ιστορία ενός φιλόδοξου επαρχιωτόπαιδου, του Αγγελου Βλάχου, γιου αγροτών, ο οποίος θέλει να ξεφύγει από την φτώχεια του χωριού του, το οποίο βρίσκεται στη σκιά των μελαγχολικών βουνών της Αρκαδίας. Αλλά ο Αγγελος Βλάχος δεν γεννήθηκε με τον φόβο. Τα αρκαδικά του γονίδια δεν του επιτρέπουν να υπολογίζει το μέγεθος των εμποδίων. Ο αγώνας της επιβίωσης των προγόνων του είναι ο ισοζυγιστής απέναντι στους πλούσιους, τους έχοντες, τους εξυπνότερους και τους δυνατότερους. Ο Ατλας κουβάλησε τον κόσμο και ο Βλάχος όλη του την οικογένεια... Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα