Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 15-7-2009

 

 

 

 
Προκήρυξη 37 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πελ/σου
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική Ανάλυση» Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2009-10 τριανταεπτά (37) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών. Το Πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στον τομέα της Οικονομικής Ανάλυσης με τις εξής κατευθύνσεις: (α) Οικονομική Ανάλυση και Πολιτική και (β) Εφαρμοσμένη Οικονομική Ανάλυση.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε οκτώ (8) υποχρεωτικά μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος. (ΦΕΚ 1142 τ. B, 12/06/09). Όλα τα μαθήματα διαρκούν τουλάχιστον δέκα τρεις (13) εβδομάδες και διδάσκονται τρεις (3) ώρες εβδομαδιαίως. Η γλώσσα διδασκαλίας των μαθημάτων είναι η Ελληνική και η Αγγλική.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα: Περισσότερα...

 

 

 
Η "ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ " για το τρένο Πελοποννήσου
ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
anthropini-poli.gr
ΤΡΙΠΟΛΗ 13 - 7 – 2009

Προς: τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης

κ. Πρόεδρε,

Ενώ έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες τα έργα ανακαίνισης της γραμμής στο τμήμα Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας, η Διοίκηση του ΟΣΕ δεν έχει δρομολογήσει τραίνα. Οι επανειλημμένες διαψεύσεις των υποσχέσεων για την επανακυκλοφορία του τραίνου στην περιοχή μας, έχουν θέσει σε κίνδυνο την μελλοντική έναρξη λειτουργίας της γραμμής. Συνεχώς προβάλλονται κάποιες δικαιολογίες αλλά είναι πλέον γεγονός, ότι η κατάσταση αυτή δημιουργεί δικαιολογημένη ανησυχία στους εργαζομένους και στους πολίτες ότι το τραίνο δεν θα κυκλοφορήσει στην γραμμή Κόρινθο - Τρίπολη - Καλαμάτα.

Η πρόταση της Διοίκησης του ΟΣΕ για μεγάλη μείωση των δρομολογίων οδηγεί ουσιαστικά στη διάλυση και το κλείσιμο του σιδηροδρομικού δικτύου σ’ όλη την Πελοπόννησο. Περισσότερα...

 

 
Κυκλοφόρησε το "Αρκαδικό Βήμα"
Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας \"ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΒΗΜΑ\" με πλούσια ύλη για την Αρκαδία και τα πανέμορφα χωριά της... Περισσότερα...

 

Νέα από τη Λυσσαρέα
Αύγουστος 2009 στη Λυσσαρέα

Ο Σύλλογός μας και εφέτος προετοιμάζεται για την Καλοκαιρινή εξόρμηση στο χωριό.
Για το Δεκαπενταύγουστο εγκρίθηκε το παρακάτω πλούσιο πρόγραμμα :

Τετάρτη 12/8/
Το πρωί Παραδοσιακά παιδικά παιχνίδια υπό την επίβλεψη του Γιώργου Ν. Δρακόπουλου.
Το βράδυ Προβολή ταινιών για μικρούς και μεγάλους?..

Πέμπτη 13/8/
Το πρωί Καφεδάκι στην πλατεία στο κιόσκι - περίπτερο του Συλλόγου (κάτω από τον πλάτανο). Θα ακολουθήσει : Αγώνας «Δηλωτής», Ζωγραφική και Αγώνας Σκάκι.
Το απόγευμα : Όλοι στο γήπεδο για μπάλα!!!
Το βράδυ : Απαλή μουσική με την μικροφωνική του Συλλόγου.
Θα λειτουργήσει καφέ μπαρ για όλους και προβολή ταινιών για μικρούς και μεγάλους?..

Παρασκευή 14/8/
Το πρωί καφεδάκι στην πλατεία στο κιόσκι - περίπτερο του Συλλόγου, Αθλητικές εκδηλώσεις: Αγώνας δρόμου
Το Απόγευμα Μεγάλος Εσπερινός - Περιφορά της εικόνας στον κεντρικό δρόμο του χωριού
Το βράδυ Το παραδοσιακό Πανηγύρι μας με την ορχήστρα τον αδελφών Αγγελακόπουλου (από Παναγιά Ζέρζοβα) μέχρι πρωίας..

Σάββατο 15/8/
Το πρωί στην Παναγιά Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Μετά τη Λειτουργία Καφεδάκι στην πλατεία στο κιόσκι - περίπτερο του Συλλόγου, με χαλαρή μουσική. Θα απολαύσουμε τη συνέχεια τον αθλητικών εκδηλώσεων
Το βράδυ Το παραδοσιακό πανηγύρι μας με την ορχήστρα τον αδελφών Αγγελακόπουλου (από Παναγιά Ζέρζοβα) μέχρι πρωίας..

Κυριακή 16/8/
Το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Νικόλαου (μετά την λειτουργία) το Ετήσιο Μνημόσυνο του Συλλόγου
Στη συνέχεια Καφεδάκι στην πλατεία στο κιόσκι - περίπτερο του Συλλόγου, με χαλαρή μουσική.
Το απόγευμα Παιδικά παιχνίδια και Διαγωνισμός Τραγουδιού για μικρούς και μεγάλους,
Το βράδυ Προβολή ταινιών για τους μικρούς μας φίλους και βραδιά νέων για όσους θα έχουν δυνάμεις και γερά πόδια για χορό!!!......

Δευτέρα και Τρίτη Το πρωί καφεδάκι στην πλατεία στο κιόσκι - περίπτερο του συλλόγου, όσοι θα παραμείνουμε πίνοντας το τσιπουράκι μας θα έχουμε την ευκαιρία να χαιρετίσουμε τους συμπατριώτες μας που θα φεύγουν

Σημείωση: Το περίπτερο θα παρέχει παιδικά δωράκια, μαντίλια, αρκουδάκια, πόστερ, κούπες, ρολόγια με Φώτο την Ποδοσφαιρική Ομάδα μας, μπλουζάκια, όλα με φωτογραφίες του χωριού.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την πληρωμή του προτζέκτορα.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ
Το Δ.Σ.

 

 
Ο Παπαδάκης στον Αρκαδικό
Την πρώτη του μεταγραφή εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε (και ανακοίνωσε) ο Αρκαδικός. Ο λόγος για τον Μύρωνα Παπαδάκη, που πέρσι είχε βρεθεί αντίπαλος της Τριπολιτσιώτικης ομάδας ως παίκτης του Ίκαρου Καλλιθέας.

Ο Παπαδάκης είναι ο πρώτος αθλητής που συμφώνησε φέτος με την ομάδα της Τρίπολης και θα ενισχύσει σημαντικά την θέση του πλευμέηκερ την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Ο Παπαδάκης είναι 21 χρονών, έχει ύψος 1.83 και εκτός της καλής οργάνωσης, η άμυνα του στον προσωπικό αντίπαλο είναι από τα καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Την ίδια στιγμή, ο Αρκαδικός είναι κοντά σε συμφωνία με παίκτες που αγωνίζονται στην περιφέρεια, που επίσης έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών και αποτελούσαν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Παράλληλα, στην ομάδα θυμίζουμε πώς θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Μπάμπης Σκουζής, ο Σωκρατης Μαναβόπουλος, που βάζει πλώρη για πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, καθώς επίσης και ο Αστρινός Γιώργος Κοψαύτης.

Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις και τις αποκαλύψεις περί ποιων παικτών κυνηγάει ο Αρκαδικός, φαίνεται πώς θα υπάρχει και φέτος ένα δυνατό, ποιοτικό και γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις, που θα κάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια και στο επόμενο πρωτάθλημα ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Εφόσον ολοκληρωθούν οι παραπάνω υπογραφές, τότε το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Αρκαδικού θα στραφεί στις θέσεις των ψηλών, όπου θα αποκτήσει τουλάχιστον δύο ποιοτικούς παίκτες με εμπειρία στην Α2 κατηγορία που θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Τέλος, στην αναμονή βρίσκεται ακόμα ο Αρκαδικός για το που θα παίξει την προσεχή αγωνιστική περίοδο, την Α2 κατηγορία ή την Β’ Εθνική, καθώς καμία ομάδα δεν έχει βγάλει κάποια σχετική ανακοίνωση περί διάλυσης ή αποχώρησης.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα