Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 25-8-2008

 

 

 

 
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΥΡΙΖΕ Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η νεανική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» υπό την καθοδήγηση της μουσικού κ. Χριστίνας Αθανασοπούλου στο Πάϋνε της Δ. Γερμανίας από 6-13 Αυγούστου 2008.

Σ' αυτό το οδοιπορικό τα, παιδιά του «ΟΡΦΕΑ» αποκόμισαν εμπειρίες που έχουν να κάνουν με άμεσες εναλλαγές ρεπερτορίου λόγω απαίτησης των Ελλήνων ομογενών που παρέσυραν την χορωδία σε τραγούδια ανάμνησης από την «μητέρα» Ελλάδα. Γνώρισαν ανθρώπους που στο άκουσμα του τραγουδιού «Τα παιδιά του Πειραιά» έβρισκαν ένα παλιό δικό τους άκουσμα και ξεσπούσαν σε παντός είδους εκδηλώσεις ενθουσιασμού. Τα παιδιά του «ΟΡΦΕΑ» όταν εκτέλεσαν τραγούδια σε ρυθμό συρτάκι και χασαποσέρβικου ξεσήκωσαν μια πλατεία 1500 ατόμων που παρευρίσκοντο στην τοπική γιορτή του κρασιού του Πάϋνε και χόρευαν όλοι μαζί μέσα σ' ένα παραλήρημα χαράς και ενθουσιασμού. Παρευρίσκοντο ακόμη 200 περίπου άτομα που είχαν έρθει από το Ανόβερο και 100 περίπου ομογενείς από το Μπραουνσβάϊκ, όπου στο άκουσμα των τραγουδιών από την ορχήστρα του «ΟΡΦΕΑ» σκούπιζαν ένα δάκρυ.

Στο τέλος της εκδήλωσης του Σαββάτου 9-8-08 μας άφησαν όλα τα μπουκάλια κρασιού που είχαν στα περίπτερα τους και από τον ενθουσιασμό τους μας έδιναν χρήματα σαν ελάχιστη προσφορά για τις συγκινητικές στιγμές χαράς και ενθουσιασμού που έζησαν από τα παιδιά του «ΟΡΦΕΑ».

Ο δήμαρχος του Πάϋνε που θα φιλοξενηθεί το 2009 από το Δήμο Τρίπολης μας είπε ότι θα επιθυμούσε πάρα πολύ να έχει ένα τέτοιο τμήμα στην πόλη του. Ένα κοριτσάκι 10 χρονών ήρθε στον πρόεδρο του ΟΡΦΕΑ και του είπε: «να μεταφέρεις στα παιδιά της περιοχής σας μέσω των Μ.Μ.Ε., ότι είναι πολύ τυχερά που έχουν ένα τέτοιο σωματείο που απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά με το χορωδιακό τραγούδι και ζηλεύω διότι δεν έχω γεννηθεί σ' αυτήν την περιοχή της γης για να συμμετέχω και εγώ σ' αυτό το μουσικό σύνολο».

Η φιλοξενία από το δήμαρχο και τους ανθρώπους του Πάϋνε ήταν άψογη και υπερέβαλαν εαυτούς για να μας εξασφαλίσουν άνετη παραμονή και περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης τους.

Από πλευράς εκδηλώσεων, είχαν προγραμματιστεί δυο εμφανίσεις το Σάββατο 9 Αυγούστου και Κυριακή 10 Αυγούστου, εκ των οποίων η δεύτερη δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καταρρακτώδους βροχής που ματαίωσε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Έγιναν όμως μεμονωμένες εκδηλώσεις στα πλαίσια φιλοξενίας και συγκεκριμένα έγινε παραδοσιακό γλέντι κατά την άφιξη και υποδοχή από τον δήμαρχο, ακολούθως στο εργοστάσιο της μπύρας ΗΑΡΚΕ η ορχήστρα εν «χορδαίς ΟΡΦΕΑ», υπό την καθοδήγηση του κ. Τάσου Ψαρρού, παρουσίασε ένα πρόγραμμα με ελληνικά τραγούδια μέχρι αργά το βράδυ.

Την επόμενη μέρα στην προτεσταντική εκκλησία τα μέλη του «ΟΡΦΕΑ» έψαλλαν ένα μέρος της λειτουργίας χωρίς να είναι προγραμματισμένο και είχε καθολική αποδοχή από τους παρευρισκόμενους. Τέλος στην αποχαιρετιστήρια βραδιά σε χώρο στεγασμένο δίπλα από τα γραφεία του Δημαρχείου οι Γερμανοί παρουσίασαν το δικό τους πρόγραμμα, με την ορχήστρα τους και τα παιδιά του «ΟΡΦΕΑ» ξεσήκωσαν όλους σε «χορούς λυτρωτικούς» σκορπώντας συγκίνηση και ενθουσιασμό μοναδικής ψυχικής αγαλλίασης.

 

 

 
Συναυλία με έντεχνο ελληνικό τραγούδι
Το Κέντρο Καλλιτεχνικής Πράξης του Δήμου Τρίπολης οργανώνει μεγάλη Συναυλία με έντεχνο ελληνικό τραγούδι σε διασκευές rock και pop από τα Μουσικά σύνολα και την «Ομάδα Ελληνικής μουσικής» του Αττικού Ωδείου Τρίπολης τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου, ώρα 9:00 το βράδυ, στο Θέατρο Άλσους του Αγίου Γεωργίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Παίρνουν μέρος:
Κώστας Μπουλούγαρης: ηλεκτρική κιθάρα
Παναγιώτης Παπασίνος: ρυθμική κιθάρα
Δημήτρης Σαραντόπουλος: ηλεκτρικό μπάσο
Ιάσονας Μήτσιος: πιάνο
Νικόλας Παπαηλίου: πνευστά
Σοφία Παρασκευοπούλου: κρουστά
Γιώργος Παναγιωτόπουλος: ντράμς

Τραγούδι:
Παναγιώτης Παπασίνος, Γιώργος Γεωργόπουλος, Εύη Κοργκοφίγκα
Κατερίνα Σκλεπέτα, Αλεξάνδρα Πανάρετου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιώργος Κατραλής
Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Κώστας Μπουλούγαρης

«Ομάδα Ελληνικής μουσικής» Αττικού Ωδείου Τρίπολης

Η «Ομάδα Ελληνικής μουσικής» του Αττικού Ωδείου Τρίπολης συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια δράσης.  Περισσότερα...


 

 

 
Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Λυκουρέντζος στο ΠΕΚ  Ηρακλείου
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος παρευρέθηκε σήμερα πρωί στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, όπου και απεύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος Εισαγωγικής επιμόρφωσης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών σχολικού έτους 2008-2009.

Στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε δήλωσε τα εξής:
Δημοσιογράφος: Η εκπαιδευτική περίοδος ξεκινά με αρκετά μεγάλα κενά, το υπουργείο τι βλέπει;

Υφυπουργός: Ξεκινάμε με αυξημένες φιλοδοξίες τη φετινή σχολική χρονιά και αυτό χάριν της προετοιμασίας η οποία έγινε κατά τη διάρκεια τη προηγουμένης. Είμαστε περίπου ένα μήνα πιο μπροστά στις διαδικασίες τις οποίες ακολουθούμε, τόσο για την επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού των δασκάλων και των καθηγητών που απαιτούνται για να λειτουργήσουν τα σχολεία μας, οι σχολικές μας μονάδες, όσο και στην αποστολή των σχολικών βιβλίων. Και βεβαίως είμαστε πολύ πιο νωρίς έτοιμοι και στην επιμόρφωση των νέων εκπαιδευτικών και γι' αυτό σήμερα ήρθα εδώ να σηματοδοτήσω και να νοηματοδοτήσω τη σημασία την οποία αποδίδει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ο κύριος Στυλιανίδης και ο αρμόδιος Υφυπουργός, ο οποίος είναι παρών καθώς και οι Γενικοί μας Γραμματείς σ' αυτό ακριβώς που είπατε στην πληρότητα των σχολικών μονάδων από πλευράς εκπαιδευτικού προσωπικού και βεβαίως και τη συμπλήρωση των άλλων υποδομών.  Περισσότερα...

 

 

 
Προφεστιβαλική εκδήλωση Νεολαίας Συνασπισμού στα Κλωνατζίδικα
Στα πλαίσια του ετήσιου κεντρικού Φεστιβάλ της Νεολαίας Συνασπισμού στην Αθήνα (26 - 27 - 28 Σεπτεμβρίου 2008) και της καμπάνιας «Μην κρατάς άλλο το θυμό σου. Διάλεξε ζωή και όχι επιβίωση», διοργανώνεται προφεστιβαλική εκδήλωση στην Τρίπολη την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008, στα Κλωνατζίδικα (Σκακιέρα).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

• Έναρξη στις 19.00 με εκθέσεις φωτογραφίας, έκθεση βιβλίου και workshops.

• Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα “Επισφάλεια των νέων” με ομιλητές το Νίκο Βούτση (μέλος της Κ.Π.Ε. του Συνασπισμού) και το Γαβριήλ Σακελλαρίδη (μέλος του Κ.Σ. της Νεολαίας Συνασπισμού).

• Αμέσως μετά θα ακολουθήσει συναυλία με τους Ska Non Tropo, Flames of Love και τοπικά συγκροτήματα.

 

 

 

 
Γενική Συνέλευση Συνδέσμου Κ. & Ν. Πελοποννήσου
Ο Σύνδεσμος Κ. & Ν. Πελλοποννήσου προσκαλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Συνθέσμου Αριστοτέλους 34 & Ακρίτα με θέμα " επιλογή αντιπροσώπων για την εκλογή των μελών του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ " που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 8:00 στην Πάτρα. Όσοι από τους μη ενενεργεία διαιτητές θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της ΟΔΚΕ παρακαλούνται όπως καταθέσουν την σχετική αίτηση στα γραφεία του συνδέσμου εως την 27/8/2008. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση την ίδια μέρα, Παρασκευή 29/8/2008 και ώρα 21:00 στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης.

 

 

 

 
Νέα του Αστέρα
Νίκησε και στο τελευταίο τεστ

Ο Αστέρας νίκησε και στο τελευταίο φιλικό του τεστ, πριν την πρεμιέρα στη Σούπερ Λίγκα, τον Ατρόμητο με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσαν οι Καμπούροφ, Τσέζαρεκ.
Το παιχνίδι είχε ενδιαφέρον τόσο για την παρουσία του Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, που επέστρεψε στην Τρίπολη ως αντίπαλος μετά από 2,5 χρόνια με την φανέλα του Αστέρα, όσο και για την πρώτη συμμετοχή του Σεμπάστιαν Ερέρος στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, όταν ο Μαρίνος ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Ουριμπάρι και ο Δελφάκης κατελόγισε αμέσως την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καμπούροφ, ο οποίος νίκησε από τα 11 βήματα το Μιχαηλίδη ανοίγοντας το σκορ (1-0).
Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε και στο 21ο λεπτό ο Μπρίτο με αριστερό φαλτσαριστό σουτ λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Αμπάρη στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παράθυρο» του, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε.

Στο 30' ο Ατρόμητος πλησίασε στην ισοφάριση, όταν το δυνατό σουτ του Μαρίνου από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Περόνε από πλάγια θέση, έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Αστέρα.
Στο 39' ο Αστέρας έφτασε κοντά στην επίτευξη του δεύτερου τέρματος, όταν ο Φιλομένο έβγαλε μόνο του με τον Μιχαηλίδη τον Καμπούροφ, αλλά το πλασέ του Βούλγαρου στράικερ έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία των φιλοξενουμένων. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ατρόμητος δημιούργησε μία ακόμα ευκαιρια, αλλά το δυνατό σουτ του Περόνε μπλόκαρε ο Αμπάρης πέφτοντας στην δεξιά του γωνία.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ερέρος βγήκε τετ α τετ με τον Μιχαηλίδη, αλλά στην προσπάθεια του να τον ξεπεράσει άνοιξε περισσότερο από ότι έπρεπε την μπάλα χάνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία να πλασάρει και να σκοράρει.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος φάνηκε και πάλι απειλητικός, όταν στο 47' ο Μπρίτο βγήκε τετ α τετ με τον Αμπάρη, αλλά το πλασέ του απέκρουσε με εξαιρετικό τρόπο ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Από αυτό το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Αστέρα ανέβασαν την απόδοσή τους και έγιναν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Έτσι, πέντε λεπτά αργότερα, στο 52' ήρθε το δεύτερο γκολ του Αστέρα, όταν μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Φελίσιο από δεξιά, ο Τσέζαρεκ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη. Αυτό ήταν το δέκατο γκολ που σημείωσε ο Κροάτης επιθετικός στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του Αστέρα.

Στη συνέχεια ο Αστέρας έλεγξε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα, οι παίκτες του είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και όποτε δίνονταν η ευκαιρία απείλησε με αξιώσεις την εστία του Ατρόμητου. Στο 83' ο Ζαιρί «έστρωσε» στον Μιλάνο, το σουτ του οποίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μιχαηλίδης. Ένα λεπτό αργότερα, ο Τσέζαρεκ έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο προωθημένος στην φάση Μαρσελάο δεν πρόλαβε να στείλει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου.

Διαιτητής του αγώνα ο Δελφάκης (Αρκαδίας).
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Εστέβες (46' Φλάβιο), Φυτανίδης (46' Μαρσελάο), Ψωμάς (46' Λαζαρίδης), Ζεάν (46' Ζορζίνιο), Καρντόσο (46' Νταμόντε), Κανακούδης (46' Στρατάκης), Ερέρος (46' Φελίσιο), Φιλομένο (46' Μιλάνο), Ουριμπάρι (64' Ζαιρί), Καμπούροφ (46' Τσέζαρεκ).
Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ιωάννου (61' Παπαγεωργίου), Ρόβας (46' Α.Σκόνδρας, 76' Κυργιάς), Κριπιντήρης (46' Τάττος), Μπρίτο (58' Τρέχο), Μαρίνος (52' Κόρμπος), Φαβάλι (46' Βάσι), Περόνε (59' Καραλής), Μελισσάς (59' Κατεμής), Μασάρα (61' Ι. Σκόνδρας), Καλαντζής (58' Νικολόπουλος).

- Ο προπονητής του Αστέρα Κάρλος Καρβαλιάλ έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για αύριο Δευτέρα, ενώ από το απόγευμα της Τρίτης θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
- Με τη φανέλα του Ατρόμητου, εκτός του Μασάρα, αγωνίστηκε ένας ακόμα πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Τάττο που φέτος μετεγράφηκε από το Χαϊδάρι στον Ατρόμητο.
- Περίπου 2.500 θεατές παρακολούθησαν το σημερινό φιλικό στην Τρίπολη.
- Για διαφορετικούς λόγους δεν αγωνίστηκαν εναντίον του Ατρομήτου οι Αναστασόπουλος, Μουκέας, Φαμπέτα, Λαδάκης, Μπαστία, Αργυρόπουλος.

Ο Αστέρας τίμησε τον Μασάρα

Πριν την έναρξη του αγώνα , η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης τίμησε τον Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα για την προσφορά του στην ομάδα. Ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τους Τριπολιτσιώτες φιλάθλους.
Ο Μασάρα έπαιξε για 2,5 χρόνια στον Αστέρα, αγωνίστηκε σε 63 παιχνίδια, ενώ πανηγύρισε δύο ανόδους στην Β' Εθνική και την Σούπερ Λίγκα.

Νίκη οι νέοι στην Σπάρτη

Δεύτερη φιλική νίκη επί της ΑΕΣ στη Σπάρτη πέτυχε η ομάδα νέων του Αστέρα που επικράτησε με 2-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γιαννούλης (15'), Αγγελόπουλος (35'). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα νέων του Αστέρα επέβαλε το ρυθμό της και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση.

Αστέρας Τρίπολης: Κυριακόπουλος, Ζίου, Βλαχοκυριάκος, Καπόγιαννης, Κυρίος, Γιαννούλης, Τ. Αποστολίδης, Γαβ. Αποστολίδης, Γεωργίου, Μίχας, Αγγελόπουλος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Ψυχογιός, Φρέντι, Ρούρης, Ζιούλης, Ματθαίος.
- Το προσεχές Σάββατο 30 Αυγούστου η ομάδα των νέων θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα των εφήβων.

Φιλική ήττα στην Παιανία

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η εφηβική ομάδα του Αστέρα, ηττήθηκε 2-0 στην Παιανία από την αντίστοιχη πολύ καλή ομάδα του Παναθηναϊκού.
Αστέρας: Μπρειμλάρι, Παρασκευόπουλος, Τασουλής, Σεντεμέντες, Μπεντεβής, Κουρούπης, Φιλάι, Μιχαλόπουλος, Χίος, Τζουμάκας, Δειμέζης, ενώ έπαιξαν ακόμα και οι Σοπότης, Μπέλτσος, Κουρμπέλης, Μπογάς, Ντούλιας, Δεσπολάρι, Ρασσιάς και Ζώης.

5.000 άτομα στην παρουσίαση του Αστέρα (ΣΑ 23-8-08)

Στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Αρεως πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η επίσημη παρουσίαση του Αστέρα και των νέων εμφανίσεων του για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Σκοπός της παρουσίασης ήταν η άμεση γνωριμία των ποδοσφαιριστών με τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία και στα autograph books που είχαν μοιραστεί από νωρίτερα, ζήτησαν και πήραν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές.

Από νωρίς ξεκίνησε η προβολή στιγμιοτύπων από την περσινή πορεία του Αστέρα, ενώ στο video-wall που είχε στηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα στην Πλατεία Αρεως έπαιξαν τα γκολ του Αστέρα από την περσινή πρώτη χρονιά στη Σούπερ Λίγκα και όλοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις περσινές μεγάλες στιγμές της ομάδας. Άλλωστε, αυτά που πέτυχε πέρσι ο Αστέρας στη μεγάλη κατηγορία, δεν έχει πετύχει ποτέ νωρίτερα νεοφώτιστη ομάδα.

Χαιρετισμό στους φίλους της ομάδας, που ξεπέρασαν τους 5.000 χθες στην Πλατεία Αρεως, απεύθυνε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους όσους έχουν βοηθήσει την ομάδα, μίλησε για τα πλάνα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, ενώ ανέφερε πώς βασικός στόχος της ομάδας τη νέα χρονιά είναι να έλθουν στο γήπεδο, η οικογένεια, οι φίλοι, η παρέα και να αποτελεί για όλους πηγή διασκέδασης.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κάλεσε όλους τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τημ να ανέβουν στην εξέδρα, καλωσορίζοντάς τους και επίσημα.

Όλοι οι παίκτες και το προπονητικό τημ παρουσιάστηκαν στον κόσμο που τους χειροκρότησε θερμά, ενώ το φινάλε είχε τα καθιερωμένα πυροτεχνήματα που φώτισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Αρκαδικό ουρανό.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όλοι οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν υπομονετικά μέχρι αργά αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας, χωρίς να χαλάσουν χατίρι σε κανέναν, ενώ ανάρπαστα έγιναν όλα τα μπλουζάκια και αναμνηστικά της ομάδας.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα