Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 23-12-2008

 

 

 

 
Ανάδοχος για το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης
Δήλωση του Υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου για τον ανάδοχο για το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκα από τη διοίκηση του ΟΣΚ ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία ανάδειξης αναδόχου για την κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης. Εκφράζω την αισιοδοξία μου ότι εντός του Φεβρουαρίου θα θεμελιώσουμε ένα νέο βιοκλιματικό, έξυπνο και αειφόρο Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης, όπως το παρουσιάσαμε σε μακέτα πριν από πέντε μήνες με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ κ. Παναγιώτη Παταργιά.

Το νέο Μουσικό Σχολείο θα αποτελεί μια δυναμική εκπαιδευτική μονάδα της μόρφωσης, της νέας γνώσης, της τέχνης, της μουσικής, της Ελληνικής Γραμματείας και της Καλλιτεχνικής Παιδείας, ένα σχολείο αντάξιο της ιστορίας της Τρίπολης και της συμβολής της στον πολιτισμό.

Ένα όραμα ετών γίνεται πράξη με την Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το Νομάρχη Αρκαδίας κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το Δήμαρχο Τριπόλεως κ. Αλέξανδρο Κοτσιάνη για τη συνεργασία τους. Επίσης να ευχαριστήσω το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κ. Βασίλη Μπιστόλα, τις κυρίες και τους κυρίους εκπαιδευτικούς, τις μαθήτριες και τους μαθητές για τη στήριξη τους στις προσπάθειες μας, αλλά και για τη μεγάλη συγκίνηση που μου προσέφεραν με τη σημερινή τους επίσκεψη στο ΥΠΕΠΘ για να ψάλλουν τα Παραδοσιακά Κάλαντα των Χριστουγέννων. Τους αξίζει κάθε έπαινος και αναγνώριση. Τους αξίζει το νέο σχολείο».

 

 

 

 
27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων "ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ"
 To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2008, ανοίγει τις πύλες του το 27ο Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων ΄΄ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΠΑΓΕΡΩΦ΄΄. Οι νεαροί αθλητές που θα αφιχθούν, έχουν γεννηθεί τα έτη 1994-1995 και η επιλογή τους έχει γίνει από τις 19 Ενώσεις & Τοπικές Επιτροπές, που καλύπτουν όλο τον ελλαδικό χώρο.

Οι αθλητές αυτοί πιστεύουμε ότι, αποτελούν το μέλλον και την αιχμή του δόρατος για τις μελλοντικές επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 27ου Τουρνουά Χριστουγέννων Παίδων, θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, το Σάββατο 27/12/2008 και ώρα 13:00, στα Γραφεία της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου (Μαιζώνος 57 & Ευριπίδου).

Ε.Ο.Κ. – Ο.Π.Α.Ν.ΑΜ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ & Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., θα αναφερθούν στη δομή και τους στόχους του Αναπτυξιακού Προγράμματος, αλλά και την φιλοσοφία που διέπει το αθλητικό πρόγραμμα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την Πρωτοβουλία των οποίων συνδιοργανώνεται το Τουρνουά.
 

Πρόγραμμα >>>>>>>
Συνθέσεις ομάδων >>>>>>>
Σύνθεση Εθνικής Ομάδας >>>>>>>

 

 

 

 
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενόψει του αγώνα της 16ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League ΕΛΛΑΔΑ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009 και ώρα 7.00 μ.μ., μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Δευτέρα 29/12 , Τρίτη 30/12 & Παρασκευή 2/1, στο εκδοτήριο της Θύρας 2 στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 12.00πμ έως 5.00μμ.
• Το Σάββατο 3/1 στα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00μμ έως 7.00μμ.
Τιμές εισιτηρίων: 20€, 30€, 40€.

Αναλυτικές πληροφορίες για τιμές ανά θύρα/Τμήμα είναι δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr

Δύο προπονήσεις σήμερα

Δύο προπονήσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Αστέρα υπό την τεχνική καθοδήγηση του Νίκου Κωστένογλου και των συνεργατών του. Μοναδικός ποδοσφαιριστής που απουσίαζε δικαιολογημένα ήταν ο τραυματίας Ζεάν Κάρλος, ενώ ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο) ακολούθησαν ο Μάουρο Μιλάνο και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ.

Η τελευταία προπόνηση πριν τις ολιγοήμερες άδειες που έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα γίνει αύριο το πρωί (09.30 π.μ.), ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Στο μεταξύ σήμερα αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, παίρνοντας μία ημέρα παραπάνω άδεια, οι Φλάβιο, Εστέβες, Ντουαλά, Ερέρος, Φελίσιο.
Η επιστροφή των παικτών στις προπονήσεις προγραμματίστηκε για την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίστηκε προπόνηση.

Σε τρία τουρνουά οι ακαδημίες του Αστέρα

Οι ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές θα συμμετάσχει σε τρία τουρνουά ποδοσφαίρου ως εξής:

1) Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στο Αργος με τα παρακάτω ηλικιακά γκρουπ: Γεννηθέντες 1995-1996 και 1997-1998
2) Σάββατο και Κυριακή 3-4 Ιανουαρίου 2009 στην Αθήνα στο τουρνουά ARENA SOCCER BASE (Σπύρου Μαραγκού) με την κατηγορία των τζούνιορ (γεννηθέντες 1998-1999). Στο τουρνουά αυτό θα συμμετάσχουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΑΕ Περιστερίου.
3) Κυριακή και Δευτέρα 4-5 Ιανουαρίου 2009 στην Αθήνα στο τουρνουά του Κένταυρου με την κατηγορία των παίδων (γεννηθέντες 1994-1995). Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Εθνικός, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, Θρασύβουλος, Κένταυρος.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα