Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 19-12-2008

 

 

 

 
Εξαφάνιση Ευγενίας Πεφάνη στην Καστάνιτσα


ΟΝΟΜΑ : ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΕΦΑΝΗ-ΑΛΕΙΦΕΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΤΩΝ : 74
ΗΜ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ: 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ θέση Καστανιά

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα.
210 9842478 - 210 5742113 - 6983790016
ή
το πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα

 

 

 
Προγράμματα ΠΙΝΕΠ Πελ-σου για Ιανουάριο
Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή 2 νέων προγραμμάτων για την περίοδο 19/01/2009 έως και 30/01/2009, για υπαλλήλους του Δημοσίου Τομέα, των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και των υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Αναλυτικά τη διεξαγωγή 1 επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα των Νέων Τεχνολογιών με τίτλο:
1) ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
2) Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΗ – ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Περισσότερα...

 

 

 
Προγράμματα ΚΕΕ Αρκαδίας για Ιανουάριο
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας θα υλοποιήσει στις αρχές Ιανουαρίου τα ακόλουθα προγράμματα :

1. Ψυχαγωγία & ενημέρωση με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών , διάρκειας 25 ωρών .
Περιλαμβάνει ενότητες όπως , E-mail , Μουσική – Παιχνίδια – Ταινίες – Εφημερίδες στο internet , εύρεση εργασίας και ασφαλείς αγορές.

2. Πρόγραμμα Μάρκετινγκ , διάρκειας 25 ωρών.
Βασικές έννοιες Μάρκετινγκ - Μίγμα Μάρκετινγκ - Συμπεριφορά καταναλωτών και αγοραστών - Τμηματοποίηση αγοράς - Ανταγωνισμός - Έρευνα Αγοράς - Τεχνολογία Μάρκετινγκ , η ανάλυση μεθόδων, τεχνικών και συστημάτων Μάρκετινγκ

Η παρακολούθηση του προγράμματος, οδηγεί στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης " από τη Γ.Γ.Δ.Β.Ε.. του Υπουργείου Παιδείας.

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν. Οι μέρες ( δυο φορές την εβδομάδα ) και οι ώρες ( 2ωρα ή 3ωρα ) διεξαγωγής του προγράμματος θα διαμορφωθεί με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας είναι

1. η συμπλήρωση μιας αίτησης και
2. η προσκόμιση φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερόμενου

Καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η 09/01/2009, ημέρα Παρασκευή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας .

Για αιτήσεις και περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Α ) Στην έδρα του Κ.Ε.Ε του Νομού Αρκαδίας, (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως ,
οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη , Τηλ. 2710 – 232524 , Ώρες Λειτουργίας : 9.00-17.00 )

Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Ε.) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

 

 

 
Δήλωση Λυκουρέντζου για τον τραυματισμό του μαθητή
Ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος μετά τον τραυματισμό του μαθητή στο Περιστέρι προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον τραυματισμό του μαθητή μας. Δυστυχώς ένα ακόμη δυσάρεστο συμβάν προστίθεται στα τελευταία θλιβερά γεγονότα, τα οποία ταλανίζουν την εκπαιδευτική μας κοινότητα. Η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.Ε.Π.Θ. παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της υγείας του μαθητή μας.

Εκδηλώνω την ολόθερμη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του, στους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου του.

Ελπίζω ότι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία θα αξιολογήσουμε το όλο γεγονός στις πραγματικές του διαστάσεις τις δύσκολες αυτές ώρες, οι οποίες απαιτούν υπευθυνότητα, συνεργασία, με στόχο τη δημοκρατική ομαλότητα και την κοινωνική ειρήνη και τη συνέχεια του εκπαιδευτικού έργου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΘΗΤΗ

18 Δεκέμβρη 2008

Το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών καταγγέλλει την επίθεση που δέχτηκαν μέλη του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του 1ου Λυκείου Περιστερίου και άλλοι μαθητές που σαν αποτέλεσμα είχε το σοβαρό τραυματισμό του μαθητή Γιώργου Κ.Παπλωματά, μέλους του 15μελούς συμβουλίου και του Συντονιστικού Αγώνα Σχολείων Αθήνας (ΣΑΣΑ).

Η δολοφονική επίθεση εντάσσεται στο κλίμα αυταρχισμού και κατασταλτικής τρομοκρατίας που έχει διαμορφώσει η κυβέρνηση με τους μηχανισμούς της (ένστολους και μη) που στόχο έχουν να χτυπήσουν τους αγώνες των μαθητών και του εργατικού λαϊκού κινήματος. Το καινούργιο αυτό χτύπημα είναι συνέχεια κινήσεων που είχαν σαν αποτέλεσμα τραυματισμούς και δολοφονίες αθώων ανθρώπων όλη την προηγούμενη περίοδο.

Τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να κάμψουν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων των μαθητών, των φοιτητών και γενικότερα του λαού. Θα ορθώσουμε ανάστημα απέναντι σε τέτοιες δολοφονικές ενέργειες και την πολιτική που τις γεννά.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς, τα συνδικάτα, να καταδικάσουν με τον πιο απερίφραστο τρόπο τέτοιες ενέργειες και να δώσουν απάντηση με τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις του οργανωμένου και περιφρουρημένου μαζικού ενωτικού μαθητικού κινήματος, στα μπλοκ του ΣΑΣΑ, στα μπλοκ του ταξικού εργατικού κινήματος που σα στόχο έχουν την αντιλαϊκή πολιτική κεφαλαίου-ΕΕ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και την ανατροπή τους.

 

 

 

 
Απάντηση Αγωνιστικής Συνεργασίας στην Ανακοίνωση του Ε.Κ. Αρκαδίας
Απάντηση στην Ανακοίνωση (5478 / 19 - 12 - 2008) του Ε.Κ. Αρκαδίας

Το συνδικαλιστικό κίνημα πρέπει να συμπορευτεί αγωνιστικά
με την νέα γενιά.
Να ανασυγκροτηθεί με την μαζική ένταξη των νέων εργαζομένων που
βρίσκονται στην επισφάλεια και με όρους μαζικής παρέμβασης
μέσα από τις δημοκρατικές του λειτουργίες.

Η παραπάνω ανακοίνωση του Ε.Κ.Α - μετά από σχέδιο της Γ.Σ.Ε.Ε - εκδόθηκε με αποκλειστική ευθύνη των ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ χωρίς να συζητητηθεί στο Δ.Σ του Ε.Κ.Αρκαδίας όπως ζητήσαμε από το βράδυ της 18 - 12 - 2008.

Η απλοϊκή και μηχανιστική λογική, διεκπεραίωσης και μεταφοράς μιας τυπικής ανακοίνωσης, δεν αρμόζει στον ουσιαστικό και αποτελεσματικό ρόλο του Εργατικού Κέντρου και του συνδ. κινήματος του Νομού μας, δεν τοποθετείται επί της ουσίας των πραγματικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η νεολαία στην σημερινή συγκυρία. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα