Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 19-9-2008

 

 

 

 
Δηλώσεις Καρβαλιάλ
Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Αστέρα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής και στη συνέχεια ο προπονητής της ομάδας Κάρλος Καρβαλιάλ θα ανακοινώσει την αποστολή, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Αστέρα μίλησε σήμερα για τη δουλειά που έγινε κατά την διάρκεια της εβδομάδα επισημαίνοντας ότι «Δουλέψαμε καλά όλη την εβδομάδα και χωρίς προβλήματα. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι παίκτες μας κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Έχουμε περισσότερες εναλλακτικές λύσεις, περισσότερη ποιότητα, περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Αυτή η ποιότητα βοήθησε πολύ στον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών και συνέβαλε σε ακόμα καλύτερες προπονήσεις»

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναφέρθηκε όπως ήταν φυσικό και στον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Θρασύβουλο «Σεβόμαστε τον Θρασύβουλο, που παίζει για πρώτη φορά στην έδρα του φέτος, έχοντας δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας, γνωρίζουμε πώς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύουμε ότι οι παίκτες μας βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουμε περισσότερες λύσεις και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό»

Κλείνοντας, ο προπονητής του Αστέρα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του Αστέρα για την μέχρι τώρα συμπαράστασή τους λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με την Λάρισα. Θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε με καλές εμφανίσεις και επιτυχίες. Τους περιμένουμε να είναι μαζί μας και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο»

 

 

 

 
Ορισμός διαιτητών για αγώνες μπάσκετ
Στις 18/9/08 και ώρα 20:00, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, συνήλθε η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που αποτελείται από τους : 1) ΤΣΑΤΑ Α. (Πρόεδρο), 2) ΤΟΥΡΛΟΜΟΥΣΗ ΑΝΤ. και 3) ΠΛΕΣΣΙΑ Κ. μέλη, με σκοπό να ορίσουν Διαιτητές, Κριτές και Γυμνασίαρχους... Περισσότερα...

 

 

 

 
Ενημερωτική εκστρατεία για τον καρκίνο του προστάτη
Αυξάνει καθημερινά ο αριθμός των ανδρών που πεθαίνουν από καρκίνο του προστάτη. Περισσότεροι από 100.000 άνδρες , στο δυτικό κόσμο και άγνωστος αριθμός στον υπόλοιπο, χάνουν κάθε χρόνο τη μάχη με τον καρκίνο.

Για το λόγο αυτό η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία μέσα από την ενημερωτική καμπάνια που κάνει στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εβδομάδας ,καλεί όλους τους άνδρες που έχουν συμπληρώσει το 50 έτος της ηλικίας τους :
- Να μην αγνοούν τον προστάτη τους και να μην στρουθοκαμηλίζουν...
- Να απευθύνονται δε στον ουρολόγο τους , με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

«Πολλοί από τους άνδρες αυτούς θα είχαν σωθεί, αν έγκαιρα είχαν επισκεφτεί τον ουρολόγο τους και είχαν υποβληθεί σε μία γρήγορη και ανώδυνη εξέταση για τον προστάτη τους»τονίζει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας κ Δημήτρης Καντζαβελος.

Μάλιστα όπως αναφέρει άρχισε να αποδίδει καρπούς η δυναμική ενημερωτική εκστρατεία της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας που στοχεύει στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη.

Με τη σωστή ενημέρωση της κοινωνίας και του ιατρικού δυναμικού οι επιστήμονες έχουν πετύχει την έγκαιρη και πρώιμη διάγνωση του προστατικού καρκίνου στο 70 έως 75% των περιπτώσεων!

Μπορεί φαινομενικά κάθε χρόνο να αυξάνονται τα κρούσματα της νόσου όμως με την έγκαιρη διάγνωση και ριζική θεραπεία μειώνονται εντυπωσιακά οι θάνατοι, από καρκίνο του προστάτη!  Περισσότερα...

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα