Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 18-11-2008

 

 

 

 
Διαχείριση στερεών αποβλήτων στην Αρκαδία
Προκειμένου η Ελλάδα να γλιτώσει τα πρόστιμα (34.000 € για κάθε ημέρα λειτουργίας των σκουπιδότοπων!) που θα αρχίσουν να «πέφτουν» σαν .. βροχή από την πρώτη ημέρα του 2009, η Περιφέρεια Πελοποννήσου επεξεργάστηκε ένα σχέδιο το οποίο προβλέπει όλα τα σκουπίδια της Αρκαδίας να συγκεντρώνονται σε ένα χώρο στη ΒΙ.ΠΕ., να δεματοποιούνται και μετά να πηγαίνουν σε έναν χώρο προσωρινής αποθήκευσης, ο οποίος θα γίνει στον Αχλαδόκαμπο. Για την δουλειά αυτή παραχωρήθηκε μία έκταση στο Βιολογικό Καθαρισμό της Τρίπολης (στη Βιομηχανική Περιοχή) η οποία ανήκει στο Δήμο Τρίπολης, χωρίς να υπάρξει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΔΕΥΑΤ, γεγονός που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Περισσότερα...

 

 

 
Ο ΣΑΟΟ στη Βόρεια Ζήρεια
Την ερχόμενη Κυριακή 23 Νοεμβρίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων πραγματοποιεί τη διάσχιση της Βόρειας Ζήρειας.

Η πορεία που είναι διάρκειας 5 περίπου ωρών είναι σχετικά εύκολη χωρίς μεγάλες αναβάσεις. Θα ξεκινήσει από τα Άνω Τρίκαλα και αφού περάσει από τη λίμνη Δασίου και την κορυφή Ζαχαριάς θα καταλήξει στο Φενεό όπου θα ακολουθήσει ορειβατικό γλέντι.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις7:00 το πρωί και η επιστροφή αργά το απόγευμα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 

 
Αναφορά Δραγασάκη για οικοτροφείο «ΣΤΟΡΓΗ»
 Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ο βουλευτής B΄ Αθηνών, Γιάννης Δραγασάκης, κατέθεσε αναφορά με την οποία το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αρκαδίας, διαμαρτύρεται για την πλήρη εγκατάλειψη δομών που λειτουργούν στα πλαίσια της ψυχιατρικής μεταρρύθμισης με σκοπό την αποασυλοποίηση ψυχικά ασθενών, όπως το οικοτροφείο «ΣΤΟΡΓΗ», στο οποίο συνέβη σοβαρό εργατικό ατύχημα. Ζητά δε την άμεση λήψη μέτρων προς όφελος ασθενών και εργαζομένων (όπως: οριστική επίλυση του προβλήματος της χρηματοδότησης και λειτουργίας των δομών, πρόσληψη του αναγκαίου επιστημονικού προσωπικού, καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους κ.λ.π).

Αθήνα, 18/11/2008

Ο καταθέτων βουλευτής
Γιάννης Δραγασάκης

 

 

 
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποιότητας
Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του ΥΠΕΠΘ στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποιότητας

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης (πρώην Γ.Γ.Ε.Ε.) του ΥΠ.Ε.Π.Θ. συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Ποιότητας διοργανώνοντας εκδήλωση με τίτλο «Διασφάλιση ποιότητας στην εκπαίδευση ενηλίκων: θεσμικό πλαίσιο και πράξη», την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 5.00 μ.μ., στο κτίριο της Ε.Ε.Δ.Ε. (Λεωφ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση των δράσεων των μονάδων εκπαίδευσης ενηλίκων κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2007 - 2008. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν 4 περιπτώσεις εσωτερικής αξιολόγησης μονάδων. Τέλος, θα επιδοθούν και οι βεβαιώσεις συμμετοχής των ομάδων μετόχων που διενήργησαν τις διαδικασίες εσωτερικής αξιολόγησης κατά τη Β’ πιλοτική εφαρμογή του Εθνικού πλαισίου Διασφάλισης Ποιότητας και Αξιολόγησης.
Σας καλούμε να παραβρεθείτε σε αυτό το γεγονός στηρίζοντας ενεργά την προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών στην εκπαίδευση ενηλίκων. Περισσότερα...

 

 

 

 
Φιλική νίκη επί του Παναργειακού
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα ο Αστέρας στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό, όπου οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Κάλιντ Κάραμα σκόραραν τρεις φορές (3-1) δείχνοντας πώς δεν επηρεάζονται από την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε κατά την διάρκεια του φιλικού.

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού στο 16ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Σεμπάστιαν Ερέρος, τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Ακης Στρατάκης.

Στο 35’ ο Παναργειακός ισοφάρισε με τέρμα που πέτυχε ο Παναγιωτόπουλος, για να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλο 1-1. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει στον Αστέρα, που σε αυτό το διάστημα κατάφερε να σημειώσει άλλα δύο τέρματα Στο 55’ μετά από όμορφο συνδυασμό, ο Φελίσιο με κοντινό πλασέ ανέβασε το σκορ σε 2-1, ενώ τον «χορό των τερμάτων» έκλεισε με όμορφη κεφαλιά ο Καμπούροφ στο 82ο λεπτό.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν αγωνίστηκαν στο σημερινό φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό προπονήθηκαν στο διπλανό γήπεδο κάνοντας αρκετές ασκήσεις με μπάλα. Ο Ζεάν Κάρλος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας πώς η κατάσταση του βελτιώνεται καθημερινά και πώς σύντομα θα τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας.

Το κλίμα έχει αλλάξει στην ομάδα και είναι χαρακτηριστικό πώς εκτός της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές απέναντι στον Παναργειακό σήμερα, ζήτησαν περισσότερη προπόνηση από τον Καλίντ Κάραμα εν όψει του αγώνα με τον Εργοτέλη στην Τρίπολη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Δελφάκης.
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Λαδάκης, Στρατάκης, Μπαστία, Φελίσιο, Ερέρος, Νταμόντε, Καμπούροφ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλαχοκυριάκος, Μίχας, Αποστολίδης.
Παναργειακός: Κατσαούνης, Δρούλιας, Μπούρας, Αντωνιάδης, Φίλης, Μοράλες, Λετιέρι, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος, Παναγιωτόπουλος, Γκολέμης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σοφός, Νώτης, Παπαιωάννου, Παλιγγίνης, Ζυγούρης, Ισούφι, Δημητρακόπουλος, Σεντράρο, Αντωνόπουλος, Σούρσος.

Καλή εμφάνιση Ζαιρί με τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΙΝΤΑΝ

Ο Ζαουάντ Ζαιρί αγωνίστηκε χθες στο διεθνές φιλικό παιχνίδι ΦΙΛΟΙ ΖΙΝΤΑΝ-ΦΙΛΟΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ, όπου αγωνίστηκε για τριάντα λεπτά με τους ΦΙΛΟΥΣ ΖΙΝΤΑΝ οι οποίοι κέρδισαν με 6-5. Ο Ζαιρί ήταν πολύ καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε κερδίζοντας μάλιστα και ένα πέναλτι. Ο Ζαιρί θα επιστρέψει αύριο στην Τρίπολη και θα τεθεί στη διάθεση του Κάραμα για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ενόψει του αγώνα της 11ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League ΕΛΛΑΔΑ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008 και ώρα 3.00 μ.μ.,
μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ,
ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

- Τετάρτη 19/11 έως Παρασκευή 21/11, στη Μπουτίκ της ΠΑΕ στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
10.00πμ έως 5.00μμ.
- Το Σάββατο 22/11 , στο εκδοτήριο της Θύρας 2 από τις 1.00μμ έως 5.00μμ.
- Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου από τις 11.00πμ έως την έναρξη του αγώνα.
Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι σε αυτό το παιχνίδι, παιδιά ηλικίας μέχρι 5 ετών εισέρχονται στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αποκλειστικά με ευθύνη του ενηλίκου που τα συνοδεύει, χωρίς δικαίωμα αριθμημένης θέσης.

Τιμές εισιτηρίων: 10 €[παιδικό], 15€, 20€, 30€.
Αναλυτικές πληροφορίες για τιμές ανά θύρα/Τμήμα είναι δημοσιευμένες στο www.asterasfctickets.gr

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα