Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 16-12-2008

 

 

 

 
7 νέα προγράμματα από το ΚΕΕ Αρκαδίας
Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας συνεχίζοντας τη δυναμική παρουσία του και τη φετινή περίοδο στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Νομού, σας ενημερώνει ότι στο χρονικό διάστημα από 01/12/2008 έως 15/12/2008 οργανώθηκαν και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους επτά ( 7 ) νέα προγράμματα .

Συγκεκριμένα :
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
1 τμήμα Αγγλικής Γλώσσας Ι
1 τμήμα Πληροφορικής ΙΙ
1 τμήμα Ιταλικής Γλώσσας Ι
1 τμήμα Ψυχαγωγίας & Ενημέρωσης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών
1 τμήμα Ιταλικά στον Τουρισμό

ΔΗΜΟΣ Β. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
1 τμήμα Αγγλικής Γλώσσας ΙΙ
1 τμήμα Πληροφορικής ΙΙ
Περισσότερα...

 

 

 
ΑΔΕΔΥ: Νέες αγωνιστικές, απεργιακές δράσεις
Συναδέλφισσες , Συνάδελφοι
Μετά τη γενική απεργία της 10/12/2008, σύμφωνα και με το πλαίσιο των αποφάσεων του Γενικού Συμβουλίου (28/11/2008) και της Ε.Ε. (8/12/2008) και στη βάση των νέων δεδομένων :

α.- Την πολιτική και κοινωνική συγκυρία από το τραγικό και συγκλονιστικό γεγονός της δολοφονίας του 16χρονου Αλέξη, τις κινητοποιήσεις της νεολαίας και της κοινωνίας που αναδεικνύουν, με συμπυκνωμένο τρόπο και περιεχόμενο, το ζήτημα των συλλογικών δικαιωμάτων : πολιτικών, οικονομικών, εργασιακών και κοινωνικών.

β.- Την ψήφιση του προϋπολογισμού της λιτότητας, που ψηφίζεται μάλιστα σε μη εργάσιμη ημέρα (Κυριακή 21/12/2008), τη μείωση των εισοδημάτων και των κοινωνικών δαπανών, την προώθηση και νέων ιδιωτικοποιήσεων, την άδικη και ταξική φορολογία.

γ.- Την παραμονή της εκκρεμότητας επιχορήγησης και χρηματοδότησης του Ταμείου Πρόνοιας (εφάπαξ) και του ΟΠΑΔ (Υγειονομική Περίθαλψη), με αποτέλεσμα την όξυνση και τη δραματική εξέλιξη που ήδη έχουν προσλάβει.

δ.- Τις αποφάσεις για κινητοποιήσεις Ομοσπονδιών – Μελών της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.,

διευρύνονται, οργανώνονται και συντονίζονται ως εξής οι δράσεις μας : Περισσότερα...

 

 

 
Πεζοπορία με ΣΑΟΟ στον Ταΰγετο
Την ερχόμενη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων πραγματοποιεί πεζοπορία στον Ταΰγετο.

Η διαδρομή διάρκειας 3 περίπου ωρών, είναι εύκολη χωρίς μεγάλες αναβάσεις. Θα ξεκινήσει με επίσκεψη στην καστροπολιτεία του Μυστρά και θα ακολουθήσει πορεία που θα περάσει από Ταϋγέτη, Μονές Ζωοδόχου Πηγής-Φανερωμένης, Παναγία Λαγκαδιώτισσα και θα καταλήξει στο Παρόρι.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις 8:00 το πρωί και η επιστροφή το απόγευμα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 

 
Αποφάσεις φοιτητικών συλλόγων Τρίπολης
Την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008 πραγματοποιήθηκαν γενικές συνελεύσεις στα τμήματα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Οικονομικών Επιστημών. Και τα δύο τμήματα αποφάσισαν κατάληψη των σχολών από Τρίτη 16/12 έως και Παρασκευή 18/12.

Αρκετά σημαντική κίνηση είναι η μετονομασία τη κεντρικής αίθουσας κάθε σχολής σε αίθουσα "Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος".

Δες απόφαση >>>>>>>>

 

 

 

 
ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ των αθλητών του Γ.Σ.Α.
Εξαιρετική εμφάνιση έκαναν οι αθλητές του συλλόγου ΓΣΑ στην Πανελλήνια διοργάνωση «Γύροι Πόλεων».

Με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη στα Καλάβρυτα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το «Ολοκαύτωμα», ο 2ος φετινός αγώνας του θεσμού, που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του μεγάλου Έλληνα δρομέα, Μιχάλη Κούση.

Ο «Δρόμος Θυσίας Καλαβρύτων» αγωνιστικά αποτέλεσε μια αντιγραφή του 1ου αγώνα της σειράς που έγινε 30 Νοεμβρίου στη Σητεία, αφού διπλασίασαν τις νίκες τους στη διοργάνωση, ο Αντώνης Παπαντώνης στους άνδρες και η Κωνσταντίνα Κεφαλά στις γυναίκες.

Τους αγώνες, που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, συμμετείχε το σύνολο των ελλήνων πρωταθλητών, οι αθλητές των σωματείων της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και περισσότεροι από 250 μαθητές των σχολείων της πόλης. Περισσότερα...

 

 

 

 
Όχι στο ελαστικό 65ωρο
Οδηγία για το χρόνο εργασίας

• Κορυφώνεται η μάχη για να μην περάσει το ελαστικό 65ωρο!
• Το Ευρωκοινοβούλιο ψηφίζει στις 17 Δεκεμβρίου -Μεγάλο συλλαλητήριο στις 16 Δεκεμβρίου από τα ευρωπαϊκά συνδικάτα
• Δ. Παπαδημούλης: "Όχι στο ελαστικό 65ωρο -Η Ευρωομάδα της Αριστεράς διεκδικεί την απόρριψη του αντεργατικού πακέτου των 27 κυβερνήσεων"

Η μάχη για να μην περάσει το 65ωρο και για να καταργηθεί το οπτ-άουτ κορυφώνεται στις 16 και 17 Ιανουαρίου στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

Η Ευρωομάδα της Αριστεράς είναι δυστυχώς η μόνη που διεκδικεί την πλήρη απόρριψη του απαράδεκτου και αντεργατικού πακέτου για το ελαστικό 65ωρο που προωθούν οι 27 κυβερνήσεις και στηρίζει η Κομισιόν. Περισσότερα...

 

 

 
Συναυλία με ελληνικά ροκ συγκροτήματα
Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, ώρα 21:00

Live ROCK ΣΥΝΑΥΛΙΑ

με ελληνικά ροκ συγκροτήματα.

Το τμήμα νέων του συλλόγου ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΛΥΣΣΑΡΕΩΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ διοργανώνει συναυλία με ελληνικά ροκ συγκροτήματα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, στο δημαρχείο του δήμου Ιλίου. Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί όλοι οι νέοι Αρκάδες Λυσσαρεώτες και όχι μόνο,

Συμμετέχουμε:

Γιατί αγαπάμε το χωριό τον γονέων μας

Γιατί θέλουμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί

Γιατί χτίζουμε τον δικό μας χώρο στην Λυσσαρέα και από εμάς εξαρτάται η ολοκλήρωση του.

Παρουσίαση ΜαρίναΤούντα

Παίζουν τα συγκροτήματα

Casual Freak
Liber Animus
Aggelos Kappa
Γκεστ Σταρ
Αποστόλης Μάμαλης

περισσότερα στο site http://www.syllogos-lyssareas.gr/

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα