Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 31-10-2007

 

 

 

 

 
Ανασύρθηκε η σωρός του άτυχου σπηλαιολόγου στα Λιλέϊκα
Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε στα Λιλέϊκα η σωρός του άτυχου σπηλαιολόγου Ζαν Ζακ Βολάνζ. Το σώμα του του 67χρονου ελβετού, που αγνοούνταν από τη Δευτέρα 29/10, εντοπίστηκε από δυνάμεις του λιμενικού και βατραχανθρώπους.
Ο διάσημος σπηλαιολόγος είχε βρεθεί στην περιοχή προκειμένου να μελετήσει, μαζί με άλλους δύο επιστήμονες, το υποβρύχιο σπήλαιο-πηγάδι "Μάτι του Λιλή" στο οποίο οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από τις 21 Ιουλίου 2007. Αξίζει να σημειωθεί πως το βάθος του συγκεκριμένου σπηλαίου φθάνει τα 150 μέτρα.

Πηγή: astrosnews.gr

 

 

 

 
Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Παν/μιου Πελ-σου
Στα πλαίσια της παρουσίασης των πρώτων Διπλωματικών Εργασιών του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, η ομάδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ θα παρουσιάσει την παράσταση του έργου "Ντέστινυ" του 'Ακη Δήμου και την παράσταση "Πού Είσαι", ένα μονόπρακτο βασισμένο στα Τέσσερα Κοριτσάκια του P. Picasso, από την ομάδα ΗΩΣ.
Οι παραστάσεις θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 20.30 μμ, στο Θέατρο Τριανόν Ναυπλίου, στην Πλατεία Συντάγματος.
Είσοδος ελεύθερη

Ομάδα ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Μιχοπούλου Γεωργία
Παγκουλίδου Ειρήνη
Παλιούρα Βασιλική
Παπαδάκη Μαρία
Σκούρτη Νάντια

 

 

 

 
Το μυαλό στον Απόλλωνα
Το παιχνίδι με τον Αρη ανήκει στο παρελθόν και το ενδιαφέρον όλων στις τάξεις του Αστέρα στρέφεται πλέον στο Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (3.00 μ.μ.)

Η καλή πορεία της ομάδας έχει ικανοποιήσει τους φίλους της, που ενδέχεται να κάνουν το ταξίδι μέχρι τη Θεσσαλονίκη για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Αστέρα σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ στο Καυτατζόγλειο αναμένονται και Αρκάδες που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθούν στο πλευρό του Αστέρα.

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Ζεάν.

Μετά την απογευματινή προπόνηση, ο προπονητής του Αστέρα Πάουλο Κάμπος πήγε στο Στάδιο Καραισκάκη, προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Σούπερ-Καπ μεταξύ του Πρωταθλητή Ολυμπιακού και της Κυπελλούχου Λάρισας.

Στην Αθήνα θα βρεθεί αύριο ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος, προκειμένου να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκα.

Την Παρασκευή το απόγευμα εξάλλου, η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα οργανώσει γιορτή για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, όπου θα μοιράσει αθλητικό υλικό και θα γίνουν διαλέξεις με θέμα τη διατροφή και τον αθλητισμό από εξειδικευμένους επιστήμονες.

Τέλος, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. η ομάδα νέων θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα