Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 26-12-2007

 

 

 

 

 
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Πλατεία Αρεως
Μέσα σε μία Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πλατεία Άρεως, εκδήλωση της ΠΑΕ Αστέρας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης για τα μέλη όλης της οικογένειας και ιδιαίτερα τους μικρούς φίλους της ομάδας.

Τα παιδιά χαρούμενα, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, έβγαζαν φωτογραφίες και έπαιρναν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές, ενώ αυτοί με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να δώσουν μερικά δωράκια στους νεαρούς φίλους τους, αναμνηστικά της ομάδας μοιράζοντας σε όλο τον κόσμο τις καλύτερες ευχές για τις Άγιες αυτές ημέρες.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Τριπόλεως έπαιζε συνέχεια Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα κάλαντα των ημερών, ενώ στο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν ένα δώρο και να ζητήσουν κάτι από τον αγαπημένο τους Άγιο.

Μιλώντας για την εκδήλωση αυτή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Ευχόμαστε ως ΠΑΕ Αστέρας υγεία σε όλο τον κόσμο ευτυχία, ότι καλύτερο και η νέα χρονιά να είναι ευτυχισμένη για όλους.
Σήμερα, σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης κάναμε αυτή τη γιορτή για τους μικρούς μας φίλους, που σήμερα έχουν μία ξεχωριστή νότα χαράς, αφού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα.
Ελπίζουμε αυτά τα παιδιά να είναι οι καλοί μας αυριανοί φίλαθλοι, έτσι ώστε εκτός από το καλό αθλητικό ήθος και την αγωνιστική του αξία, ο Αστέρας να πιστοποιήσει ένα νέο φίλαθλο ήθος στη χώρα μας»

Στα αγωνιστικά της ομάδας τέλος, σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Πάουλο Κάμπος να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Φερνάντο Μασάντο.

 

 

 

 
Για ουσιαστικά κοινωνικά - ασφαλιστικά δικαιώματα
Τις ανατροπές στα κοινωνικά - ασφαλιστικά δικαιώματα που προωθεί η κυβέρνηση, αναδεικνύει ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ που κατέθεσε σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ προς τον υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Την υπογράφουν όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα. Περισσότερα...

 

 

 

 
25ο Τουρνουά Χριστουγέννων κορασίδων
Πρόγραμμα  >>>>>>

Συνθέσεις ομάδων >>>>>>

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα