Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 26-11-2007

 

 

 

 

 
Εργοτέλης-Αστέρας 0-3
Σα να μην πέρασε μία μέρα από τις 14 Οκτωβρίου, όταν στο ίδιο γήπεδο (Παγκρήτιο Στάδιο) ο Αστέρας κέρδιζε με το ίδιο σκορ (0-3) την άλλη ομάδα του Ηρακλείου (ΟΦΗ) για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, προερχόμενος μάλιστα από μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά ο θρίαμβος του Αστέρα ήταν απέναντι στον Εργοτέλη, προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Η εκπληκτική εμφάνιση του Αστέρα Τρίπολης στο Παγκρήτιο σε ένα ακόμα παιχνίδι πρωταθλήματος, το έβδομο κατά σειρά που μένει αήττητος - ρεκόρ από νεοφώτιστη ομάδα στην υψηλότερη εθνική κατηγορία- συνοδεύτηκε από το χειροκρότημα των αντιπάλων.

Δεν υπάρχει άλλωστε μεγαλύτερη επιβράβευση από την αποδοχή των αντιπάλων φιλάθλων, που αποδέχτηκαν την ανωτερότητα του Αστέρα.
Το σκορ άνοιξε για τον Αστέρα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όταν μετά από όμορφο συνδυασμό Ροτζέριο, Καρντόσο ο δεύτερος έκανε σέντρα από δεξιά και ο Φιλομένο με υποδειγματικό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του Φιλομένο στο φετινό πρωτάθλημα, σκοράροντας για τρίτο στη σειρά παιχνίδι.

Στο 66ο λεπτό Φιλομένο και Τσέζαρεκ έπαιξαν το «1-2», ο Κροάτης μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με έξυπνο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη. Φαίνεται πώς ταιριάζει το Παγκρήτιο στον Τσέζαρεκ, που και εναντίον του ΟΦΗ είχε σκοράρει δύο φορές. Από αυτό το σημείο και έπειτα οι παίκτες του γηπεδούχου Εργοτέλη «παράτησαν» το παιχνίδι αποδεχόμενοι την μοίρα τους και την ήττα από τον Αστέρα.
Ο Αστέρας έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και στο 75ο λεπτό ο Φιλόμενο κέρδισε πέναλτι από τον Κορδονούρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ροτζέριο που ευστόχησε στέλνοντας το Δασκαλάκη στην άλλη γωνία ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0, μετατρέποντας σε θρίαμβο την νίκη του Αστέρα.

Ο Εργοτέλης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό το δυνατό σουτ του Γραμμόζη, ανάγκασε τον Αμπάρη να διώξει εντυπωσιακά την μπάλα, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Μασάντο παρεχώρησε κόρνερ προλαβαίνοντας τον Ογκνιένοβιτς.

Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα, ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να βγαίνει στην επίθεση με αξιώσεις. Στο 17' ο Τσέζαρεκ μπήκε στη μεγάλη περιοχή και γύρισε τη μπάλα προς τον προωθημένο Καρντόσο, αλλά την τελευταία στιγμή απομάκρυνε ο Χατζί. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μασάρα μπήκε στη μεγάλη περιοχή από αριστερά και τελευταία στιγμή τον σταμάτησε ο Μιλάντιν.

Μετά το 0-3 ο Εργοτέλης απείλησε την εστία του Αστέρα με ατομικές ενέργειες του Ογκνιένοβιτς, αλλά σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις (76' 78' 81') δε βρήκε στόχο. Στην πρώτη φάση απέκρουσε ο Αμπάρης, ενώ στα άλλα δύο σουτ η μπάλα έφυγε άουτ.

Η καλύτερη επιθετική προσπάθεια του Εργοτέλη ήρθε έξι λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, όταν ο Μελισσάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, μετά την απέκρουσε του Αμπάρη, ενώ στη συνέχεια της φάσης απομάκρυνε ο Μασάντο.

Στο 86' ο Ζουντί και στο 90' ο Κουσκουνάς πλησίασαν στην επίτευξη και τέταρτου τέρματος για τον Αστέρα, όμως τα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε ο Δασκαλάκης.
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους φιλάθλους του Εργοτέλη να χειροκροτούν ιπποτικά τον Αστέρα, παραδεχόμενοι την ανωτερότητα της Τριπολιτσιώτικης ομάδας.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαζαράκος (Αρτας).

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Κορδονούρης, Θεοδωρίδης, Μελισσάς, Γραμμόζης, Τζούνιορ, Χατζί (78' Φρακουλάκης), Μιλάντιν (58' Νατσέφσκι), Ογκνιένοβιτς, Τάσιτς (58' Δ.Κοιλιάρας).

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Φλάβιο, Μασάρα, Μασάντο, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Λαδάκης, Ροτζέριο (88' Κουσκουνάς), Φιλομένο (84' Ζουντί), Τσέζαρεκ (79' Στρατάκης).


Ισόπαλη η ομάδα νέων

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα νέων του Αστέρα στο παιχνίδι του αντίστοιχου πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 2-0 (23' 39' Καρέλης). Οι παίκτες του Αστέρα πήραν τα ηνία του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και με τέρματα των Πουρτουλίδη (46'), Ζεάν Κάρλος (75') έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, ενώ τέσσερα λεπτά πριν την ισοφάριση ακυρώθηκε τέρμα του Μπολμποσιάν ως οφ-σάιντ. Μετά την ισοπαλία στο «Μαρτινέγκο» οι νέοι του Αστέρα βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 γκολ.

Εργοτέλης: Χωματάς, Πηγιάκης, Χέλα, Σαρρής, Πουλάκης (60' Ν. Γιακουμάκης), Χρυσοφάκης, Κοιλιάρας, Καρυωτάκης (65' Παπαδογιαννάκης), Δρακούλης (61' Αποστολάκης), Καρέλης.
Αστέρας: Παππάς, Ζίου, Ζεάν Κάρλος, Βλαχοκυριάκος, Χατζόπουλος, Τσουκάνι (46' Καπόγιαννης), Πετρόπουλος, Μπολμποσιάν, Γαβ. Αποστολίδης, Πουρτουλίδης, Ζιούλης (46' Πριόβολος).

 

 

 

 
Αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου
Α΄Εθνική, 9η αγωνιστική

Εργοτέλης
- Αστέρας Τρίπολης  0-3

Δ΄Εθνική,
9η αγωνιστική

 
Λεωνίδιο-ΑΕ Πλαταιών  4-3

Νεστάνη-Παναργειακός  0-2
Εν. Παν. Δόξα-Λουκισίων ΑΟ  1-0

Ακράτητος-Δόξα Μεγαλόπολης  4-3

Ατρόμητος Χιλιομοδίου-Ολυμπιακός Λουτρακίου
  1-2
Νέα Αρτάκη-Κρανίδι Ερμιόνης  1-1

Δάφνη Ερυθρών-Ένωση Μιδέας  1-3



Τοπικό,
Α' κατηγορία, 8η αγωνιστική

Φαλαισία - Ορχομενός  4-3
Μελιγού - Ηρακλής  6-0
Αχιλλέας - Προοδευτική  1-3
Πανθυρεατικός - Βρασιές  1-1
Κορακοβούνιο - Πάρνων  3-1
Απόλλων - Παναρκαδικός  0-2
Παγγορτυνιακός - Ολυμπιακός  2-0

 

Β' κατηγορία, 8η αγωνιστική

Μ.Αλέξανδρος - Ελπίδα  0-1
Τεγέα - Ελαιοχώριο  0-0
ΑΕΚ - Κανδήλα  1-2
ΚΟΡΥΘΙΟ - Νικηταράς  2-0
'Αρης - Δόξα  1-5
Δημητσάνα - Κάψια  1-3
Φορτούνα - Μαντινειακός  1-1

 

 

 
Από Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα αρχίσουν να διατίθενται από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στα εκδοτήρια του γηπέδου. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

 

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα