Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 21-11-2007

 

 

 

 
51 οριστικές εντάξεις στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ»
προϋπολογισμού 4,7 εκατ. ευρώ

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Νίκου Αγγελόπουλου εντάχθηκαν οριστικά στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» 51 έργα συνολικού προϋπολογισμού 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, που αφορούν ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης οδικού δικτύου, επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου και πλατείας, βελτίωση αγροτικής οδοποιίας, έργα ύδρευσης, βελτίωση αρδευτικών δικτύων, κατάρτιση επιχειρησιακών προγραμμάτων Δήμων κλπ.

Πιο συγκεκριμένα έγινε η οριστική ένταξη των εξής έργων: Περισσότερα...

 

 

 

 
Οι καθηγητές απεργούν τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
ΟΛΜΕ
Ανοιχτή επιστολή


Αγαπητέ συνάδελφε /-ισσα
Στην εποχή της “τηλεοπτικής μονα-ξιάς” και της “γυάλινης κουλτούρας” εμείς, το σωματείο σου, επιμένουμε να σου απευθυ-νόμαστε όσο μπορούμε πιο αυθεντικά, χωρίς διαμεσολαβήσεις και παραμορφωτικά φίλτρα.
Απέναντί μας η κόλαση άνοιξε τις πύλες της για το ασφαλιστικό, για μια δου-λειά από τα σπάργανα ως τα σάβανα, με λιγότερα (μείωση συντάξεων), αργότερα (αύ-ξηση ορίων ηλικίας), χειρότερα (υποβάθμιση της πρόνοιας).
Σε όλη την Ευρώπη η νέα ιερή συμ-μαχία των νεοφιλελεύθερων ετοιμάζει έναν Καιάδα για παλιούς και νέους εργαζόμενους. Οφείλουμε τώρα να αντιδράσουμε, ενώνο-ντας όλους τους συναδέλφους στις ΕΛΜΕ και στις επιτροπές αγώνα, κόντρα στις επι-τροπές σοφών, κρατώντας στο χέρι την ανάγκη και το λογισμό.
Ξεκινάμε λοιπόν πάλι! Μετά τις υστερήσεις σε προσωπικό, τις καθυστε-ρήσεις των βιβλίων, την αναβολή της ΠΔΣ, τις καρατομήσεις διευθυντών προς δόξαν των «ημετέρων», την αβεβαιότητα καθηγη-τών τεχνικών ειδικοτήτων, ξεκινάμε με την αγωνία του οδοιπόρου και τη βεβαιότητα του δάσκαλου. Περισσότερα...


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ της ΟΛΜΕ την Δευτέρα 26-11-2007

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια κλέβουν τα ταμεία μας, ξεπουλάνε όσο-όσο τις ΔΕΚΟ και τη δημόσια περιουσία. Αυξάνουν την φορολογία των χαμηλόμισθων και την έμμεση φορολογία. Απαλάσσουν τους «έχοντες και κατέχοντες» από πολλούς φόρους (φόρος μεγάλης ακίνητης περιουσίας, κληρονομιές, αγορές). Ετσι οι εργαζόμενοι καλούνται να πληρώσουν με το παραπάνω, με αύξηση των κρατήσεων (ασφάλιστρα) και με αύξηση των φόρων όπως ξεκάθαρα φαίνεται στον νέο προϋπολογισμό (το 80 % των φόρων προέρχεται από τους μικρομεσαίου εισοδήματος φορολογούμενους!)
Τα τελευταία "επιστημονικά πορίσματα" αναφέρουν πως "χρειάζεται μια απο-φασιστική τομή στο ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα".
Στην καρδιά αυτής της φιλοσοφίας και πολιτικής βρίσκεται η μετάβαση από το "κράτος πρόνοιας" , στην "αγορά πρόνοιας".  Περισσότερα...

 

 

 

 
Έως 5 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για τα νέα προγράμματα του ΚΕΕ
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας στο πρώτο δεκαήμερο Δεκεμβρίου θα υλοποιήσει νέα προγράμματα, η παρακολούθηση των οποίων οδηγεί στην απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης " από τη Γ.Γ.Ε.Ε. του Υπουργείου Παιδείας.

Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν. Οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των προγραμμάτων θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στα προγράμματα του Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας είναι
1. η συμπλήρωση μιας αίτησης και
2. η προσκόμιση φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερόμενου στο Κ.Ε.Π. του Δήμου.

Καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων είναι η 05/12/2007, ημέρα Παρασκευή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Περισσότερα...

 

 

 

 
Αλλαγές στο πρόγραμμα μπάσκετ Α' Ομίλου Νότου
Λόγω συμμετοχής Αθλητή του Σωματείου ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων που μετέχει στο ΔΙΕΘΝΕΣ Τουρνουά του SHAPE, το οποίο διεξάγεται στο Βέλγιο 25/11 - 2/12/2007, επέρχονται οι παρακάτω τροποποιήσεις στο Πρόγραμμα του Α' Ομίλου Νότου του Πρωταθλήματος Γ' Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2007-2008:
Α) Ο αγώνας ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ, αντί της Κυριακής 25/11/2007, θα τελεσθεί το Σάββατο 24/11/2007 και ώρα 18.00.
Β) Ο αγώνας ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΣΕΦΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ, αντί της Κυριακής 2/12/2007, θα τελεσθεί την Τετάρτη 5/12/2007 και ώρα 17.00.

 

 

 

 
Ασκήσεις τακτικής και τεχνικής
Με ασκήσεις τακτικής σε μικρό χώρο ολοκληρώθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση του Αστέρα, ενώ το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, με ασκήσεις τεχνικής το πρωί και ασκήσεις τακτικής το απόγευμα, όπου θα πραγματοποιηθεί το κλασσικό «οικογενειακό διπλό».

Το κλίμα στις προπονήσεις είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και όλοι στις τάξεις της ομάδας ευελπιστούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα του Εργοτέλη.

Ο Πάουλο Κάμπος από την πλευρά του αντιμετωπίζει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού τημ για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος στο Ηράκλειο (4.45 μ.μ.).
Ακόμα και ο Κάρλος Αλμπέρτο Μασάρα, που ακολουθούσε μέχρι χθες ατομικό πρόγραμμα μπήκε από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα τον Εργοτέλη, καθώς οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στο φιλικό του Αυγούστου στην Τρίπολη.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα