Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 6-12-2007

 

 

 

 
Το ΕΚΑ για την απεργία της 12ης Δεκεμβρίου
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

24ωρη Πανεργατική Απεργία
Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007
Συγκέντρωση στην Τρίπολη (Πλατεία Αγ. Βασιλείου) στις 10:30 το πρωί

Εργαζόμενοι / ες, άνεργοι / ες, συνταξιούχοι, νέοι /ες.
Όλοι μαζί στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.
Στις 12 Δεκέμβρη δίνουμε την δική μας απάντηση.

Λέμε ΟΧΙ:

* Στα μέτρα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση σαν χιονοστιβάδα, για το Δημόσιο Ασφα-λιστικό Σύστημα της χώρας με μεγάλες ανατροπές σε βάρος του συνόλου των εργαζομένων στα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα με μείωση της κύριας και επικουρικής σύνταξης, με αύξηση των ορίων ηλικίας.
* Στις εξαγγελόμενες «μεταρρυθμίσεις» που εξαντλούνται στην κατάργηση των ερ-γασιακών σχέσεων διαχωρίζοντας τους εργαζόμενους σε παλαιούς και νέους.
* Στην εισοδηματική πολιτική της μόνιμης και διαρκούς λιτότητας οδηγώντας τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην φτώχεια και τον κοινωνικό απο-κλεισμό. Φτάνει πια οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι να αποτελούν το εύκολο στόχο της λιτότητας και της ακρίβειας μόνιμα τα τελευταία χρόνια.
* Στον κρατικό προϋπολογισμό που περικόπτει τις κοινωνικές δαπάνες Υγείας, Παιδείας, Κοινωνικής πρόνοιας και η πρόβλεψη για τα φορολογικά επιβαρύνουν δραματικά τους μισθωτούς και συνταξιούχους τόσο με τους άμεσους όσο και με τους έμμεσους φόρους. Περισσότερα...

 

 

 

 
Ανακοίνωση ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ.

Φίλοι καταναλωτές,

Με ευκαιρία την τρίτη αύξηση των τιμολογίων μέσα στο 2007 και την σχεδιαζόμενη επιβολή ρήτρας καυσίμου, η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για μία φορά ακόμα κάνει γνωστή την αντίθεσή της και καλεί την Κυβέρνηση να δώσουν στην ΔΕΗ αυτά που της χρωστάνε για τις ΥΚΩ, Υπουργεία, Ανενεργές Επενδύσεις, Οριακή Τιμή Συστήματος κ.λ.π.

Ως ΓΕΝ.Ο.Π / Δ.Ε.Η θέλουμε να ενημερώσουμε τον Ελληνικό λαό πως η αιτία των συνεχιζόμενων αυξήσεων είναι οι απαράδεκτες πολιτικές που ασκούνται σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. και υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων. Περισσότερα...
(2 - 12 - 2007)

 

 

 

 
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007, 20.00' ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

κλικ για μεγέθυνση

κλικ για μεγέθυνση

 

 

 

 
Το ΠΑΜΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ
Η γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ χαιρετίζει τον υπερδιπλασιασμό των ταξικών αγωνιστικών δυνάμεων στο δημοσιοϋπαλληλικό κίνημα στο νομό που εκφράστηκε με τη στήριξη του ψηφοδελτίου της Ταξικής Δημοσιοϋπαλληλικής Συσπείρωσης (ΤΑ.ΔΗ.ΣΥ). Εκφράστηκε η άνοδος του κύρους του Π.Α.ΜΕ στους δημόσιους υπαλλήλους και σε ψήφους γιατί με συνέπεια αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ τώρα και του ΠΑΣΟΚ πριν στο δημόσιο τομέα.

Με την εφαρμογή καλπονοθευτικών εκλογικών διαδικασιών από τις ηγεσίες της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ στερήθηκε η έδρα από το ψηφοδέλτιο που στήριξε το Π.Α.ΜΕ στη διοίκηση του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Είναι κούφια η αντι-δεξιά ρητορεία της ΠΑΣΚ,. αφού προτίμησε να κλέψει την έδρα από το ΠΑ.ΜΕ και να τη χαρίσει στη ΔΑΚΕ . Οι δυνάμεις του ΣΥΝ – ΣΥΡΙΖΑ διάλεξαν το δρόμο της αποχής για να μην εκτεθούν αφού συρρικνώνονται και σε πολλές περιπτώσεις ανοιχτά στηρίζουν τον ένα ή τον άλλο πόλο του δικομματισμού όπως έκαναν στην ΕΛΜΕ και σε άλλους χώρους.

Καλούμε τους εργαζόμενους στο δημόσιο και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για το ρόλο του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού.
Το Π.Α.ΜΕ αταλάντευτα θα συνεχίσει να πορεύεται στη γραμμή της ρήξης και της σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική, τους φορείς και τα στηρίγματά της σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο, στη γραμμή της ταξικής ενότητας και πάλης.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΙΝΟΥ 10 π.μ.


ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Γραμματεία Αρκαδίας του ΠΑΜΕ

 

 

 

 
Συνεχίστηκε η προετοιμασία για Πανιώνιο
Συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση σήμερα, η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (7 μ.μ.) όπου ο Πάουλο Κάμπος και οι συνεργάτες του δούλεψαν θέματα τακτικής με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και σήμερα υπήρχε ένας επιπλέον λόγος γι αυτό, αφού επτά ποδοσφαιριστές είχαν την ονομαστική τους εορτή (Αναστασόπουλος, Κουσκουνάς, Λαζαρίδης, Πουρτουλίδης, Στρατάκης, Τροίρης και Χατζόπουλος).

Ο Πάουλο Κάμπος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, με εξαίρεση τον τραυματία Ηλία Ιωάννου και τον Αντώνη Λαδάκη που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Παράλληλα, ο Μάουρο Μιλάνο ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του δείχνοντας πώς πάει καλύτερα.

Η σκληρή και μεθοδική δουλειά συνεχίζεται στις τάξεις του Αστέρα, κάτι που φαίνεται από τη σοβαρότητα και τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα τον Πανιώνιο, καθώς οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πριν δύο χρόνια σε φιλικό παιχνίδι στην Τρίπολη.

Η ομάδα νέων του Αστέρα θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο βοηθητικό γήπεδο την αντίστοιχη ομάδα του Πανιωνίου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3 μ.μ.

Τέλος, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα, θα διεξαχθεί τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή των ακαδημιών του συλλόγου και των αντίστοιχων ομάδων του Κένταυρου Αθηνών. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
10.30 π.μ. παίδες (γεννηθέντες 1993-1994)
10.30 π.μ. τζούνιορ (γεννηθέντες 1997-1998)
11.45 π.μ. παμπαίδες (γεννηθέντες 1995-1996)

 

 

 

 
Διαιτητές καλαθοσφαίρισης εθνικών πρωταθλημάτων
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΠΕΛ-ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8-9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Α1 Ανδρών
Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Πανελληνίου 19.00 Πανελλήνιος - ΑΕΛ Σχινάς, Φούφης, Ταβουλαρέας (Μάνος)

Γ’ Εθνική Ανδρών
1ος Όμιλος Νότου
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Κορίνθου 6μ.μ. Παλαίμων-Γκυζιακός Γιαλλικάρης-Σάννας (Μπώκου)
Σαλπέα 6μ.μ. Πειραϊκός-Απολλωνιάς Σαλαβός-Κυριακόπουλος (Παππάς)

2ος Όμιλος Νότου
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου

Ιωνικού 5μ.μ. Ιωνικός ΝΦ-ΟΦΗ Αναστόπουλος-Πλάγος (Βαμβακάς)

Α2 Γυναικών
Όμιλος Νότου

Βριλησσίων 12μ. Αμαρυλλίς-Άμιλλα 2000 Τρ. Κουνελές Ν.-Μπαμπάς (Σιώκας)

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα