Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 2-12-2007

 

 

 

 
Μία ακόμα μεγάλη νίκη. Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 2-0 (1-0)
Μια ακόμη μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα πρόσθεσε στη φετινή του πορεία ο Αστέρας Τρίπολης, που χωρίς να επικράτησε στην έδρα του με 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Ο Φιλόμενο χτύπησε και πάλι, σκοράροντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι (Απόλλων Καλαμαριάς, Ολυμπιακός, Εργοτέλης τα προηγούμενα). Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σέντρα ακριβείας του Καρντόσο από δεξιά και με υπέροχη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φερνάντεζ.

Στην επανάληψη, ο Αστέρας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, αποδείχθηκε πολύ πιο ουσιαστικός, «χτύπησε» και πάλι στο 65ο λεπτό όταν ο Στρατάκης σέντραρε ωραία από αριστερά και ο Τσέζαρεκ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ βάζοντας ασφαλιστική δικλείδα για την Τρίτη συνεχόμενη νίκη του Αστέρα (που παρέμεινε για όγδοο στη σειρά παιχνίδι αήττητος).

Στο 83ο λεπτό ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να τριπλασιάσει τα τέρματά του, όταν μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Φλάβιο ο Ματσάντο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Φερνάντεζ.

Ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε απειλητικός, παρά μόνο στο 48ο λεπτό όταν μετά από φάουλ του Κωνσταντινίδη από αριστερά, η κεφαλιά του Μελίσση πέρασε ελάχιστα άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γερμανάκος

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Μασάδο, Φλάβιο, Οφρυδόπουλος, Μασάρα, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Στρατάκης (71' Κανακούδης), Ροτζέριο (89' Χατζόπουλος), Φιλομένο, Τσέζαρεκ (86' (Πουρτουλίδης)

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Χαραλάμπους, Μαλεζάς, Μπαϊάνο, Κωνσταντινίδης (58' Χριστοδουλόπουλος), Μελίσσης, Βαγγελής (76' Βρύζας), Ηλιάδης (25' Λάκης), Σάλμον, Γεωργιάδης, Μπαλάφας.

Φιλικό τη Δευτέρα, ρεπό την Τρίτη

Η ομάδα του Αστέρα θα παίξει φιλικό τη Δευτέρα (3 μ.μ) με την Κόρινθο, ενώ για την Τρίτη ο Πάολο Κάμπος έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στην Τρίπολη ουσιαστικά ξεκινάει την Τετάρτη, με δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα).

 

 

 

 
Εκδήλωση «Μοντέρνα Κοσμογονία και η ταχύτητα του φωτός»
Ο ΦΙΛΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, η ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ
ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ & ΛΑΚΩΝΙΑΣ διοργανώνουν, εκδήλωση με θέμα: «Μοντέρνα Κοσμογονία και η ταχύτητα του φωτός»
Ομιλητής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ακαδημαϊκός, Καθηγητής του ΤΕΧΑΣ A&M University.
Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007, και ώρα 19:30 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

 

 

 

 
ΔΙΑΡΙΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΣΚΟΠΗΣΗ
Επανάσταση στον τομέα της γαστροσκόπησης φέρνει η ιατρική τεχνολογία με το νέο ενδοσκόπιο ( κατασκευής του Ιαπωνικού οίκου Fujinon) ΕG-530N, βάζοντας τέρμα στο φόβο και τον πόνο χιλιάδων ασθενών, καθώς η εξέταση πλέον γίνεται από τη μύτη και όχι από το στόμα!!!

Η νέα μέθοδος γαστροσκόπησης παρουσιάστηκε την Παρασκευή από τον Διευθυντή του Ενδοσκοπικού Τμήματος του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών κ Δημήτρη Καραγιάννη σε Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΗ Α.Ε, η οποία εισάγει στη χώρα μας το πρωτοποριακό αυτό ενδοσκόπιο.

Όπως τόνισε ο κ Καραγιάννης «Η ενδοσκόπηση του άνω γαστρεντερικού είναι παραδοσιακά μία επίπονη εξέταση, στην οποία μέχρι σήμερα πολλοί ιατροί ομολογούν ότι δεν θα ήθελαν ποτέ να υποβληθούν. Κι αυτό γιατί η παραδοσιακή ενδοσκόπηση συχνά προκαλεί αντανακλαστική κίνηση του φάρυγγα και ναυτία, καθώς το γαστροσκόπιο ακουμπά στη βάση της γλώσσας κατά την ενδοσκοπική εξέταση. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα