Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 23-11-2006

 

 

 

 
Παρουσίαση του βιβλίου "Τα παιδιά του πυργόσπιτου"
Το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, στις 6:00 το απόγευμα στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΝΗΜΗ "ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ & ΛΕΩΝΙΔΑ ΖΑΦΕΙΡΗ" στο 'Αστρος, η κυρία Παναγιώτα Μπαλινάκου παρουσιάζει το νέο βιβλίο της παιδικής λογοτεχνίας "Τα παιδιά του πυργόσπιτου".

Το βιβλίο αφορά παιδιά 6-12 χρόνων και μεγάλους και μιλά για τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας καθημερινά στην οικογένεια τους, στο σχολείο και την κοινωνία γενικότερα.

 

 

 

 
Εισήγηση της ΓΓΠΠ στην ενημερωτική συνάντηση για τη δημιουργία Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης
23-11-06 MAINALO RESORT Τρίπολη

Η χώρα μας είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως. Από το 2004, η κυβέρνηση Καραμανλή, με μια στοχευμένη στρατηγική Τουριστικής Ανάπτυξης, ξεκίνησε μία φιλόδοξη προσπάθεια εκσυγχρονισμού του τουριστικού τομέα μέσα από νομοθετικές και θεσμικές πρωτοβουλίες, καθώς και μέσα από την προώθηση μεγάλων επενδύσεων. Δημιουργείται ένα σαφές πλαίσιο κανόνων, που διευκολύνει τις νέες επενδύσεις και την ανάπτυξη νέων μορφών Τουρισμού, σε ολόκληρη τη Χώρα, ολόκληρο το χρόνο. Τα θετικά αποτελέσματα αυτής της καλά συντονισμένης προσπάθειας φάνηκαν από πολύ νωρίς.  Περισσότερα...

 

 

 

 
Ημερίδα σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού
Ο Οργανισμός Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου διοργανώνει ημερίδα σε θέματα εκπαίδευσης και πολιτισμού το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2006 στο Κάψια δήμου Μαντινείας στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη σύμφωνα με το πρόγραμμα:



Στην ημερίδα θα πάρουν μέρος 300 στελέχη της εκπαίδευσης (Σχολικοί Σύμβουλοι, Δ/ντές Δ/νσεων, Προϊστάμενοι Γραφείων, Δ/ντές και Υποδιευθυντές Σχολικών Μονάδων, ΚΔΑΥ και Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) των πέντε νομών της Περιφέρειας.

 

 

 

 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
Στο μίνι – Ασφαλιστικό νομοσχέδιο στο άρθρο 59. παρ. 4, προβλέπεται επιβάρυνση των ασφαλισμένων για εξετάσεις που αφορούν στον προληπτικό έλεγχο.
Ο Υπουργός Εργασίας, για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις, επιχειρεί να διαμορφώσει μια νέα πρόταση, που θα προβλέπει ότι η επιβάρυνση θα γίνεται σε συνάρτηση με το ύψος της φορολογικής δήλωσης.

Διαφωνούμε πλήρως με την επιβάρυνση των ασφαλισμένων, είτε στο σύνολο τους, είτε με βάση το εισόδημα τους.
Η ρύθμιση αυτή ζημιώνει τους ασφαλισμένους, αναιρεί τον καθολικό χαρακτήρα της ασφάλισης υγείας, ενώ επιβαρύνει στην ουσία και τα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία θα ωφελούντο και οικονομικά από έναν γενικευμένο προληπτικό έλεγχο.
Απαιτούμε να αποσυρθεί η συγκεκριμένη διάταξη. Είναι η μόνη θετική πράξη που μπορεί να κάνει ο Υπουργός.
 

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα