Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 22-8-2006

 

 

 

 
Ευχαριστήριο Αστέρα για Μποροβήλο
Η διοίκηση της ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης ευχαριστεί το Δημήτρη Μποροβήλο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε και την άριστη συνεργασία που είχε με την ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια.
 

 

 

 

 
Αύριο το φιλικό του Αστέρα με την Ηλιούπολη
Στο μεταξύ, ο Αστέρας θα δώσει το ένατο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας αύριο Τετάρτη 23 Αυγούστου, όπου θα υποδεχθεί στην Τρίπολη την Ηλιούπολη. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.15 μ.μ.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 στο περιφερειακό πρωτάθλημα, με τον Αστέρα να κερδίζει στην Τρίπολη 1-0, ενώ στον αντίστοιχο αγώνα της Ηλιούπολης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0.
Αστέρας και Ηλιούπολη είχαν αναδειχθεί ισόπαλες και στο περσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Τρίπολη με σκορ 3-3.

Το αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Ηλιούπολη, είναι το πρώτο από τα τρία που θα δώσει ο Αστέρας μέσα σε μία εβδομάδα, αφού θα ακολουθήσουν, στο Σάββατο 26 Αυγούστου το φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παναργειακό και την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Κιάτο με τον Πέλοπα.

Την Πέμπτη 24 Αυγούστου (20.30), εξ άλλου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο METROPOLITAN η κλήρωση αγώνων του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας, η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους αγώνες του Αστέρα στην αγωνιστική περίοδο 2006-2007, με τους φιλάθλους να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά τα τμήματα των ακαδημιών, από τη 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν στις όμορφες και σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου οι προπονήσεις για τους εκκολαπτόμενους άσσους του Αστέρα.

Οι εγγραφές για τα τμήματα των ακαδημιών γίνονται καθημερινά (17-20.00) και το Σάββατο (09.00-12.00) στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο.

 

 

 
Η ανεργία νέων στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Για την καλύτερη και πληρέστερη πληροφόρηση του Τύπου σχετικά με τις πολιτικές αντιμετώπισης της ανεργίας και ενίσχυσης της Απασχόλησης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης το γραφείο Τύπου του ΟΑΕΔ ξεκινά πιλοτικά μια προσπάθεια παροχής ενημερωτικού υλικού που αφορά στη διαδικασία συνδιαμόρφωσης αυτών των πολιτικών στα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα αλλά και την εφαρμογή τους, στο σύνολο των χωρών μελών της ΕΕ. Περισσότερα...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα