Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 01-12-2010

 

 

 

 
Συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου
Συνάντηση με το νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τους Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσουν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων, των Ομοσπονδιών και των Εμπορικών Συλλόγων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το θέμα της συνάντησης είναι:
«Νέα Επιχειρηματικά Δεδομένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

 

 

 

 
Ομιλία Δημήτρη Ρέππα στη βουλή
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας, τοποθετήθηκε χθες το βράδυ (30/11/10) στην Ολομέλεια της Βουλής, αφού άκουσε τους όλους τους εγγεγραμμένους βουλευτές – ομιλητές, κατά τη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου: «Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας και Γενικής Διεύθυνσης Οδικής Ασφάλειας, εποπτεία και βελτίωση του θεσμού του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων για την προαγωγή της οδικής ασφάλειας και την προστασία του Περιβάλλοντος, Κύρωση Σύμβασης μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Ο.Α.Σ.Θ. και άλλες διατάξεις».

Λίγο νωρίτερα παρενέβη, απαντώντας στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη:
Περισσότερα...

 

 

 
Ερώτηση Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τις γερμανικές αποζημιώσεις
Προς τους κ.κ. Υπουργούς:
- Οικονομικών
- Εθνικής Άμυνας
- Εξωτερικών
- Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
- Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

ΘΕΜΑ: Ιστορικές και πολιτικά εγκληματικές οι εθνικές ευθύνες της κυβέρνησης, η οποία, ακόμα και τώρα, που η χώρα πνίγεται στα χρέη, δεν διεκδικεί από τη Γερμανία τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που προκάλεσαν στη χώρα μας τα κατοχικά στρατεύματά της.

...

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1. Ποιο είναι το συνολικό ύψος των πολεμικών χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, αν συνυπολογιστούν και οι τόκοι;

2. Για ποιο λόγο η κυβέρνηση, ακόμα και τώρα δεν δραστηριοποιείται άμεσα, όπως έχει εθνική υποχρέωση, για τη διεκδίκηση των οφειλών αυτών; Υπάρχουν μυστικές συμφωνίες να παραιτηθεί η Ελλάδα από τις αποζημιώσεις;


3. Σκοπεύουν να διεκδικήσουν άμεσα τις παραπάνω οφειλές της Γερμανίας προς την χώρα μας; Σε ποιες ενέργειες και με ποιο χρονοδιάγραμμα προτίθενται να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση;
...
Περισσότερα...

 

 

 
Ο καρκινικός και ο χρόνιος πόνος
Απαλλαγή και ανακούφιση από τον καρκινικό και χρόνιο πόνο, που καταδυναστεύουν εκατομμύρια ασθενείς και κοστίζουν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια οικονομία , προσφέρουν πλέον μια σειρά αναλγητικών φαρμάκων και θεραπευτικών μεθόδων.

Ταυτόχρονα η καταπράυνση του πόνου παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καρκινικής νόσου αφού έχει αποδειχθεί πειραματικά σε ζώα με καρκίνο ότι αναπτύσσουν πολύ γρηγορότερα μεταστάσεις όταν πονούν!

«Πράγματι η ζωή δεκάδων εκατομμυρίων ασθενών ανά τον κόσμο και στην χώρα μας έχει βελτιωθεί ποιοτικά τα τελευταία χρόνια χάρις στα νέα αναλγητικά φάρμακα, αλλά και μια σειρά θεραπευτικών μεθόδων».
Περισσότερα...

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αστέρα
Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες της ομάδας ο Βαγγέλης Βλάχος ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, για το οποίο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε παιχνίδια άμυνας-επίθεσης, με το Βαγγέλη Βλάχο να χωρίζει τους ποδοσφαιριστές σε τρεις ομάδες, ενώ η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τελειώματα φάσεων. Στα θετικά της σημερινής προπόνησης η επιστροφή του Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι σε κανονικούς ρυθμούς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Αράς, Ρομπέρτο που αναμένεται να μπουν από αύριο σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ θεραπεία έκαναν σήμερα οι Λαμπρόπουλος, Καρέρα. Η επόμενη προπόνηση του Αστέρα θα γίνει αύριο το πρωί (10 π.μ.)


 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα