Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 29-11-2010

 

 

 

 
Το Επιμελητήριο στο 1ο διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών προϊόντων
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΟ 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2010»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μέλος του Enterprise Europe Network, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, συμμετέχει στο 1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 2010» που θα πραγματοποιηθεί 2 μέχρι 5 Δεκεμβρίου 2010 στο Expo Athens στην Ανθούσα.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μας που θα συμμετάσχουν, δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων, ποτών και ειδών λαϊκής τέχνης, είναι:
Ροδοπούλου Θωμαή -Τσακώνικα Υφαντά
Μπαξεβάνος Χαράλαμπος - Ζαχαρώδη προϊόντα
Τερζή Βασιλική – Παραγωγή Μελιού
Παπαγεωργίου Χριστίνα – Οινοποιείο
Ρουμελιώτης Βασίλειος – Παραγωγή Μελιού

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σας προσκαλούν να επισκεφτείτε το περίπτερό μας (Δ-7) για να δείτε από κοντά τα τοπικά προϊόντα του τόπου μας αλλά και να γνωρίσετε τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν.

 

 

 
Συνάντηση Διοικητή Παναρκαδικού με Πρόεδρο Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων
Σήμερα, Δευτέρα 29.11.2010 και ώρα 12:30 μ.μ., ο Διοικητής του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, κ. Γεώργιο Ζαραφέτα.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Ζαραφέτα για τις ιατρικές υπηρεσίες που παρέχει το Νοσοκομείο, για την πορεία εξέλιξης των έργων που θα ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, για την νέα θέση της δημιουργίας του Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων και Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων/Εφήβων, καθώς και για την μελέτη προσθήκης κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος του Τραυματιολογικού Κέντρου.

Ακόμη ενημέρωσε τον κ. Ζαραφέτα ότι το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχει συμπεριληφθεί στα τριάντα (30) πιλοτικά Νοσοκομεία που επελέγησαν από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και για το σχέδιο δράσης που υλοποιείται σύμφωνα με εξαγγελίες του αρμοδίου Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέα Λοβέρδου.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων, ενημερώθηκε ότι κατά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 26.11.2010 στην Πάτρα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Πολύζου Νίκου, απεδείχθη ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο έχει εκπληρώσει τους στόχους του μνημονίου, το οποίο έχει υπογραφεί μεταξύ του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, κατά 100%.

Ο κ. Ζαραφέτας ευχαρίστησε τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Παπαδόπουλο, για την ενημέρωση και του δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη όλων των απόδημων Αρκάδων της Ελλάδας, ώστε το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να καταστεί ένα ισχυρό Περιφερειακό Νοσοκομείο.

Παρέδωσε δε στον Διοικητή έναν φάκελο εγγράφων και δημοσιευμάτων ενεργειών της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων για το θέμα της ίδρυσης Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Παπαδόπουλος, μεταξύ άλλων τονίζει:
Προχωρούμε όλοι μαζί, βήμα – βήμα, για να καταστήσουμε το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» ένα ισχυρό Περιφερειακό Νοσοκομείο.
Φωτογραφίες...

 

 

 
Γενική Συνέλευση «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ»
Η Δημοτική Κίνηση του Δήμου Τρίπολης «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010 στις 7 το βράδυ στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης (Εθνομαρτύρων 25) με θέματα για συζήτηση τα παρακάτω:

1. Απολογισμός δράσης
2. Οργανωτική δομή της κίνησης
3. Προγραμματισμός

Καλούνται οι φίλοι και οι Δημότες του Δήμου Τρίπολης να πάρουν μέρος στην Γενική Συνέλευση να μας καταθέσουν τις ιδέες τους, τις προτάσεις τους και ότι άλλο επιθυμούν για την πιο αποτελεσματική λειτουργία και δράση της κίνησης.

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

 
Κυκλοφόρησε  ο «Γορτυνιακός λόγος»
Κυκλοφόρησε το 12ο φύλλο Δεκεμβρίου 2010 της μηνιαίας ανεξάρτητης πολιτικο - πολιτιστικής εφημερίδας «Γορτυνιακός λόγος» για τους απανταχού Αρκάδες. Περιοδικές Εκδόσεις: Μαρία Ζυγορονίκου, Διευθυντής Υπεύθυνος Ύλης και Σύνταξης, είναι ο Γεώργιος Αλεξόπουλος (από Μοναστηράκι Γορτυνίας)

ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ: www.gortyniakoslogos.blogspot.com
Διαβάστε το πρωτοσέλιδο...

 

 

 
Γενική Συνέλευση ΑΔΕΔΥ
Στις 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Η Γενική συνέλευση γίνεται σε μία περίοδο που Κυβέρνηση και Τρόικα (ΕΕ, Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ) ληστεύ-ουν το εισόδημα των εργαζομένων και εργασιακά δικαιώματα ανατρέπονται. Μία βδομάδα μετά ακολουθεί η γενική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Σε αυτή τη δύσκολη για τους εργαζόμενους συγκυρία απαιτείται σεβασμός των δημοκρατικών διαδικασιών, απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουμε σε αγωνιστική ενότητα και συσπείρωση.

Εμείς οι αντιπρόσωποι που έχουμε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του ανεξάρτη-του συνδυασμού Σύνδεσμος Μονίμων και Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών της ΕΛΜΕ κάνουμε έκκληση να μην επαναληφθούν πρακτικές της τελευταίας δε-καετίας όπως: Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα