Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 22-11-2010

 

 

 

 
Ανακοινώσεις-αποφάσεις Παναρκαδικού Νοσοκομείου
Ύστερα από την υπ’ αριθμ. 10981/2-9-2010 επιστολή του Διοικητή του Γ.Π.Ν. Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», κ. Παπαδόπουλου Παναγιώτη, στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Αμερικής (Π.Ο.Α.), η οποία (επιστολή) δημοσιοποιήθηκε με το από 22.09.2010 Δελτίο Τύπου και αναφερόταν στην νέα θέση ανέγερσης του έργου ``προσθήκη ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Ενηλίκων και Ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τμήματος Παίδων/Εφήβων``, η εν λόγω Ομοσπονδία με την από 27.10.2010 επιστολή της, ενημέρωσε την Διοίκηση του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», τα κάτωθι: Περισσότερα...
----------------------------------------------

Με την υπ’ αριθμ. 16/1-11-2010 απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», εγκρίθηκε:

1. Πίνακας έργων για την κάλυψη άμεσων αναγκών, αλλά και για την μελλοντική ανάπτυξη του Νοσοκομείου μας, καθώς και Πίνακας ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την κάλυψη νέων αναγκών ή την αντικατάσταση υφιστάμενου εξοπλισμού του Νοσοκομείου μας.

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός προέκυψε μετά από διερεύνηση των αναγκών των Κλινικών, Τμημάτων και Μονάδων του Νοσοκομείου και την υποβολή προτάσεων από τους Διευθυντές αυτών και μετά από σύμφωνη γνώμη του Επιστημονικού Συμβουλίου. Περισσότερα...
------------------------------------------------------

Με την υπ’ αριθμ. 17/8-11-2010 απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», εγκρίθηκε η σύνδεση του κτιριολογικού συγκροτήματος του Ψυχιατρικού Τμήματος με το υπάρχον κτίριο του Τ.Ε.Π., μέσω διακτιριακού διαδρόμου, μετά από πρόταση της ΔΕΠΑΝΟΜ, η οποία είχε περιέλθει στο Γ.Π.Ν. Τρίπολης με το υπ’ αριθμ. Γ.Α. 117376/27-10-2010 έγγραφό της. Περισσότερα...
-------------------------------------------------------------------

Με την υπ’ αριθμ. 13/4-10-2010 απόφαση του Δ.Σ. του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης «Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ», ακυρώθηκε ο ανοικτός δημόσιος διαγωνισμός, για την προμήθεια (200) σετ κλίνης ασθενούς ηλεκτρικής, προϋπολογισμού δαπάνης 460.000,00 €, συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. και με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη προσφορά, διότι αφενός μεν δεν συντρέχουν σήμερα οι ίδιες υπηρεσιακές ανάγκες που επέβαλαν τον συγκεκριμένο διαγωνισμό και αφετέρου λόγω των σοβαρών οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο. Περισσότερα...

 

 

 
Πετράκος: «Ο κ. Τατούλης σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου»
Ο αιρετός περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης επέλεξε να απαντήσει σαν εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου του υπουργείου Οικονομικών στη δήλωσή μου της Πέμπτης 18 Νοεμβρίου για τους κινδύνους που υπάρχουν για τη συνέχιση του έργου Παραδείσια - Τσακώνα λόγω μη χρηματοδότησης των εκτελεσμένων εργασιών.

Δικαίωμά του βέβαια να επιλέγει το ρόλο του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Οικονομικών. Θέλω όμως να υπενθυμίσω ότι ο λαός της Πελοποννήσου τον ψήφισε για τον πρώτο αιρετό περιφερειάρχη της Πελοποννήσου.

Αφού όμως επιλέγει ο ίδιος το ρόλο του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, είμαι υποχρεωμένος να απευθύνω και στον ίδιο, εκτός από τον κ. Κουσελά φυσικά, στον οποίο είχα αρχικά σκοπό να απευθυνθώ τα παρακάτω ερωτήματα:
Περισσότερα...
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ

 

 

 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΥΚΑΚΗ
Συνδημότισσες, συνδημότες

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω δημόσια για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές και με την ψήφο σας με στείλατε ως εκπρόσωπο σας στο Δημοτικό Συμβούλιο του «Καλλικρατικού» Δήμου Τρίπολης.

Η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου και η ανταπόκριση σας στην προσπάθεια μου, δικαίωσε την πεποίθηση μου, ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα και να συμπορευτούμε στο δύσκολο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

Από την πλευρά μου, σας υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για την Τρίπολη και την ευρύτερη περιοχή της Μαντινείας, στην προσπάθεια μου να σας εκπροσωπήσω άξια, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη που δείξατε στο πρόσωπο μου.

Σας ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου.

Με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό
Σταύρος Κουκάκης

 

 

 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ι. ΚΑΡΑΛΗ
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που στήριξαν με κάθε τρόπο τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας Τρίπολη Πρωτεύουσα του Μοριά του Δημήτρη Παυλή.

Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος για τον αγώνα που έδωσα και θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εκατοντάδες φίλες και φίλους που με ψήφισαν και με κατέταξαν στις ψηλότερες θέσεις του ψηφοδελτίου μας και συγκεκριμένα στην εκλογική περιφέρεια Φαλάνθου που πολιτεύτηκα ως Δημοτικός Σύμβουλος η τοπική κοινωνία τίμησε τον συνδυασμό μας με ποσοστό 57% και με κατέταξαν πρώτο.

Το γεγονός ότι ο συνδυασμός μας άγγιξε το θαύμα, δίνει μία σαφή απάντηση σε όλους αυτούς που πολέμησαν σφοδρά την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλή. Η κοινωνία μας τίμησε δίνοντας στο συνδυασμό μας σε όλο τον νέο Δήμο Τρίπολης ποσοστό που έφθασε στο 49,6%!

Ποσοστό μεγάλο αλλά όχι αρκετό για να γίνει η μεγάλη ανατροπή.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως τους τελευταίους μήνες τρέχοντας σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες του νέου Δήμου Τρίπολης μαζί με τον Δημήτρη Παυλή και τους υπόλοιπους υποψήφιους έζησα μια τρομερή εμπειρία στην ζωή μου, ένα απίστευτο ταξίδι και δεν μετάνιωσα ούτε για ένα λεπτό που κατέβη υποψήφιος με τον Δημήτρη Παυλή.

Εύχομαι στο νέο Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Στην παράταξη του Δημήτρη Παυλή εύχομαι να μείνει ενωμένη και να προσφέρει μία γόνιμη και δημιουργική αντιπολίτευση για το καλό της πόλης και των ανθρώπων της.

Και στους Φαλάνθιους συμπατριώτες μου να τους διαβεβαιώσω ότι θα είμαι παρών και στην διάθεση τους για ότι με χρειασθούν.

Με σεβασμό και εκτίμηση
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΚΑΡΑΛΗΣ

 

 

 

 

Η μεγαλύτερη νίκη του Αρκαδικού
Η νίκη του Αρκαδικού επί της Ολυμπιάδας με το εντυπωσιακό 85-59 και η διαφορά των είκοσι έξι πόντων, είναι η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη του Αρκαδικού στη μέχρι σήμερα παρουσία του στην Α2 κατηγορία.

Η προηγούμενη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη ήταν επί της Ξάνθης με δεκαπέντε πόντους διαφορά 86-71 στις 31 Οκτωβρίου 2009. Αναλυτικά οι μεγαλύτερες σε έκταση νίκες του Αρκαδικού στην Α2 κατηγορία έχουν ως εξής:

1. 20-11-2010: Αρκαδικός-Ολυμπιάδα 85-59 (+26)
2. 31-10-2009: Αρκαδικός-Ξάνθη 86-71 (+15)
3. 12-12-2009: Αρκαδικός-Ν. Ήστ 88-76 (+12)
4. 27-03-2010: Αρκαδικός-Ερμής Λαγκαδά 78-66 (+12)

Μ. Παπαδάκης: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό»

Ο Αρκαδικός κέρδισε την Ολυμπιάδα Πατρών με παρόμοιο σκορ με αυτό του Κυπέλλου πριν δύο μήνες στην Τρίπολη. Στις 18 Σεπτεμβρίου είχε κερδίσει με 85-63 και χθες με 85-59.
Ο αρχηγός της ομάδας Μύρωνας Παπαδάκης από την πλευρά του, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, τη νίκη και την άνεση που επιβλήθηκε ο Αρκαδικός της Πατρινής ομάδας.
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο αγώνα, τη δουλειά που κάνει καθημερινά ο Αρκαδικός και φυσικά το επόμενο εκτός έδρας ματς στο Λαύριο.

«Δεν έχει σχέση η περσινή με τη φετινή ομάδα της Ολυμπιάδας. Φέτος είναι καλή ομάδα, αλλά πέρσι είχε πολύ πλούσιο ρόστερ. Εμείς είχαμε δουλέψει κατάλληλα όλη την εβδομάδα, είχαμε προσαρμοστεί για αυτό το παιχνίδι και είχαμε δουλέψει λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας. Ήμασταν έτοιμοι και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν θέμα χρόνου η διαφορά. Είμαστε δώδεκα παίκτες, που μπορούν να παίξουν όλοι. Η Ολυμπιάδα διαθέτει έμπειρους παίκτες, που όμως τους πιέσαμε.

Η ομάδα του Αρκαδικού είναι καινούργια. Αν θα είναι καλύτερη ή όχι συγκριτικά με πέρσι θα φανεί στο γήπεδο. Έχει όλες τις προοπτικές να γίνει καλύτερη. Το θέμα είναι ότι δουλεύουμε σκληρά καθημερινά στην προπόνηση για να το αποδείξουμε. Είμαστε δώδεκα παίκτες που μπορούν να παίξουν όλοι και να έχουν ενεργό ρόλο στο παιχνίδι. Αυτό είναι το ατού μας.

Αν πάρουμε αυτό που χαρακτηριστικά λέει ο κόουτς. Στην προπόνηση δείχνουμε εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από ότι στα πρώτα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Βγάζουμε ωραίες φάσεις, ωραίους συνδυασμούς και βρισκόμαστε πολύ καλά. Το θέμα είναι να το βγάλουμε στο γήπεδο. Θέλαμε να το βγάλουμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο και όσο περνούσε ο χρόνος δούλευε υπέρ μας.

Το Λαύριο έχει δείξει πώς είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, παρά το γεγονός ότι είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά, είναι παιχνίδι στην έδρα του, είναι μία ομάδα που έχει μία βάση τα τελευταία 5-6 χρόνια. Είναι πολύ δύσκολο το ματς. Εμείς θα συγκεντρωθούμε από Δευτέρα στις προπονήσεις, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Στόχος της ομάδας είναι να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα