Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 16-10-2010

 

 

 

 

 
Περιοδεία Τσίπρα σε Κόρινθο και Τρίπολη
Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα 18/10 θα περιοδεύσει στην Κόρινθο και την Τρίπολη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:

10:00 Εργατικό Κέντρο Κορίνθου: Συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και με εργαζόμενους σε διαθεσιμότητα του εργοστασίου Fulgor.

ΤΡΙΠΟΛΗ:

13:30 Συνέντευξη Τύπου στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης, όπου ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ θα προλογίσει για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου» με επικεφαλής τον Θανάση Πετράκο.

 

 

 
Κεντρική συγκέντρωση ετεροδημοτών ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «ΠΑΓΓΟΡΤΥΝΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα πραγματοποιήσει την κεντρική συγκέντρωση των ετεροδημοτών της Αθήνας, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 6.30 μ.μ. στο Ξενοδοχείο NOVOTEL, οδός Μιχ. Βόδα 4 και Λιοσίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιάννης Γιαννόπουλος θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του για την Γορτυνία, καθώς και όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και Tοπικούς Συμβούλους.

Επειδή απ’ αυτήν τη δύσκολη και ιερή προσπάθεια για την Ανόρθωση της ιδιαίτερης πατρίδας μας, δεν πρέπει να λείπει κανείς ενεργός πολίτης-πατριώτης, τους καλεί όλους να είναι κοντά του, γιατί πρέπει να συμπορευτούμε και συναποφασίσουμε για την παραπέρα προοδευτική πορεία της Γορτυνίας.

 

 

 
Στις εκλογές της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα κριθούν πολλά
Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος

Σε λίγες μέρες οι πολίτες θα σταθούν μπροστά στις κάλπες. Αυτή τη φορά, αυτό που από συνήθεια λέγεται, πριν από κάθε εκλογική μάχη, δηλ. «αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες…», φαίνεται πως ισχύει απόλυτα. Αυτό προκύπτει για μια σειρά σημαντικότατους λόγους, τόσο γενικότερους, πανελλαδικούς, όσο και τοπικούς, σε κάθε περιφέρεια.

Να μερικά ερωτήματα που κατά τη γνώμη μου θα απαντηθούν: Περισσότερα...

Περιοδείες:

1) Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου το πρωί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος θα καταθέσει το συνδυασμό της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στην Τρίπολη.

Το πλήρες ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» είναι το εξής: >>>>>>>>>>>>>>>>>>

2) Το απόγευμα της Κυριακής θα περιοδεύσει, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους της Αρκαδίας στο Δήμο Λεβιδίου.

3) Τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θανάσης Πετράκος θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ στις 13.30 στο Εργατικό Κέντρο Τρίπολης και θα συνοδεύσει τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα κατά την περιοδεία του στους Νομούς Κορινθίας και Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

 
Η αποστολή του Αστέρα για Λάρισα
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στην Λάρισα (6.15 μ.μ.)

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αναλυτικά απαρτίζεται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές:

Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Χρήστος Πιπίνης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Σωκράτης Φυτανίδης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Νίκος Σκόνδρας, Σάββας Τσαμπούρης, Κώστας Φορτούνης, Ροτζέριο Μάρτινς, Σαλίμ Αράς, Κρις Κονσεισάο, Σεμπάστιαν Καρέρα, Λιονέλ Ρίος, Ρομπέρτο και Εμμάνουελ Φρανκού.

Συγκριτικά με το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, περιλαμβάνονται στην αποστολή της ομάδας οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σάββας Τσαμπούρης, Εμμάνουελ Φρανκού, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι: Γκόραν Ρούμπιλ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, Τσικόντζι Ουντότζι, Τάσος Μπακασέτας.


 

 

Φιλικό του Αρκαδικού την Τετάρτη με Μαρούσι
Το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας δεν ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Σμυρνιώτης θέλει να διατηρήσει τους παίκτες του σε αγωνιστική εγρήγορση.

Έτσι, μέσα στην προσεχή εβδομάδα θα κάνει δύο φιλικά παιχνίδια προκειμένου να διαπιστώσει το βαθμό ετοιμότητας των παικτών του εν όψει της πρεμιέρας στις 30 Οκτωβρίου.

Την Τετάρτη λοιπόν 20 Οκτωβρίου (6 μ.μ.) θα αντιμετωπίσει στο κλειστό του Αγίου Θωμά το 3ο της περσινής Α1 κατηγορίας, Μαρούσι, που με τη σειρά του προετοιμάζεται για το δικό του πρωτάθλημα.

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα γίνει πιθανότατα το επόμενο Σάββατο 23 Οκτωβρίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο όσον αφορά τον αντίπαλο του Αρκαδικού και που θα γίνει το παιχνίδι αυτό.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα