Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 11-10-2010

 

 

 

 
ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΕΠΙ
Χρήσιμες αναλύσεις και συμβουλές
στη μεγάλη ημερίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την
Τετάρτη 13 Oκτωβρίου στις 7.00 μ.μ. με θέμα:
«Το Νέο Νομοθετικό Πλαίσιο για την Απαγόρευση του Καπνίσματος στους δημόσιους χώρους και οι όροι χρήσης μουσικής σε καταστήματα εστίασης – καφέ - μπαρ»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Το θέμα θα αναπτύξει ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων «ΠΟΕΣΕ» και Αντιπρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας «Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.»
κ. Γιώργος Καββαθάς

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 2710 227141-2.
Υπεύθυνοι: κ. Ιωάννης Παπαγεωργίου, κ. Παρασκευάς Κατσικερός

 

 

 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΕΠΠΑ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ FREE SUNDAY
ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 

Περισσότερα...

 

 

 
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ για Πανεπιστήμιο Πελ-σου
Οκτώ χρόνια μετά την ίδρυσή του, το Πανεπιστημίου Πελοποννήσου εξακολουθεί να είναι εγκλωβισμένο στα προβλήματά του. Βασικές ελλείψεις σε υποδομή και διδακτικό προσωπικό είναι μόνο μερικά από τα «επίκαιρα» προβλήματα του πανεπιστημίου.

«Θύματα» του Δ.Ν.Τ. και της υποχρηματοδότησης της Παιδείας είναι και οι συμβασιούχοι καθηγητές Π.Δ. 407/80. Για πολλοστή φορά, το υπουργείο Παιδείας εφαρμόζει τακτικές «εκπτώσεων» στις πιστώσεις των συμβασιούχων καθηγητών Π.Δ. 407/80 αδιαφορώντας για την ομαλή λειτουργία του τμήματος. Αποτέλεσμα είναι να αναλαμβάνουν να διδάσκουν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, καθηγητές χωρίς να έχουν το γνωστικό αντικείμενο, ενώ στη χειρότερη να μην διδάσκονται καθόλου μερικά μαθήματα. Άμεσο αποτέλεσμα είναι οι περικοπές των μαθημάτων και η συρρίκνωση του οδηγού σπουδών με συνέπεια την απαξίωση των δημόσιων πανεπιστημίων και ιδιαίτερα των επαρχιακών. Το μεθοδευμένο αυτό σχέδιο για την υποβάθμιση των πτυχίων μας στην προσπάθεια της προώθησης των ιδιωτικών πανεπιστημίων είναι τουλάχιστον προκλητικό.

Απαιτούμε την άμεση επίλυση του προβλήματος διεκδικώντας τον απαραίτητο αριθμό πιστώσεων για την ομαλή λειτουργία του πανεπιστημίου.
Απαιτούμε την πρόσληψη μελών ΔΕΠ πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του πανεπιστημίο

ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 
Οι υποψήφιοι της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελ-σου στην Αρκαδία
 

Περισσότερα...

 

 

 
Περιοδεία Γιαννόπουλου σε χωριά Λίμνης Λάδωνα
 Ξεκινώντας από την Πουρναριά με προορισμό την Κοντοβάζαινα, επισκέφτηκε την περιοχή της Λίμνης του Λάδωνα ο κος Γιάννης Γιαννόπουλος το Σάββατο 09 Οκτωβρίου 2010. Το θέμα της ήπιας ολοκληρωμένης ανάπτυξης της περιοχής αποτελεί άξονα αιχμής στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης του νέου Δήμου Γορτυνίας. Από 15 ετίας ο Γιάννης Γιαννόπουλος αρθρογραφεί και παρεμβαίνει για το θέμα αυτό. Θεωρεί θετική εξέλιξη το πρόσφατο πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, πιστεύει όμως ότι η τοπική ανάπτυξη μόνο ως υπόθεση των τοπικών κοινωνιών μπορεί να επιτευχθεί. Η άγρια ανάπτυξη με την ανεξέλεγκτη εγκατάσταση αιολικών πάρκων δεν αποτελεί απάντηση στην ερήμωση της περιοχής. Επίσης πιστεύει ότι, η ΔΕΗ που εκμεταλλεύεται τον μοναδικό φυσικό πόρο στην περιοχή πρέπει να αποδίδει με θεσμοθετημένο τρόπο από την ελληνική πολιτεία αντισταθμιστικό τέλος για την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας.

‘’Σήμερα πρέπει να αξιοποιήσουμε θετικά παραδείγματα και καλές πρακτικές άλλων περιοχών της Ελλάδος και της Ευρώπης για τοπική ανάπτυξη και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Η ανάπτυξη του Αγροτουρισμού στην Λίμνη Πλαστήρα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα όπου ο συντονισμός της δράσης των τοπικών φορέων με πρωτοστάτη την τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα.
Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της μελισσοκομίας, είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη του τουρισμού και άλλων δραστηριοτήτων σε μια ζωντανή αγροτική ύπαιθρο, αποτελούν μεταξύ των άλλων απόψεις του υποψήφιου δημάρχου για τα θέματα της περιοχής.

Η ανάπτυξη των ορεινών απομακρυσμένων περιοχών είναι ζήτημα σχεδιασμού γνώσης της περιοχής και των ανθρώπων, ζήτημα εμπειρίας, αξιοπιστίας αλλά πάνω από όλα πίστης και διάθεσης για εμψύχωση στην τοπική κοινωνία σύμφωνα με τους συνεργάτες του υποψήφιου Δημάρχου σε αυτήν την προσπάθεια.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Δημητσάνας και τους εθελοντές γιατρούς και συνεχάρη την Αδελφότητα Δημητσανιτών για τις σημαντικές πρωτοβουλίες της.

 

 

 
Οι βασικοί άξονες προγράμματος Παρασκευόπουλου και οι υποψήφιοι
ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή
Παρασκευάς Παρασκευόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Γορτυνίας
www.gortynia.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Σε κλίμα οικουμενικής ενότητας και νίκης, εκατοντάδες πολίτες - φίλοι και στελέχη του Συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή, από όλη τη Γορτυνία, έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκεύοπουλος.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη – από ένα πραγματικά ενθουσιώδες ακροατήριο - αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Τροπαίων, ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ανακοίνωσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή και τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για το Περιφερειακό Δημοτικό Συμβούλιο και τις Τοπικές Κοινότητες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, μεταξύ άλλων, τόνισε, ότι, στη Γορτυνία της νέας εποχής γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω τη μιζέρια, την αδράνεια και την ερήμωση της περιοχής. Μίλησε για φυγή προς τα εμπρός για τη Γορτυνία του μέλλοντος, της αξιοπρέπειας και της ανάπτυξης. Γι αυτόν το νέο δήμο, που στην ουσία θα συγκροτεί την τοπική διακυβέρνηση, η οποία θα αποτελεί και την πλησιέστερη στον πολίτη μονάδα συλλογικής οργάνωσης, είπε, έχουμε σχέδιο, όραμα, διαθεσιμότητα και ομάδα με επάρκεια και δεξιότητες.

Παρουσιάζοντας τις βασικές προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του, ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, αναφέρθηκε σε πέντε βασικούς πυλώνες – άξονες, που θα στηριχθεί το αναπτυξιακό όραμα της Γορτυνίας και συγκεκριμένα:

Πρώτος άξονας: Άμεση δημοκρατία με επίκεντρο τον πολίτη και λέξεις κλειδιά, τη συμμετοχή, τη διαφάνεια, την ισοπολιτεία και την αξιοκρατία. Η διαβούλευση και ο έλεγχος θα είναι καθημερινές λειτουργίες στο νέο δήμο, ούτως ώστε να εμπεδωθεί σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

Δεύτερος άξονας: Οργάνωση και νέα επιχειρησιακή δομή του δήμου. Ένας δήμος με έδρα τη Δημητσάνα, αλλά, που η διοικητική επιχειρησιακή δομή απαιτεί αποκέντρωση υπηρεσιών και δράσεων και μια πολυεδρικότητα στη λειτουργία, με διοικητικές δομές και υπηρεσίες στους εφτά πρώην δήμους. Οι διευθύνσεις και οι τομείς που θα συγκροτηθούν στο νέο δήμο, θα απαιτήσουν ένα εξάμηνο μεταβατικής περιόδου αλλά θα υπηρετούν σταθερά τις ανάγκες του πολίτη και το σχέδιο ανάπτυξης για το σταμάτημα της ερήμωσης και για τον επαναπατρισμό – επανεγκατάσταση, οικονομικά ενεργών πολιτών στη Γορτυνία. Σχετικά, αναφέρθηκε αναλυτικά στις διευθύνσεις που θα ιδρυθούν και στους τομείς, στο πλαίσιο της νέας λειτουργίας του δήμου. Στη νέα δομή του δήμου εμφατικά αναφέρθηκε στις 70 κοινότητες, στις οποίες θα λειτουργήσει η άμεση δημοκρατία και θα αποτελέσουν τα βάθρα της νέας αυτοδιοίκησης.

Τρίτος άξονας: έργα υποδομής μικρά και μεγάλα. Μεγάλα έργα στρατηγικού χαρακτήρα όπως είναι ο δρόμος Βυτίνας – Ολυμπίας, που θα αποτελέσει moto διεκδίκησης και αγώνα για το νέο δήμο. Λειτουργία των υπαρχουσών υποδομών στην υγεία που φυτοζωούν, με τις ανεπάρκειες στα δύο κέντρα υγείας, στα Τρόπαια και στη Δημητσάνα και την απουσία αγροτικών γιατρών στα χωριά.

Τέταρτος άξονας: η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής – η υγεία και το περιβάλλον. Καθημερινά προβλήματα όπως είναι η ύδρευση, ο φωτισμός και τα απορρίμματα, καθώς και οι επαρχιακοί δρόμοι, πρέπει να αντιμετωπισθούν, όσο γίνεται πιο άμεσα και αποτελεσματικά. Στις 70 κοινότητες θα λειτουργήσουν αντίστοιχα μικρά κέντρα εξυπηρέτησης των πολιτών, χωρίς να χρειάζεται οι πολίτες για ένα πιστοποιητικό να μετακινούνται και να ταλαιπωρούνται στις άλλες κωμοπόλεις. Στο χώρο της υγείας πέραν από τις υπηρεσίες που προσφέρει το ΕΣΥ, ο δήμος θα συγκροτήσει το δημοτικό δίκτυο υγείας, αλληλεγγύης και πρόνοιας. Θα περιλαμβάνει τους δημοτικούς αγροτικούς γιατρούς, τους εξειδικευμένους εθελοντές γιατρούς τους καταγόμενους από τη Γορτυνία, δημοτική κινητή μονάδα προληπτικής ιατρικής, διατήρηση του θεσμού βοήθεια στο σπίτι - απαίτηση από την κυβέρνηση να συνεχίσει να χρηματοδοτεί και μετά την 1η Ιανουαρίου 2011 την υπηρεσία αυτή, και την ένταξή της στην ευθύνη του δήμου. Δημοτική συγκοινωνία με δύο λεωφορεία με προγραμματική συμφωνία συνεργασίας με το υπουργείο Μεταφορών, για την εξυπηρέτηση των μαθητών, των δημοτών και των επισκεπτών.

Πέμπτος άξονας: η ανάπτυξη, η επανεγκατάσταση και η επιστροφή. Ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, αναφέρθηκε στον πρωτογενή τομέα στο σχεδιασμό και στην ανάπτυξη ζώνης κτηνοτροφίας που θα διανύει το τόξο από τα Μαγούλιανα ως την Κοντοβάζαινα. Η ανάπτυξη της κτηνοτροφίας όπως και της γεωργίας, θα υποστηριχθεί από συγκεκριμένες υπηρεσίες του νέου δήμου ούτως ώστε τα προϊόντα να είναι πιστοποιημένα, ποιοτικά και επώνυμα. Όπως ανακοίνωσε, θα ιδρυθεί ανάλογος δημοτικός φορέας σχεδιασμού πιστοποίησης και προώθησης και τα Γορτυνιακά προϊόντα, θα έχουν την επωνυμία και την ισχυρή ανταγωνιστική ετικέτα της ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ. Μίλησε για την παγγορτυνιακή αγορά, όπου όχι μόνο θα τοποθετηθούν τα προϊόντα της Γορτυνίας, στην εσωτερική αγορά, αλλά, ο δήμος θα ενθαρρύνει και θα στηρίξει, ξεκινώντας από την Αθήνα, το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία Γορτυνιακή γη, όπου θα προωθεί όλα τα παραγόμενα προϊόντα της Γορτυνίας. Ναυαρχίδα της ανάπτυξης ο τουρισμός. Ανάμεσα στις βασικές πρωτοβουλίες του δήμου θα είναι η ίδρυση γραφείου υποστήριξης και προβολής ενός ολοκληρωμένου τουριστικού πακέτου που θα περιλαμβάνει τον κλασικό αλλά και τον εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, ο δήμος θα προωθήσει προγραμματικές συμφωνίες με δήμους, οργανισμούς, ΚΑΠΗ, πανεπιστήμια, ενορίες, σχολεία ακτιβιστές, και άλλες ομάδες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ούτως ώστε να πυκνώσει την τουριστική επισκεψιμότητα στη Γορτυνία.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, εξήγγειλε τη διοργάνωση ενός παγγορτυνιακού ετήσιου φεστιβάλ που θα διαχέεται σε όλη τη Γορτυνία, με άξονες τον πολιτισμό, τη μουσική, τις γεύσεις, τις παραγωγές, τον τρόπο ζωής και τις παραδόσεις στη Γορτυνία. Μιλώντας για την πράσινη ανάπτυξη, μίλησε για τη συμμετοχή του δήμου και των πολιτών σε επενδύσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας - υδροηλεκτρικά φωτοβολταϊκά. Υπογράμμισε την απουσία κοινωνικού ανταποδοτικού φόρου, εκ μέρους της ΔΕΗ, η οποία για περισσότερα από 50 χρόνια λειτουργεί το υδροηλεκτρικό εργοστάσιο στο Λάδωνα. Ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ενέταξε στις αναπτυξιακές δράσεις, την πολιτιστική κληρονομιά και την παράδοση. Μίλησε για έναν οδικό χάρτη πολιτισμού και παράδοσης που θα αποτυπώνει τις πάνω από 1000 πηγές, θολωτές βρύσες πέτρινα γεφύρια και νερόμυλους. Όλα αυτά θα ανασυγκροτηθούν, είπε, με την παγγορτυνιακή κινητοποίηση και τη δημιουργία του θεσμού ευεργεσίας και υιοθεσίας, εκ μέρους των ομογενών.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας, παρουσιάζοντας 25 από σύνολο 50 υποψηφίων για το Περιφερειακό Δημοτικό Συμβούλιο και 60 υποψήφιους για τις Τοπικές Κοινότητες, υπογράμμισε ότι το ανάστημα των ιδεών και των οραμάτων είναι ανάλογο αυτών που τα εκπροσωπούν και διαβεβαίωσε ότι τα πρόσωπα που συγκροτούν το ψηφοδελτιο του συνδυασμού διαθέτουν τα εχέγγυα αυτά.

Οι 24 υποψήφιοι του Συνδυασμού ΓΟΡΤΥΝΙΑ νέα εποχή για το περιφερειακό συμβούλιο, που ανακοινώθηκαν, είναι:

Δήμος Βυτίνας Κοκκαλιάρης Παναγιώτης, δημόσιος υπάλληλος, Λιαρόπουλος Παναγιώτης, επαγγελματίας.

Δήμος Κοντοβάζαινας Κακούρης Θεόδωρος, επιχειρηματίας, Κολοβός Ανδρέας, οδοντίατρος, πρώην πρόεδρος Κοινότητας Βάχλιας, Κοσμόπουλος Κώστας, συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, πρώην αντινομάρχης Αρκαδίας, Λάνης Δημήτριος,αγρότης, Πανούσης Χρήστος, επαγγελματίας.

Δήμος Κλείτορος Πετρόπουλος Γιώργος (Πετρούτσος) κτηνοτρόφος, Μπακάλης Θεόδωρος, εκπαιδευτικός, Κοζιόκας Θεόδωρος, υπάλληλος Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρόεδρος εργαζομένων ΥΠΕΧΩΔΕ,

Δήμος Λαγκαδίων. Αποστολόπουλος Απόστολος, πολιτικός μηχανικός, Νικήτας Κανέλλος, γραμματέας Ειρηνοδικείου Τροπαίων – Λαγκαδίων – Δημητσάνας.

Δήμος Ηραίας Αλβενιώτης Κωνσταντίνος , επιχειρηματίας, τέως πρόεδρος Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, Γαβράς Δημήτριος, αυτοκινητιστής, τέως πρόεδρος Κοινότητας Λουτρών, Γεωργόπουλος Γεώργιος, τραπεζικό στέλεχος Εθνικής Τράπεζας Τροπαίων, Θανοπούλου Στέλλα, δικηγόρος – τομεάρχης Εθνικής Ασφαλιστικής, Κουτσανδρέας Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός.

Δήμος Τροπαίων Αναστόπουλος Γεώργιος, χημικός, πρώην αιρετός αντινομάρχης Νομαρχίας Αθηνών, Ζευκιλής Θεόδωρος, πολιτικός μηχανικός, Κολοβός Θεόδωρος, εκπαιδευτικός – λυκειάρχης Τροπαίων, Κολιπέτσας Νικόλαος, επιχειρηματίας, Ρουμελιώτης Γεώργιος (του Αργύρη), στέλεχος Περιφέρειας Πελοποννήσου, πρώην διοικητής Παναρκαδικού Νοσοκομείου, Τσέρτος Χαράλαμπος (Μπάμπης), τραγουδιστής.

Δήμος Τρικολώνων Αγγελακόπουλος Νικόλαος, συνταξιούχος ΟΤΕ.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Με το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Γορτυνίας Παρασκευάς Παρασκευόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα, και κατά τη διάρκειά της, συζητήθηκε η πορεία του εκλογικού αγώνα στο νέο Δήμο Γορτυνίας, που καλύπτει γεωγραφικά τον ιστορικό χώρο της επαρχίας Γορτυνίας.
Ο Παρασκευάς Παρασκευόπουλος, ενημέρωσε το Γραμματέα για τις δραστηριότητες του συνδυασμού, ενώ ο Μιχάλης Καρχιμάκης σημείωσε ότι :

«Η μεταρρύθμιση του Καλλικράτη θα δώσει νέα πνοή και σημαντικές δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης στην μέχρι τώρα ξεχασμένη Επαρχία, που έχει ένα πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό και έχει αναδείξει σπουδαίες προσωπικότητες του πνεύματος, της επιστήμης, του πολιτισμού και της πολιτικής. Η Γορτυνία είναι το ιδανικό παράδειγμα ορεινής δυσπρόσιτης περιοχής για πρότυπη ανάπτυξη στην περιφέρεια.
Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει σήμερα τον αγώνα για τη νίκη της παράταξης ΓΟΡΤΥΝΙΑ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και του υποψήφιου Δήμαρχου Παρασκευά Παρασκευόπουλου και θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο ως κυβέρνηση την εφαρμογή του Καλλικράτη στην ιστορική Γορτυνία, υλοποιώντας την αναπτυξιακή πρόταση του Συνδυασμού».

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για Λάρισα
Μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο Βαγγέλης Βλάχος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Λάρισα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αρκετές ταχύτητες, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα ασκήσεις τακτικής και «διπλό» με δύο επαφές.

Ο Βαγγέλης Βλάχος είδε στην προπόνηση τους Ριμκεβίτσιους, Αργυρόπουλο και Ορόθκο που μπήκαν και ακολούθησαν κανονικά στο πρόγραμμα.

Ο Λιθουανός επέστρεψε στην Τρίπολη μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ Αργυρόπουλος και Ορόθκο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Θεραπεία ακολούθησαν σήμερα οι Κερ, Ρούμπιλ, Ιβάνοφ που είναι τραυματίες, ενώ ο Φορτούνης είναι με την εθνική ελπίδων στην Τρίπολη για τον αυριανό αγώνα (12/10 6 μ.μ.) με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με την Λάρισα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (10.00 π.μ.)

Στην Τρίπολη η Εθνική Ελπίδων

Στην Τρίπολη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει του αγώνα ρεβάνς (Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο γήπεδο του Αστέρα) του 0-3 με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας..
Η εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου την πρώτη της προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης.


 

 

Κάλεσμα Αρκαδικού για πρεμιέρα
Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει ότι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010 στις 17.30 στο κλειστό γυμναστήριο Τρίπολης, η ομάδα μπάσκετ ανδρών στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Αργους και καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης, να παρακολουθήσει τον αγώνα και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα