Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 27-08-2010

 

 

 

 
Σχετικά με το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής»
Δελτίο τύπου της Ομάδας Έργου για την υποστήριξη του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Συνεδρίασε σήμερα στην Τεγέα η Ομάδα Έργου που έχει συγκροτήσει η εταιρία ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε., στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την υποστήριξη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, στην υλοποίηση του Άξονα 3 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης «Αλέξανδρος Μπαλτατζής» 2007-2013.
Στη συνάντηση εργασίας έγινε ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του παραπάνω προγράμματος με βασικά στοιχεία τα εξής: Περισσότερα...

 

 

 
Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛ-ΣΟΥ για τα διόδια
ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Πολίτες της Πελοποννήσου,
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση του Μνημονίου και της τρόικας για την νέα τρομακτική αύξηση κατά 60% της τιμής των διοδίων από 1η Σεπτέμβρη.

Η νέα αυτή φοροεπιδρομή επιβεβαιώνει την αντίθεσή μας για τη δημιουργία των οδικών αξόνων με ΣΔΙΤ, διότι πλέον οι δρόμοι από δημόσιοι έγιναν ιδιωτικοί.

Τα διόδια είναι «χαράτσι» χωρίς προηγούμενο αφού οι ιδιωτικές εταιρείες εισπράττουν χρήματα για κατασκευή δρόμων οι οποίοι έχουν ήδη πληρωθεί πολλαπλάσιες φορές από τους φορολογούμενους. Τους έχουμε πληρώσει μέσω των πανάκριβων τελών κυκλοφορίας, της άγριας φορολόγησης στα καύσιμα αλλά και με τον οβολό μας που πληρώνουμε δεκαετίες τώρα στα υπέρογκα διόδια τους και έχουμε πληρώσει μέσω των τελών στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων στη χρέωση για το ΤΕΟ (Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας).

Η Ελλάδα με ένα από τα πιο χαμηλά βιοτικά επίπεδα στην ΕΕ, διατηρεί δυσανάλογη πρωτιά στο κόστος ζωής με την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρωπαϊκή ζώνη και τα περισσότερα διόδια να ξεφυτρώνουν στη κυριολεξία σα μανιτάρια σε όλο το εθνικό δίκτυο. Π.χ. στον Αθήνας - Θεσσαλονίκης (460 χιλιόμετρα) πληρώνουμε 10 φορές διόδια!!! Ένας σταθμός δηλαδή κάθε 46 χιλ. και κόστος 46 ευρώ.
Σε λίγο στο δρόμο Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας θα δούμε και νέους σταθμούς διοδίων. Περισσότερα...

 

 

 
Ο Αστέρας απέκτησε τον Φρανκού
Ο Αστέρας προχώρησε στην 15η του φετινή μεταγραφή αποκτώντας τον Αργεντινό επιθετικό Εμμανουέλ Φερνάντες Φρανκού. Ο Φρανκού γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου 1986, έχει ύψος 1.77 και με προσόντα του την ταχύτητα, την διεισδυτικότητα και την καλή αντίληψη των φάσεων στη μεγάλη περιοχή θα δώσει λύσεις στο επιθετικό τομέα του Αστέρα.

Τα στατιστικά του Φρανκού τα τελευταία πέντε χρόνια έχουν ως εξής:
2005-06: Βελέζ Σάρσφιλντ 8 2
2006-07: Βελέζ Σάρσφιλντ 8 -
2007-08:(α) Βελέζ Σάρσφιλντ 9 -
2007-08:(β) Ολίμπια 13 2
2008-09: Ταγέρες 15 1
2009-10: Χιμνάσια Χουχούι 26 4 ΅

Κανονικά στην προπόνηση ο Αράς

Τα ευχάριστα της σημερινής προπόνησης του Αστέρα είναι ότι ο Σαλίμ Αράς ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα, τη στιγμή που ο Καρέρα δοκίμασε λίγο το πόδι του σε μερικές ασκήσεις, ενώ οι Κρις, Ριμκεβίτσιους και Τζουμάκας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής, ενώ η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί (09.30 π.μ.) όπου ο Βαγγέλης Βλάχος θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας.

Το πρόγραμμα των εφήβων στη Σούπερ Λίγκ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Κ17 ΟΠΑΠ, σύμφωνα με την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Super League, στο οποίο συμμετέχει και η ομάδα του Αστέρα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αστέρα έχει ως εξής:
1η αγωνιστική (12/9)
Πανιώνιος-Αστέρας
2η αγωνιστική (19/9)
Αστέρας-Ατρόμητος
3η αγωνιστική (26/9)
Κέρκυρα-Αστέρας
4η αγωνιστική (3/10)
Παναθηναικός-Αστέρας
5η αγωνιστική (17/10)
Αστέρας-Ολυμπιακός
6η αγωνιστική (24/10)
ΑΕΚ-Αστέρας
7η αγωνιστική (31/10)
Αστέρας-Εργοτέλης
- Το πρωτάθλημα των Κ-17 θα διεξαχθεί σε τέσσερις γύρους των επτά αγωνιστικών.

Νίκησαν οι νέοι του Αστέρα

Η ομάδα Νέων (Κ-20) του Αστέρα κέρδισε με 3-2 τον ΑΠΟ Πανσολυγιακός συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Τα γκολ της ομάδας νέων σημείωσαν οι Χαρτσιάς (2), Ρουμελιώτης.
Αστέρας: Γιαννακόπουλος, Ποτήρης, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Χαρμπαλιάς, Κολιός, Διαμαντόπουλος, Σαραντόπουλος, Γιώτσας, Καράμπελας, Χαρτσιάς, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:.
Φιλάι, Ρουμελιώτης, Μπακιρτζίδης, Λαδάς, Νικολίνας, Μπέλτσος, Αναστασόπουλος, Δεσπολάρι, Παρασκευόπουλος.
- Το Σάββατο 28 Αυγούστου (6 μ.μ.), η ομάδα νέων του Αστέρα θα υποδεχθεί στην Τρίπολη την ανδρική ομάδα του ΠΑΟ Λουτρακίου

Φιλική ήττα για τους Κ-17

Παρά την καλή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από την ατυχία με τα τρία δοκάρια, η ομάδα εφήβων (Κ-17) του Αστέρα ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου 1-2.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 58’ με τον Διαμαντόπουλο όμως στο 70ο λεπτό ο Δρόσος ισοφάρισε σε 1-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 85’ ο Χρυσανθόπουλος με σουτ.
Αστέρας: Αδαμίδης, Σβίγγος, Λυμπέρης, Προύτζος Ι., Γκίτζιας, Αρώνης, Κατσαρός Π., Φασουλής, Βαλκάνος, Γκαϊδατζής, Ντινιωτάκης, ενώ έπαιξαν ακόμα στο δεύτερο ημίχρονο και οι: Λαδάς, Ντογρού, Προύτζος Σπ., Κλαπής, Μπάρλας, Πατσατζόγλου, Κατσαρός Α., Δρόσος


 

 

Έγινε η κλήρωση της Α2 κατηγορίας
Με Τρίκαλα ξεκινάει ο Αρκαδικός

Πολλές ιδιαιτερότητες παρουσιάζει το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας φέτος αφού μέχρι και τις τελευταίες στιγμές γίνονται αλλαγές. Η Ολύμπια Λάρισας δεν θα πάρει μέρος στην Α2, αλλά στην Β’ Εθνική και τη θέση της πήρε ο Απόλλων Πάτρας, ενώ Αμύντας και Δάφνη θα παρουσιαστούν με μια ομάδα και στη θέση τους ανέβηκε ο Πανερυθραϊκός.

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Τρικάλων που συμπεριλήφθησαν στην κλήρωση ενώ εκκρεμεί και το τι θα γίνει με το Παγκράτι, το οποίο αν δεν κατέβει ο Πανελλήνιος στην Α1 κατηγορία, θα πάρει τη θέση του.

Ο Αρκαδικός ξεκινάει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Τρίπολη, όπου θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα που πέρσι αγωνίστηκαν στην Α1 κατηγορία.

Κεντρικό πρόσωπο της πρεμιέρας θα είναι ο Προδρόμου, που ήρθε φέτος στον Αρκαδικό από την ομάδα της Θεσσαλίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα στην Α2 κατηγορία έχει ως εξής: Περισσότερα...


Με Αιγάλεω στο Κύπελλο

Με το Αιγάλεω εκτός έδρας θα αγωνιστεί ο Αρκαδικός στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στις 15 Σεπτεμβρίου. Αν η ομάδα του Γιάννη Σμυρνιώτη καταφέρει να κερδίσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θέσμου, θα υποδεχθεί στην Τρίπολη στις 19 Σεπτεμβρίου το νικητή του ζευγαριού Ολύμπια Λάρισας-Ολυμπιάδας Πατρών.
Αν ο Αρκαδικός καταφέρει να κερδίσει και πάλι, θα αντιμετωπίσει στις 22 Σεπτεμβρίου στην επόμενη φάση στην Τρίπολη τον Ηλυσιακό που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.

Συγχαρητήρια Αρκαδικού σε Μπερδούση

Ο Αρκαδικός συγχαίρει δημόσια την δρομέα του ΓΣ Αρκαδίας Κατερίνα Μπερδούση για την 4η θέση που κατέλαβε στους Πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στη Σιγκαπούρη «πρεσβεύοντας» με τον καλύτερο τρόπο την Τρίπολη και την Αρκαδία, κάνοντας υπερήφανους όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και όχι μόνο.

Η διοίκηση του Αρκαδικού της εύχεται υγεία, καλή πρόοδο στις σχολικές της υποχρεώσεις και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον στον στίβο.

Ευχές Αρκαδικού σε Αστέρα


Με ευκαιρία την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, η διοίκηση του Αρκαδικού εύχεται καλή επιτυχία στον Αστέρα και για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη, αλλά και δύναμη, κουράγιο σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας για να μας κάνουν υπερήφανους και την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η περηφάνια των φιλάθλων

Μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια για την ομάδα μπάσκετ του Αρκαδικού νοιώθουν πολλοί φίλαθλοι στην Τρίπολη και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Ο Αρκαδικός έχει αρχίσει να τραβάει και πάλι το ενδιαφέρον της αθλητικής κοινής γνώμης, τόσο με την προσπάθεια που κάνει κάθε χρονιά, όσο και με τις μεταγραφές που έκανε το καλοκαίρι.

Σήμερα μπαίνει στο κλειστό

Σήμερα το απόγευμα (7 μ.μ.) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης ο Αρκαδικός, αφού τις προηγούμενες ημέρες έγιναν οι απαραίτητες εργασίες διαγράμμισης στο γήπεδο του μπάσκετ.

Οι προπονήσεις παραμένουν «διπλές» (πρωί-απόγευμα) και συνεχίζονται σε εντατικούς ρυθμούς με τους παίκτες του Αρκαδικού να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό καθημερινά.

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα