Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 05-08-2010

 

 

 

 

 
Ερωτήσεις ΣΥΡΙΖΑ για ΔΕΗ και ΟΣΕ
Θέμα: Οι πιέσεις της «τρόικα» για κατάτμηση, πώληση μονάδων ηλεκτροπαραγωγής και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ  Περισσότερα...

ΘΕΜΑ: Συνεχίζεται το «ΠΑΡΤΥ» της κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης στον ΕΔΙΣΥ και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ από την κυβερνητικά διορισμένη διοίκησή τους, τη στιγμή που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τον ΟΣΕ με επιχείρημα τα «ελλείμματα» του οργανισμού. Περισσότερα...

 

 

 

 
Φιλική ήττα στην Τρίπολη. Αστέρας-Πανιώνιος 0-2
Ο Αστέρας γνώρισε την πρώτη του ήττα στα φετινά φιλικά παιχνίδια, χάνοντας στο πέμπτο αγώνα προετοιμασίας 0-2 από τον Πανιώνιο.

Τα δύο γκολ που έκριναν την φιλική αναμέτρηση σημείωσε ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, σε δύο όμοιες φάσεις, όταν μετά από δύο σέντρες του Κούκετς και του Μανιάτη στο 54’ και στο 68’ με αντίστοιχες κεφαλιές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου, αφού εκτός των άλλων ο Μπέλιτς βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα.

Οι καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού:

2' σουτ του Ουντότζι από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε ο Μπέλιτς,
8' σουτ του Μπάλαμπαν από αριστερά και λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
16' σουτ Μανιάτη έξω απο την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
22' κάθετη πάσα του Ρίος στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου για τον Ρομπέρτο. Ο Βραζιλιάνος θα κάνει το σουτ από αριστερά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από την εστία των φιλοξενουμένων.
25' τετ-α-τετ ο Ρομπέρτο, αλλά ο Μπέλιτς απέκρουσε διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.
27' σουτ του Ρομπέρτο, διαγώνιο μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ.
28' εκτέλεση φάουλ του Μπάλαμπαν, η μπάλα περνάει άουτ, χωρίς να ανησυχήσει τον Ντεγκρά.
47' ο Αργυρόπουλος κλέβει τη μπάλα από τον Πάτρικ, μπαίνει στην περιοχή, αλλά στο τετ α τετ με τον Μπέλιτς αποκρούει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου.
49' ο Ρίος κάνει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Ροτζέριο πλασάρει, αλλά και πάλι αποκρούει ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου
53' Εκτέλεση φάουλ του Κούκετς από δεξιά. Η μπάλα περνάει από όλους και στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά-ψαράκι ο Μπάλαμπαν ανοίγει το σκορ (0-1)
59’ Ο Ροτζέριο βλέπει εκτός θέσης τον Μπέλιτς, αλλά η κεφαλιά του στέλνει την μπάλα άουτ.
61’ Ο Αργυρόπουλος πιάνει δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μπέλιτς καλά τοποθετημένος μπλοκάρει την μπάλα.
66' εκτέλεση φάουλ του Ουριμπάρι από αριστερά, ο Μπαστία πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Πανιωνίου
68' Ο Μανιάτης κάνει τη σέντρα από δεξιά και με κεφαλιά ο Μπάλαμπαν από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα για δεύτερη φορά (0-2).
70’ Κόρνερ του Καρέρα από δεξιά, η κεφαλιά του προωθημένου Φυτανίδη έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ λίγο πάνω από την εστία του Πανιωνίου.
72' μετά από καλή εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Ουριμπάρι, ο Ροτζέριο έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο σταθερός απόψε Μπέλιτς απέκρουσε.
83’ δυνατό σουτ του Φορτούνη έξω από την μεγάλη περιοχή μπλόκαρε την μπάλα ο Μπέλιτς
84' επέλαση Ιβάνοφ από αριστερά και δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Μπέλιτς απέκρουσε παραχωρώντας κόρνερ.
89’ Φάουλ του Τσαμπούρη από αριστερά, ο Μπαρτολίνι έπιασε κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Διαιτητής: Δελφάκης
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά (46’ Αναστασόπουλος), Αργυρόπουλος (69’ Ρούμπιλ), Πιπίνης (46’ Ουριμπάρι), Φυτανίδης (76’ Ορόθκο), Μπαρτολίνι, Μπαστία, Κερ (80’ Μπακασέτας), Καρέρα (83’ Τσαμπούρης), Ρίος (70’ Φορτούνης), Ουντότζι (46’ Ροτζέριο), Ρομπέρτο (61’ Ιβάνοφ).
Πανιώνιος: Μπέλιτς, Γιόνσον (46’ Κοντοές 45'), Πάτρικ Ουγκόγιο, Σιόβας (57’ Οκπάκο), Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μανιάτης, Οκόρο (70’ Κολοβός), Κούκετς (88’ Αναστασόπουλος), Κουμορτζί (88’ Σάμαρης), Μπάλαμπαν (70’ Σκούρτης).


 

 

 

Αρχείο >>

 

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα