Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 28-04-2010

 

 

 

 
Ο ΣΑΟΟ ορειβατεί στον ΚΕΝΤΡΙΑ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ
Την ερχόμενη Κυριακή 02 Μαΐου 2010, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών- Οικολόγων ορειβατεί στον ΚΕΝΤΡΙΑ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ ( 1923 μ. Β+). Η πορεία θα ξεκινήσει από το ΧΑΝΙ ΜΙΧΑ και θα έχει διάρκεια 9 περίπου ώρες , ενώ υπάρχει και δυνατότητα πιο σύντομης πορείας.

Ο ΣΑΟΟ προσκαλεί τους φίλους και τα μέλη του, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την όμορφη ορειβατική προσπάθεια.

Η αναχώρηση του λεωφορείου στις 6.30 το πρωί από κεντρική πλατεία.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 234980 τις βραδινές ώρες.

 

 

 
10ο Γενικό Συμβούλιο Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓ/ΛΗΣ
Το 10ο Γενικό Συμβούλιο του Σωματείου Σ.Ο.Σ Δ.Ε.Η ΜΕΓ/ΛΗΣ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Απριλίου 2010 και ώρα 9.00 π.μ στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

• Προγραμματισμός δράσης του Σωματείου
• Οικονομικός Απολογισμός - Προϋπολογισμός
• Τοπικά & γενικότερα προβλήματα Δ.Ε.Η - εργαζομένων

Πρόγραμμα Εργασιών

08:30 Προσέλευση συμβούλων - καλεσμένων
09:00 Άνοιγμα εργασιών
09:05 Εκλογή Προεδρείου
09:10 Εισήγηση - Τοπικά και γενικότερα προβλήματα Δ.Ε.Η και εργαζομένων
09:30 Εισήγηση - Προγραμματισμός δράσης
09:45 Χαιρετισμοί καλεσμένων
10:30 Διάλειμμα
10:50 Οικονομικός Απολογισμός - Προϋπολογισμός
11:00 Ερωτήσεις - Απαντήσεις
11:15 Τοποθετήσεις Συμβούλων
13:30 Κλείσιμο εργασιών - Ψηφοφορίες

 

 

 
Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις στη ΔΕΗ
 ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τους κ.κ. Υπουργούς

- Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
- Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εργασίας και
- Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Θέμα: «Θα προσληφθούν οι επιτυχόντες των τριών τελευταίων διαγωνισμών (1/2007, 2/2007, 1/2008) της Δ.Ε.Η.;»

Σε εκκρεμότητα μέχρι και σήμερα βρίσκονται οι προσλήψεις 2297 ατόμων από την Δ.Ε.Η., οι οποίοι επέτυχαν στους διαγωνισμούς που διενήργησε η Επιχείρηση κατά τα έτη 2007 και 2008.

Αναλυτικά οι επιτυχόντες κατά διαγωνισμό είναι οι εξής:
- 2.035 από την προκήρυξη 1/2007
- 142 από την προκήρυξη 2/2007
- 120 από την προκήρυξη 1/2008.

Οι διαγωνισθέντες, φυσικά και οι επιτυχόντες, αξιολογήθηκαν με υψηλά κριτήρια και η διαδικασία των διαγωνισμών έγινε υπό την εποπτεία επιτροπής της Δ.Ε.Η. και του Α.Σ.Ε.Π.
Πολλοί από τους επιτυχόντες έχουν πάρει Φ.Ε.Κ. διορισμού, ενώ αρκετοί εκλήθησαν να καταθέσουν δικαιολογητικά πρόσληψης και να περάσουν ιατρικές εξετάσεις. Περισσότερα...

 

 

 
Φιλική νίκη με πεντάρα...
Αστέρας Τρίπολης-Εράνη Φιλιατρών 5-0

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, ο Αστέρας κέρδισε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι την Εράνη Φιλιατρών με 5-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Μπακασέτας (2), Ουντότζι, Λαδάκης και Καράμπελας.

Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, απειλώντας την εστία της Μεσσηνιακής ομάδας και εκτός των πέντε τερμάτων που πέτυχε, δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Στο 6ο μόλις λεπτό άρχισε ο «χορός των τερμάτων» όταν ο Λούκας Βίλτσες από δεξιά σέντραρε και ο νεαρός Τάσος Μπακασέτας δεν είχε πρόβλημα με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Στο 14’ ο Καρέρα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Εράνης από αριστερά, πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βασιλόπουλου, αλλά στην επαναφορά της μπάλας ο Μπακασέτας με δυνατό σουτ και σε κενή εστία δεν είχε κανένα πρόβλημα να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και του Αστέρα (2-0).

Το ίδιο σκηνικό παρέμεινε και στο δεύτερο ημίχρονο και στη συμπλήρωση του δεκαλέπτου (55’) ήταν η σειρά του Τσικόντζι Ουντότζι να χρισθεί σκόρερ, όταν με όμορφη ατομική ενέργεια και με δυνατό τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 85’ ο Λιονέλ Ρίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή της Εράνης από τα δεξιά και γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι, όπου ο επερχόμενος Αντώνης Λαδάκης με σουτ έκανε το σκορ 4-0. Πριν περάσει ένα λεπτό από την επίτευξη του τέταρτου τέρματος, ο Ουντότζι έγινε πασέρ και ο νεαρός Καράμπελας –που πέρασε στο γήπεδο στη θέση του Καρέρα στο 70ο λεπτό- με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (5-0).

Θα πρέπει να σημειωθεί πώς το φιλικό παιχνίδι κανονίστηκε αργά χθες το βράδυ και μετά την ακύρωση του φιλικού από τον ΠΑΟ Ρουφ, με τον προπονητή του Αστέρα Βαγγέλη Βλάχο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Αστέρας: Αναστασόπουλος (46’ Ντεγκρά), Λαμπρόπουλος (46’ Λαζαρίδης), Ρόκας (46’ Ουριμπάρι), Φυτανίδης (65’ Σεντεμέντες), Μπαρτολίνι (60’ Κολιός), Μπαστία (46’ Λαδάκης), Νταμόντε (65’ Κουρμπέλης), Καρέρα (70’ Καράμπελας), Βίλτσες (46’ Ρίος), Γιαννούλης (46’ Ουντότζι), Μπακασέτας (46’ Τσουμάγκας, 75’ Τζουμάκας).
Εράνη: Βασιλόπουλος, Κυράνης, Μιχαλακόπουλος, Ντινιώτης, Ασημακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Καραχάλιος, Χαριτάκης, Ψάρρης, Παναγιωτίδης, Ανδρεόπουλος

 

 

 
Σκληρή κριτική από τον κόουτς του Αρκαδικού
Σκληρή κριτική στους παίκτες του Αρκαδικού έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης, στην καθιερωμένη ομιλία του για το παιχνίδι στις Σέρρες.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας, έκανε λόγο ότι οι παίκτες του επανέλαβαν λάθη που έγιναν και στο προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή και μάλιστα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και ενώ είχαν επισημανθεί και είχαν δουλευτεί στην προπόνηση την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης υπό την τεχνική καθοδήγηση του Γιάννη Σμυρνιώτη και των συνεργατών του Μπάμπη Αλεξόπουλου, Γιάννη Καστρίτη.

Άνοδος 470% στο site του Αρκαδικού

Σημαντική αύξηση παρουσιάζει η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού, με αριθμούς που εκπλήσσουν ευχάριστα. Τον τελευταίο μήνα ανέβηκε το ποσοστό επισκεψιμότητάς του κατά 40% και τους τελευταίους τρεις μήνες κατά 470%.

Αν μάλιστα σε αυτό το τελευταίο αριθμό, προσθέσετε ότι τους προηγούμενους τρεις μήνες η άνοδος επισκεψιμότητας του ήταν 900% τότε γίνεται αντιληπτό ότι καθημερινά πολλοί φίλοι του Αρκαδικού από την Ελλάδα και το εξωτερικό επισκέπτονται την ιστοσελίδα για να μάθουν τα νέα της ομάδας.

Φιλικό την Παρασκευή

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει την Παρασκευή στο Μετς με το Παγκράτι ο Αρκαδικός, στην προσπάθεια του Γιάννη Σμυρνιώτη να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα