Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 17-02-2010

 

 

 

 

 
Σχετικά με την απεργία της 24ης Φεβρουαρίου
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

24ωρη Πανεργατική Απεργία Γ.Σ.Ε.Ε

Η κρίση και οι συνέπειες της προστίθενται κάθε μέρα, πιο βαριά στις πλάτες των εργαζομένων. Η κυβέρνηση λειτουργεί υλοποιεί τις αντεργατικές εντολές των κυρίαρχων κύκλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόγραμμα σταθερότητας που κατέθεσε σε συνδυασμό με την επιτήρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έκφραση αντεργατικής, νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Οι αγορές που δημιούργησαν την κρίση, σήμερα κερδοσκοπούν, ζητούν να καρατομηθούν δικαιώματα και η κυβέρνηση δείχνει πρόθυμη να υλοποιήσει τις απαιτήσεις τους. Περισσότερα...
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΑΜΕ
www.edupame.gr

24 ΦΛΕΒΑΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!
ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Συνάδελφοι!
Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς εκπαιδευτικούς της 10 Φλεβάρη! Η απεργία ήταν αποφασιστική απάντηση στην καθολική αντιλαϊκή επίθεση του μαύρου μετώπου κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, με τη συνδρομή ΝΔ, ΛΑΟΣ και τη στήριξη των πλειοψηφιών σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Να κλιμακώσουμε την πάλη μας. Να πάρουμε την υπόθεση της επιτυχίας της οργάνωσης του αγώνα στα χέρια μας. Πρόκειται για καρμανιόλα! Πρέπει να απαντήσουμε τώρα. Τώρα να σπάσουμε την καταιγίδα των μέτρων, να μη συμμορφωθούμε στα κελεύσματα της κυβέρνησης.

Λέμε ΟΧΙ: Στη μείωση των μισθών, στη μείωση του ύψους των συντάξεων μέχρι 50%. Στην αύξηση των ορίων ηλικίας για τις γυναίκες. Στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Στην επίθεση στο δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη εργασία. Στη γενίκευση των ελαστικών σχέσεων εργασίας. Στο σχέδιο «Καλλικράτης», στο νέο πλαίσιο για τη «δια βίου μάθηση». Το Σύμφωνο Σταθερότητας είναι το σύμφωνο του κεφαλαίου για μεγαλύτερη κερδοφορία και πιο βαθιά εκμετάλλευση.

Περισσότερα...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΟΛΜΕ
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στην απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 24 Φεβρουαρίου ημέρα πανεργατικής και πανϋπαλληλικής κινητοποίησης.

Μετά την ανακοίνωση των κυβερνητικών μέτρων για την εισοδηματική πολιτική μονόπλευρης λιτότητας (περικοπή μισθών και αφαίρεση κατακτήσεων), για το ασφαλιστικό (αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και κατάργησης του κοινωνικού χαρακτήρα του συστήματος), για το φορολογικό (ουσιαστική κατάργηση του αφορολόγητου με τις αποδείξεις) και τις περικοπές στην παιδεία (10% στον προϋπολογισμό, 50% στις προσλήψεις μονίμων και 70% στις προσλήψεις αναπληρωτών), η συμμετοχή μας είναι περισσότερο από αναγκαία.

Όλοι στις 24 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία και τα συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα για να βροντοφωνάξουμε: Περισσότερα...

 

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία για Περιστέρι
Μετά το χθεσινό ρεπό που είχε δώσει ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος, πραγματοποιήθηκαν σήμερα δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), που παράλληλα σήμαναν και την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για τον Κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απογευματινό περιελάμβανε φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα των νέων. Η ανδρική ομάδα κέρδισε 3-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ουντότζι (με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής), Καρντόσο (ατομική ενέργεια και πλασέ με το αριστερό) στο πρώτο μέρος και του Μπαστία με πλασέ στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από εκπληκτική σέντρα του Αργυρόπουλου από δεξιά.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ντεγκρά υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας νέων και στο 0-0 απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ρίος, πλονζάροντας στην αριστερή του γωνία.

Στο πρώτο ημίχρονο με την ανδρική ομάδα αγωνίστηκαν οι: Μπραιμλάρι, Λαμπρόπουλος, Ουριμπάρι, Σεντεμέντες, Λαζαρίδης, Λαδάκης, Ουντότζι, Καρντόσο, Τσέζαρεκ (Καούνος), Ρίος, Βίλτσες, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ντεγκρά (Μπραιμλάρι), Αργυρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σεντεμέντες, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Καρέρα, Μπαστία, Καούνος, Βίλτσες, Ρόκας.

Από την πρωινή προπόνηση αποχώρησαν οι Έντερ, Φυτανίδης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση από κάποια χτυπήματα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ενώ οι Ρόκας, Νταμόντε, Αποστολίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και την ίδια στιγμή, ο Μαρσελάο δεν είχε επιστρέψει από την Αθήνα.

Στην απογευματινή προπόνηση, ο Τσέζαρεκ ξεκίνησε να παίζει στο παιχνίδι με την ομάδα νέων, αλλά σε ένα μαρκάρισμα από νεαρό αντίπαλο του ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον ώμο και για προληπτικούς λόγους αντικαταστάθηκε από τον Καούνο. Στο «οικογενειακό διπλό» έπαιξε ο Ρόκας (που το πρωί έκανε ατομικό πρόγραμμα), ενώ Έντερ και Φυτανίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Νταμόντε, Αποστολίδης.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λούκας Βίλτσες, ενώ στον αντίποδα και στα θετικά νέα της ομάδας είναι ότι έχει τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητικού τιμ ο Αντριάν Μπαστία.

Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το μεσημέρι (2.30 μ.μ.) και την ίδια ώρα την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο το πρωί (11.00 π.μ.) θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας για το Κυριακάτικο παιχνίδι στο Περιστέρι.

Εκτός έδρας νέοι, έφηβοι

Δύο εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσουν οι ομάδες νέων (Κ-21) και εφήβων (Κ-17) του Αστέρα, που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Σούπερ Λίγκα, το προσεχές Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα των νέων θα αντιμετωπίσει στις 11.30 π.μ. την αντίστοιχη ομάδα του Ατρόμητου στο γήπεδο του Ήφαιστου Περιστερίου, ενώ η ομάδα των εφήβων θα αντιμετωπίσει στις 11.00 π.μ. την αντίστοιχη ομάδα του Εργοτέλη στο Μαρτινέγκο.

 

 

 
Μαθητική κερκίδα από Αρκαδικό
Για μία ακόμα φορά λειτούργησε μαθητική κερκίδα σε εντός έδρας παιχνίδι του Αρκαδικού με τη διοίκηση της ομάδας να καλεί μαθητές-τριες της ε’ και στ’ τάξεως του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως.

Η κερκίδα πίσω από το καλάθι γέμισε και οι νεαροί φίλαθλοι του Αρκαδικού βοήθησαν σημαντικά στην επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας.

Γενικότερα, ο κόσμος της ομάδας είχε ενεργή συμμετοχή στο come-back του Αρκαδικού στο νικηφόρο παιχνίδι με το Αιγάλεω και σε ορισμένες περιπτώσεις αποτέλεσε τον 6ο παίκτη της ομάδας, στην ανατροπή του σκηνικού

Μπήκε κανονικά ο Σιζόπουλος

Με το μυαλό στην Ξάνθη και το εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει το Σάββατο στην Θρακιώτικη πόλη συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αρκαδικού, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σμυρνιώτη να βλέπει τον Κύπριο γκάρντ Ανδρέα Σιζόπουλο να ακολουθεί κανονικά σήμερα το πρόγραμμα της ομάδας, όπως δηλαδή έκανε από χθες και ο Σωκράτης Μαναβόπουλος.

Από την προπόνηση, απουσίασε και σήμερα ο Σάββας Τζουγκαράκης που έχει πυρετό, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σιβορότκα ακολούθησε πιο χαλαρά το πρόγραμμα της ομάδας, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στους προσαγωγούς από παλιότερο τραυματισμό.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα