Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 09-02-2010

 

 

 

 
Σεμινάριο: ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
Περιφερειακό Παμπελοποννησιακό Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη από 19-21 Φεβρουαρίου 2010. Το αντικείμενο του Σεμιναρίου είναι ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ και διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Κολεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών και της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και συνδιοργανωτές τον Ιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας και τον Δήμο Τρίπολης.

Την επίσημη τελετή έναρξης του Σεμιναρίου θα κηρύξει ο Νομάρχης Αρκαδίας, η οποία θα γίνει  στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, στις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30μμ.

Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν Ορθοπαιδικοί γιατροί σχεδόν από τα περισσότερα μεγάλα και περιφερειακά Νοσοκομεία της χώρας τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα και οι περισσότερες Πανεπιστημιακές Ορθοπαιδικές Κλινικές της χώρας καθώς επίσης και η Πανεπιστημιακή Κλινική Παθολογίας –Λοιμωξιολογίας του Αττικού Νοσοκομείου με εισηγήσεις της Αν. καθηγήτριας κας Κυριακής Κανελλακοπούλου και του Επ. καθηγητού της ιδίας κλινικής κου Αντώνη Παπαδόπουλου με θέμα τα νεώτερα δεδομένα στην χρήση των αντιβιωτικών στις ορθοπαιδικές λοιμώξεις.

Τα ανωτέρω θέματα είναι άκρως επίκαιρα και η ανάπτυξη τους από τους πλέον ειδικούς και έμπειρους γιατρούς της χώρας μας, όπως και η συμμετοχή τόσων πολλών προέδρων της Ελληνικής Ορθοπαιδικής Εταιρείας και του Κολεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών, ανεβάζει στα ύψη τον πήχη της διοργάνωσης.

Οι εργασίες του Σεμιναρίου είναι δωρεάν για τους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και για το κοινό της Πόλης.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα