Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 16-02-2010

 

 

 

 
Ψήφισμα για την αναστολή των προσλήψεων στη ΔΕΗ
Εκφράζουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην αναστολή των προσλήψεων των επιτυχόντων του τελευταίου διαγωνισμού της ΔΕΗ (προκήρυξη 1/2007) γιατί αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα για την άμεση κάλυψη των τεράστιων ελλείψεων εργατοτεχνικού προσωπικού σε βασικές Υπηρεσιακές Μονάδες της Επιχείρησης μεταξύ των οποίων αφορά και τις Μονάδες και τα Ορυχεία στο Ενεργειακό Κέντρο της Μεγ/λης.

Η Επιχείρηση βρίσκεται σε δεινή θέση από πλευράς επάρκειας προσωπικού. Το 1994 η ΔΕΗ απασχολούσε 36.710 εργαζόμενους. Σήμερα 16 χρόνια μετά, με εκατοντάδες χιλιόμετρα περισσότερο δίκτυο, με εκατομμύρια περισσότερους καταναλωτές, με σχεδόν διπλάσια εργοστάσια απασχολεί 23.354.

Στο Ενεργειακό Κέντρο της Μεγ/λης το μόνιμο προσωπικό το 1994 αντιστοιχούσε σε πάνω από 2.200 εργαζόμενους ενώ σήμερα είναι 1.450. Περισσότερα...

 

 

 
Οικονομική κρίση – θέσεις - προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ
 Ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010 στις 7:00 το βράδυ στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα:

"Οικονομική κρίση – θέσεις - προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ"

Ομιλητής: Παναγιώτης Λαφαζάνης - Βουλευτής
Υπεύθυνος Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά Μ.Μ.Ε, στις 6:30 στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης.

 

 

 
Αναφορά ΣΥΡΙΖΑ για ασφάλιση στον ΟΑΕΕ
ΣΥΡΙΖΑ
ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον κ. Υπουργό
Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

ΘΕΜΑ: Ασφάλιση στον ΟΑΕΕ μικροεπαγγελματιών κατοίκων χωριών και κωμοπόλεων κάτω των 2.000 κατοίκων.

Ο Βουλευτής B' Πειραιά, Λαφαζάνης Παναγιώτης, καταθέτει αναφορά με την οποία, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας απευθύνεται στον Υπουργό Εργασίας και κοινωνικής ασφάλισης και ζητά:

Να ελεγχθούν τα τοπικά γραφεία του ΟΑΕΕ εάν , σχετικά με την υποχρεωτική ασφάλιση στον ΟΑΕΕ μικροεπαγγελματιών κατοίκων χωριών και κωμοπόλεων κάτω των 2.000 κατοίκων, εφαρμόζουν την εγκύκλιο 113/2009 και τις διευκρινιστικές οδηγίες επ’ αυτής.

Επισυνάπτεται έγγραφο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας .

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 16/02/2010
Ο καταθέτων βουλευτής
Λαφαζάνης Παναγιώτης

 

 

 
Σεμινάρια ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΗΡΩΝ 2»

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Εκπαίδευση ενηλίκων στην απόκτηση βασικών δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες-ΉΡΩΝ 2», με στόχο την εκπαίδευση ενηλίκων πολιτών στις βασικές αρχές λειτουργίας και χρήσης του υπολογιστή αλλά και του διαδικτύου συνεχίζει με καινούργια τμήματα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους άνω των 18 ετών.

Τα τμήματα μάθησης έχουν διάρκεια 50 διδακτικές ώρες,

πραγματοποιούνται σε κύκλους 10 εβδομάδων στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Τα προγράμματα που διδάσκονται είναι : Windows, Word, Excel ,Internet (χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail, αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο, σύγχρονα θέματα που αφορούν την ασφαλή χρήση του διαδικτύου ), Powerpoint (πρόγραμμα παρουσιάσεων)

Τα μαθήματα είναι δωρεάν, στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων και μετά από εξέταση δίνεται στους επιμορφούμενους Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση για να ενταχθούν σε τμήμα μάθησης στο Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας.
Δ/νση : Μεταμορφώσεως & Αλεού (πλησίον Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως).

Ανοικτά από Δευτέρα έως Παρασκευή
Ώρες 14:30μ.μ – 17:00μ.μ.
Τηλέφωνο για πληροφορίες 2710-222781.

 

 

 
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Αρκαδικού για Ξάνθη
Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία του Αρκαδικού για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στην Ξάνθη με την ομώνυμη ομάδα. Πριν την προπόνηση, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε για τριάντα λεπτά στους παίκτες του για το παιχνίδι με το Αιγάλεω επισημαίνοντας τα λάθη που έκαναν κατά τη διάρκεια του.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση, από όπου δυστυχώς δεν απουσίαζαν τα προβλήματα, καθώς ο Σάββας Τζουγκαράκης δεν έκανε καθόλου επειδή έχει πυρετό, ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σιβορότκα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού στους προσαγωγούς (που τον είχαν ταλαιπωρήσει και παλιότερα), ενώ για προληπτικούς λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Ανδρέας Σιζόπουλος.

Στα θετικά της ομάδας, η αγωνιστική κατάσταση του Λιούμπο Γιοβάνοβιτς που βελτιώνεται καθημερινά και ότι ο Σωκράτης Μαναβόπουλος μπήκε από σήμερα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων ξεπερνώντας τον πρόσφατο τραυματισμό του, που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί εναντίον του Αιγάλεω.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα