Σταμάτης Αδαμόπουλος

Τρίπολη Αρκαδίας

τηλ. (2710).222971, 238433

τηλ. οικ. 2710.226462

fax 2710.221002

 
 
         
 

κλικ για μεγέθυνση

Η κυρίως αίθουσα, χωρητικότητας 170 ατόμων.

 

Στην έξοδο προς Πάτρα, μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το κέντρο της Τρίπολης βρίσκεται το καταπράσινο άλσος του Αγίου Γεωργίου με έκταση 185 στρ. Στο κέντρο του μαγευτικού άλσους υπάρχει το φημισμένο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, έμβλημα ομορφιάς και παράδοσης του τόπου μας ενώ στη νοτιοδυτική πλευρά του δεσπόζει το πέτρινο νεοκτισθέν αμφιθέατρο της πόλης. Το περιβάλλον είναι ιδανικό για τους εκδρομείς, αφού οι μεγαλύτεροι μπορούν να απολαύσουν ατέλειωτους περίπατους στα καταπράσινα μονοπάτια του άλσους, ενώ οι μικροί μας φίλοι στιγμές χαράς και παιχνιδιού σε ασφαλές περιβάλλον.

 
         
 

Το Τουριστικό περίπτερο του Αγίου Γεωργίου συνεχίζει την πολυετή λειτουργία του. Με τους καλόγουστους χώρους, το άψογο σέρβις, τις μοναδικές παραδοσιακές λιχουδιές και τα εκλεκτά κρασιά του. Έχει ήδη κερδίσει την πιο υψηλή θέση στις προτιμήσεις των φίλων του. Οι ειδικά διαμορφωμένες εσωτερικές αίθουσες, η βεράντα και ο κήπος του διατίθενται για κοινωνικές εκδηλώσεις όπως Γάμους, Βαπτίσεις, Πάρτυ κλπ, αφήνοντας πάντα την καλύτερη εντύπωση σε όλους. Απίθανες γεύσεις, περιποίηση, καθαριότητα, εξυπηρέτηση και πολλά άλλα ... "μυστικά" τα οποία σας προσκαλούμε να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

 

κλικ για μεγέθυνση

Η βεράντα, χωρητικότητας 170 ατόμων.

 
         
 

κλικ για μεγέθυνση

Η καφετέρια, χωρητικότητας 60 ατόμων.

 

Η μεγάλη πείρα μας στο χώρο της ποιοτικής κουζίνας, μας οδήγησε στην απόφαση να προσφέρουμε κάτι καλύτερο και στο χώρο του Catering. Αναλαμβάνουμε λοιπόν να μεταφέρουμε την γευσιγνωσία μας στο χώρο που εσείς θέλετε με την ολοκληρωμένη ή μερική οργάνωση Catering στο χώρο σας για κάθε είδους εκδήλωση όπως, γιορτές, εγκαίνια, επαγγελματικές συνεδριάσεις κλπ.

 
         
 

Η μοναδική γεύση των συνταγών μας μεταφέρεται αναλλοίωτη αφού χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευές (Thermobox), που διατηρούν τα φαγητά όπως βγαίνουν από το φούρνο σε ιδανική πάντα θερμοκρασία. Με τη σωστή οργάνωση, και τη μεγάλη ποικιλία ιδεών σίγουρα η εκδήλωσή σας θα κερδίσει τα καλύτερα σχόλια.

 

κλικ για μεγέθυνση

 
         
 

κλικ για μεγέθυνση

 

Περισσότερες φωτογραφίες

 
         

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2010 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα