Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

 

Κυριακή 14-1-2007

 

 

 

 
Δεν έγινε ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης-Πανσερραικός
Ο αγώνας του Αστέρα με τον Πανσερραικό δεν έγινε ποτέ, αφού η Μακεδονική ομάδα προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με έξι παίκτες και βάσει του ΚΑΠ, αυτός ήταν λόγος ματαίωσης του αγώνα. Στο φύλλο αγώνος, ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Δημήτρης Χριστοδουλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Στις 14.20 ενημερωθήκαμε από τον εκπρόσωπο της φιλοξενούμενης ομάδας «ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ» κ. Δημητρίου Π. ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του μετέβησαν στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της ΤΡΙΠΟΛΗΣ για εξετάσεις, διότι ένιωσαν έντονη αδιαθεσία.
Τα δελτία ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστή προσκομίσθησαν εμπρόθεσμα και από τις δύο ομάδες και αναγράφησαν στο Φ.Α.

Στην ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνος (15.00) εισήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο και διαπιστώσαμε ότι από τη γηπεδούχο ομάδα ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάστηκαν οι (11), έντεκα αναγραφέντες τακτικοί ποδοσφαιριστές, ενώ από τη φιλοξενούμενη ομάδα παρουσιάστηκαν (2) δύο από τους αναγραφόμενους ποδοσφαιριστές τακτικούς και τέσσερις από τους αναπληρωματικούς ποδοσφαιριστές. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν έξι συνολικά και βάσει του ΚΑΠ, άρθρο 21, παράγραφος 2 ήταν λόγος ματαίωσης του αγώνα»

για να ολοκληρώσει την αναφορά του στο φύλλο αγώνος ως εξής:
«Δε μας προσκομίστηκαν έγγραφα από τη φιλοξενούμενη ομάδα από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μέχρι το κλείσιμο του φύλλου αγώνος»

Το Ιατρικό Ανακοινωθέν

Η Εφημερεύουσα Αναπληρώτρια Διευθυντού Παθολογικής Κλινικής κ. Φωτεινή Αγγελέλη διάβασε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το παρακάτω ιατρικό ανακοινωθέν, που αφορούσε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του Πανσερραικού που εισήχθησαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως:

«Σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 2 μ.μ προσήλθαν στα ΤΕΠ του Παναρκαδικού νοσοκομείου, 11 ποδοσφαιριστές και 3 συνοδά μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανσερραικού, με αναφερόμενα συμπτώματα οξείας γαστρεντερίτιδας. Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός και κλινικός έλεγχος και δεν κρίθηκε αναγκαία η παραμονή τους στο Νοσοκομείο»

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, η κ. Αγγελέλη δήλωσε «Οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κάτι εργαστηριακό ή κλινικό που να δικαιολογεί την παραμονή τους στο νοσοκομείο» και όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα των εξετάσεων απάντησε «Έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων, είναι ικανοποιητικά και αναμένονται κάποιες καλλιέργειες μετά από τριήμερο τουλάχιστον. Δε θα παραμείνει στο νοσοκομείο κανένας, δεν έχει κανένας ανάγκη νοσηλείας»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


[ Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2007 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα