Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 30-3-2009

 

 

 

 
ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ για αλσύλιο της Κάρτσοβας
ΤΡΙΠΟΛΗ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
anthropini-poli.gr

ΤΡΙΠΟΛΗ 30 - 3 - 2009

ΠΡΟΣ: 1. Τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ Δήμου Τρίπολης
2. Τον κ. Δασάρχη Τρίπολης

Κοιν/ση: 1. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Κύριοι,
Ύστερα από επιτόπια έρευνα, διαπιστώσαμε ότι στο αλσύλιο της Κάρτσοβας του Δήμου Τρίπολης στο Β.Δ τμήμα του, δεξιά του Δημοτικού δρόμου στο ύψος της εκκλησίας, έγινε παράνομη κοπή 15 περίπου πεύκων από αγνώστους, με προφανή σκοπό την δημιουργία χώρου εντός του άλσους για οικοπεδική αξιοποίηση μελλοντικά. Περισσότερα...

 

 

 
Επιτυχής η ημερίδα του ΟΑΣΠ
Με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρακολούθηση 500 περίπου συμμετεχόντων (Διευθυντών Διευθύνσεων, Προϊσταμένων Γραφείων, Διευθυντών σχολικών μονάδων και Εκπαιδευτικών) πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης η ημερίδα του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας (ΟΑΣΠ).

Οι εισηγήσεις αναπτύχθηκαν σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για διευκρινίσεις που αποσκοπούσαν στην καλύτερη γνώση αντιμετώπισης των κινδύνων από σεισμούς με τελικό αποτέλεσμα τη διαμόρφωση αποτελεσματικού σχεδίου δράσης, αν χρειαστεί, από τους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

 

 
Παράταση έκθεσης στο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας
Η έκθεση, που φιλοξενείται στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης Δημητσάνας με τίτλο «Τάκης Τλούπας: Η φωτογραφία είναι φως», παρατείνεται έως τις 20 Απριλίου.

 

 

 
«ΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ»
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΖΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ ΣΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ». ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΑΝΝΑΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥ «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ».
ΕΝΑ «ΕΝΤΕΛΩΣ» ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ …ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ «ΣΧΕΔΟΝ» ΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ» ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ KAI Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΥΑΛΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 120Χ60, ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΒΙΤΡΩ ΚΑΙ ΓΛΥΠΤΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ.

ΤΗΝ 01/04/2009 Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 47 ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ κ. ΑΔΡΙΑΝΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ, Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΟΠΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ «ΠΕΤΑΓΜΑ».
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΝΙΩΣΕ ΚΑΙ Η κ.ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Η ΕΚΘΕΣΗ.
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΟΣΟ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ.

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΙΔΑΝ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΟΥ?
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ «ΤΑΞΙΔΙ».

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ «ΤΑΞΙΔΙΑ»ΜΟΥ."

(Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ).

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 

Εξ Αποστάσεως Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΚΕ.Δ.Β.Μ.ΑΠ.

Λήξη 20-5-09

Δημόσιος πλειοδοτικός Διαγωνισμός για την αξιοποίηση
του Κληροδοτήματος Μπαρμπαρέσου

Λήξη 29-4-09
Εξετάσεις πιστοποίησης στην ελληνική γλώσσα

Λήξη 28-3-09

Επιδότηση για νέους αγρότες

Λήξη 31-12-09

Εκδηλώσεις ιδρύματος "ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΒΙΟΧΑΛΚΟ"

Λήξη 4-7-09

Ηλεκτρονική ενημέρωση για τα προγράμματα ΚΕΕ
Προγράμματα εκπαίδευσης μεταναστών στην ελληνική γλώσσα

Λήξη 31-3-09

 

Αστέρας Τρίπολης

Αρκαδικός
Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα