Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 28-4-2009

 

 

 

 

 
Μήνυμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας για την Πρωτομαγιά
Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ του 2009 συνδέει το νήμα των ιστορικών εργατικών αγώνων με τους σύγχρονους κοινωνικούς αγώνες. Συνδέει με διαφορετικό περιεχόμενο, ρόλο και δικαίωμα την ανάπτυξη των αγώνων, την αλληλεγγύη, την ενότητα στη δράση των συνδικάτων, τις συλλογικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.

ΚΑΘΕ εργαζόμενος, άνεργος, συνταξιούχος, μπροστά στην πολλαπλή κρίση, επίθεση, αφαίρεση των δικαιωμάτων στην εργασία, την αμοιβή, την κοινωνική ασφάλιση και τις συντάξεις, υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής του, είναι αντιμέτωπος με την πρόκληση. Καλείται την 1η Μάη του 2009 με συγκεκριμένη δράση, μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις, να δυναμώσει τη διάρκεια, την αποτελεσματικότητα του αγώνα μας. Περισσότερα...

 

 

 
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την Πρωτομαγιά
ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2009

• Δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους.
• Την κρίση να πληρώσουν το κεφάλαιο και οι τραπεζίτες.
• Με τους αγώνες μας θα ανατρέψουμε το νεοφιλελευθερισμό.
• Ενωτικά και Αριστερά αλλάζουμε το τοπίο σε Ελλάδα και Ευρώπη
• Πανευρωπαϊκή Αντίσταση στα σχέδια της Ε.Ε και των κυβερνήσεων.
• Το μέλλον μας γράφεται στους δρόμους.

Η Πρωτομαγιά είναι παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης και όλων των καταπιεσμένων. Σφραγίστηκε με σκληρούς αγώνες και φόρο αίματος της εργατικής τάξης που ξεκίνησαν στο Σικάγο για το 8ωρο το 1886 και συνέχισαν να τη χαρακτηρίζουν από τότε σε όλους τους γιορτασμούς της.

Η φετινή Πρωτομαγιά γίνεται κάτω από το βάρος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού. Κάτω από την απειλή της φτώχειας, της ανεργίας, η οποία με βάση πλέον και τα επίσημα στοιχεία έχει πάρει και στη χώρα μας δραματικές διαστάσεις, της καταστολής, της καταπάτησης όλων των δικαιωμάτων –εργασιακών και δημοκρατικών– για όλους τους εργαζόμενους.

Εργαζόμενοι/ες, νέοι/ες, μετανάστες/τριες, είναι στο στόχαστρο των επιχειρήσεων και των κυβερνήσεων σε όλο τον πλανήτη. Περισσότερα...

 

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στην Εύβοια
Ο ΣΑΟΟ το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, Παρασκευή – Σάββατο - Κυριακή θα εξορμήσει στην Εύβοια. Θα περπατήσει το φημισμένο φαράγγι της Αγάλης και θα διασχίσει το υπέροχο Κανδήλι στο κέντρο της Εύβοιας με θέα το Αιγαίο και τον Ευβοϊκό. Θα υπάρξουν διαδρομές για όλες τις δυνατότητες και θα επισκεφθεί αξιοθέατα της περιοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2, βραδινές ώρες και στο τηλέφωνο 2710234980.

 

 

 
Κινητοποίηση των αιρετών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης
ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ στην ΕΝΑΕ

Δελτίο τύπου 1  >>>>>>>>

Δελτίο τύπου 2  >>>>>>>>

 

 

 

 
Η Δημοτική Ραδιοφωνία κοντά σε Αρκαδικό
Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (91,5) θα βρεθεί κοντά στον Αρκαδικό την Κυριακή 3 Μαΐου και θα μεταδώσει απευθείας τον κρίσιμο αγώνα στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην Αναγέννηση/Φλόγα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. και οι φίλαθλοι μπορούν να το παρακολουθήσουν είτε από την συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας (91,5 fm), είτε από την ιστοσελίδα του σταθμού (www.drt915.gr).

Στην περιγραφή του παιχνιδιού θα είναι ο αθλητικός συντάκτης Σταύρος Κουκάκης.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα