Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 26-4-2009

 

 

 

 
Χορταστικό θέαμα στο φινάλε, Αστέρας-Πανιώνιος 3-4 (1-2)
Σε ένα παιχνίδι που είχε χορταστικό θέαμα και επτά υπέροχα τέρματα ικανοποιώντας όλους τους φιλάθλους που το παρακολούθησαν, ο Αστέρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με ήττα 3-4 από τον Πανιώνιο τερματίζοντας τελικά στην 12η θέση του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 17ο λεπτό, όταν μετά σέντρα ακριβείας του Τσέζαρεκ από αριστερά, ο Καούνος πάσαρε με κεφαλιά στον Μιλάνο που με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 26' όταν ο Γκονσάγκα με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα, ύστερα από σέντρα του Λουρένσο από δεξιά. Δύο λεπτά αργότερα ο Ρεκόμπα και Γκονσάγκα άλλαξαν την μπάλα και ο Ρεκόμπα, με ιδανικό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (1-2).

Στο 50ο λεπτό και μετά από σέντρα του Ζαιρί, ο Μαρσελάο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και πάλι (2-2).

Στο 62’ ο Πανιώνιος ξαναπήρε το προβάδισμα όταν ο Ρεκόμπα πάσαρε έξυπνα στον Τζαβέλλα, ο οποίος με σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πανιώνιο (2-3).

Ο Αστέρας «απάντησε» και πάλι στον Πανιώνιο ισοφαρίζοντας για τρίτη φορά τέρμα των φιλοξενουμένων, όταν ο Μάουρο Μιλάνο με ατομική ενέργεια πέτυχε το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση ισοφαρίζοντας σε 3-3. Ωστόσο, στο 74' ο Γουνδουλάκης μετά από ασίστ του Μάκου διαμόρφωσε το τελικό 4-3 πλασσάροντας τον Αναστασόπουλο.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Κανακούδης (60' Ουριμπαρί), Φυτανίδης (41' Μαρσελάο), Ψωμάς, Αποστολίδης (45' Ζαϊρί), Μιλάνο, Φλάβιο, Μπαστία, Τσέζαρεκ, Καούνος.
Πανιώνιος: Ανδριόλας, Ντιαβαρά, Κοντοές, Τζαβέλας, Μάκος, Νικολάου, Σκούφαλης, Κοιλιάρας (85' Μπερτέ), Λουρένσο (60' Αναστασόπουλος), Ρεκόμπα, Γκονσάγκα (66' Γουνδουλάκης).

Δηλώσεις Κωστένογλου

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Θεωρώ ότι ως προς την εικόνα του παιχνιδιού, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεχτήκαμε τέσσερα τέρματα, την στιγμή που στο παρελθόν είχαμε δεχτεί μόλις δύο σε δώδεκα παιχνίδια.

Δεν μπορώ να παραγνωρίσω όμως την προσπάθεια των παικτών μας σε όλο αυτό το διάστημα, ενώ στα τελευταία παιχνίδια –όπως και σήμερα- χρησιμοποιήσαμε και αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές για να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα εν όψει της επόμενης χρονιάς.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ειδικά τους μεγαλοιδιοκτήτες της ομάδας που είναι βασικοί αρωγοί στην προσπάθεια που γίνεται, τον κόσμο που θέλουμε να είναι ακόμα πιο κοντά στην ομάδα την επόμενη χρονιά, τον συνεργάτη μου Μάκη Χάβο, τον γυμναστή Στάικο Βεργέτη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Τζέρι Ούγκεν και γενικότερα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα»

Δύο φιλικά προετοιμασίας

Ο Αστέρας θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στις 6 και στις 9 Μαΐου αντίστοιχα. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι θα γίνει στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και το δεύτερο θα γίνει στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Γυναίκα πήρε το αυτοκίνητο

Τυχερή της χρονιάς που κέρδισε το αυτοκίνητο FIAT PANDA αναδείχθηκε η Χαραλαμπία Θεοδωροπούλου. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα και είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσοι φίλαθλοι είχαν συμπληρώσει όλα τα κουπόνια, κατά την διάρκεια όλης της αγωνιστικής περιόδου.

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα