Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 26-3-2009

 

 

 

 
Η ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας για την απόφαση του ΔΕΚ
To Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, σχετικά με την σημερινή δημοσιοποίηση της απόφασης του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων δηλώνει τα παρακάτω:

Η απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων είναι καταδικαστική για τη χώρα μας, όπως αναμενόταν, αφήνοντας έκθετη την ελληνική κυβέρνηση η οποία παρενέβη πλημμελώς και χωρίς ουσιαστικά στοιχεία προκειμένου να αντικρούσει την θεμελιώδη κατάργηση του κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης στο Δημόσιο.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων με συνέπεια στο νεοφιλελεύθερο, δημοσιονομικό συντηρητισμό τους με πρόσχημα την ισότητα, καταργούν κάθε κοινωνικό στοιχείο στους όρους, τις προϋποθέσεις και τις ρυθμίσεις ασφάλισης και συνταξιοδότησης, απειλώντας τα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Η Κυβέρνηση με τον όλο χειρισμό της και με την αποδοχή της Κοινοτικής Οδηγίας 54/2006 όσον αφορά το σκέλος για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, έχει πλέον ακέραια την ευθύνη και θα πρέπει να απαντήσει άμεσα στο θεμελιώδες ερώτημα αν αποδέχεται ότι η ασφάλιση στο Δημόσιο παραμένει κοινωνική ή είναι επαγγελματική.

Επίσης σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εγγυηθεί τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων και ιδιαίτερα των γυναικών για να μην οδηγηθούν δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενες σε πρόωρη φυγή με διαλυτικό αποτέλεσμα στα ασφαλιστικά ταμεία και τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών.

Όλα κρίνονται στις αποφάσεις της Κυβέρνησης μετά την έκδοση της απόφασης του ΔΕΚ.
Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 2 Απρίλη, προκειμένου να αποτρέψουν κάθε φαλκίδευση των μισθολογικών, εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.

 

 

 
Παρουσίαση βιβλίου
Εκδήλωση / παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Μπερτσάτου, «Λήδα - λευκές σελίδες» μυθιστόρημα έκδοση του περιοδικού «Ύφος» και της εφημερίδας "Αρκαδικό Βήμα" θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009 και 6.00 μ.μ. στην Aίθουσα Tρίτση στο Πνευματικό Kέντρο του Δήμου Aθηναίων Ακαδημίας 50.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν o Δημήτρης Η. Λoυκάς, καθηγητής Κoινωνιoλόγoς-Πoλιτειoλόγoς, πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος και ο Στέλιος Ροδαρέλης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελ/σου, αποσπάσματα διαβάζει η Αννα Μοσχονίδου συγγραφέας. Προλογίζει ο Πάνος Σ. Αϊβαλής, δημοσιογράφος-εκδότης.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση του βιβλίου στην Τρίπολη πρωτεύουσα του Μοριά και στην γενέτειρα πατρίδα της συγγραφέως στον Πύργο Ηλείας.

 

 

 
Γενική Συνέλευση ΣΥ.ΡΙΖ.Α
Την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009 και ώρα 7.30 μ.μ στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, θα πραγματοποιηθεί, ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Αρκαδίας, εν όψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης με θέμα:
Πρόγραμμα ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Ευρωεκλογές

Ομιλητές:
Γιάννης ΜΠΑΝΙΑΣ: Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Νίκος ΓΑΛΑΝΗΣ: Μέλος της Γραμματείας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στις 7:00 μ.μ στον ίδιο χώρο θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

 

 

 
Ένσταση Αρκαδικού
Σ.Ε.Φ.Α. «Ο ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ» ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 82
ΤΡΙΠΟΛΗ Τ.Κ.22100
FAX. 2710 225826
Πληρ: Μιχ. Σμυρνιώτης
Τηλ. 6932 220436
Τρίπολη 23-3-2009

ΠΡΟΣ :
1. την Κ.Ε.Δ. / Ε.Ο.Κ.
2. την Ε.Ο.Κ.
Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37 – Ο.Α.Κ.Α
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΑΘΗΝΑ Τ.Κ.15123
(υπ’ όψιν κ. Προέδρου)
Fax. 210 6817921

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
(συνοδεύει την υποβληθείσα ένσταση του Σ.Ε.Φ.Α. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ,
στον αγώνα Β΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ & Σ.Ε.Φ.Α. ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ στις 22-3-2009
με τελικό αποτέλεσμα 85-83)

Αξιότιμοι κύριοι
Σε συνέχεια της ανωτέρω υποβληθείσας ένστασης του σωματείου μας για σοβαρή παράβαση και κακή εφαρμογή των Κανονισμών Παιδιάς από τους διαιτητές του εν λόγω αγώνα, που είχε σαν συνέπεια τη συγκεκριμένη διαμόρφωση του αποτελέσματος (τελικό σκορ 85-83 υπέρ της ομάδας ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ) που σε αντίθετη περίπτωση ενδεχόμενα να ήταν και θα ήταν το τελικό σκορ τουλάχιστον 85-85, έχουμε να σας γνωρίσουμε και τα παρακάτω στοιχεία: Περισσότερα...

 

 

 

 
Διήμερο ρεπό ο Αστέρας
Συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα και χωρίς κανένα πρόβλημα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και αρκετά «οικογενειακά διπλά»

Πρωινή προπόνηση θα γίνει αύριο Παρασκευή, ενώ ως επιβράβευση της προσπάθειας που έχουν καταβάλλει οι παίκτες της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ο Νίκος Κωστένογλου έδωσε διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο.

Από την Δευτέρα το μεσημέρι (3 μ.μ.) θα γίνει πιο εξειδικευμένη προπόνηση για το εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα