Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Κυριακή 25-1-2009

 

 

 

 
Ατύχημα στον Αλφειό ποταμό
Συνεχίζονται οι έρευνες για το εντοπισμό του 30χρονου αγνοούμενου στον Αλφειό ποταμό...
Περισσότερα...

 

 

 
Επαναλειτουργία τραίνου Κόρινθος - Τρίπολη. Πρωτοβουλίες δράσης
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Συνδικαλιστική Κίνηση στο Ε.Κ.Αρκαδίας
ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΛ/ΣΟΥ - Συνδ. Κίνηση Ο.Σ.Ε Πελ/σου
Ιανουάριος 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενώ έχουν ολοκληρωθεί εδώ και αρκετούς μήνες τα έργα ανακαίνισης της γραμμής στο τμήμα Κορίνθου - Άργους - Τρίπολης, η Διοίκηση του ΟΣΕ δεν έχει δρομολογήσει τραίνα.
Οι επανειλημμένες διαψεύσεις των υποσχέσεων για την επανακυκλοφορία του τραίνου στην περιοχή μας έχουν θέσει σε κίνδυνο την μελλοντική έναρξη λειτουργίας της γραμμής.

Συνεχώς προβάλλονται κάποιες δικαιολογίες αλλά είναι πλέον γεγονός, ότι η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με τις εξελίξεις απαξίωσης, διαμελισμού και ιδιωτικοποίησης του Ο.Σ.Ε, δημιουργεί δικαιολογημένη ανησυχία στους εργαζομένους και στους πολίτες. Περισσότερα...

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0
Ο Αστέρας μετά από εξαιρετική εμφάνιση πανηγύρισε στο τέλος του παιχνιδιού νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού χάρη σε δύο τέρματα που σημείωσε ο Λούσιο Φιλομένο και που σήμαινε:
- την πρώτη νίκη επί του Λεβαδειακού «σπάζοντας» έτσι την… κακοδαιμονία των προηγούμενων πέντε αναμετρήσεων
- την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, που τον έφερε ψηλότερα στην βαθμολογία και την
- την τρίτη νίκη μέσα σε διάστημα οκτώ ημερών
- απέκτησε πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας έναντι του Λεβαδειακού.

Ο Αργεντινός στράικερ του Αστέρα σκόραρε όπως και την προηγούμενη εβδομάδα δύο φορές φτάνοντας στα επτά γκολ στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Ο Φιλομένο σκόραρε στο 33’ με κεφαλιά και στο 63’ με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει χατ-τρικ αν στο 55ο λεπτό δεν έχανε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα να χτυπήσει στη συμβολή των δοκών.

Ο Αστέρας είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από νωρίς, όταν στο 7ο λεπτό ο Τσέζαρεκ τροφοδότησε τον Καούνο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και η πρώτη καλή στιγμή στην επίθεση έγινε στο 21ο λεπτό όταν μετά το κόρνερ του Λεονάρντο από τα αριστερά, ο Πιέχνιακ έκανε την κεφαλιά, αλλά ο Αναστασόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε τη μπάλα. Το ίδιο συνέβη και στο 32ο λεπτό.

Στο 24’, το δυνατό σουτ από την δεξιά γωνία της περιοχής του Λεονάρντο έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ντιμπαλά απέφυγε τον Ψωμά, μπήκε στην περιοχή, έκανε και από κοντά το σουτ, αλλά ο Αναστασόπουλος με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα...

Στο 28ο λεπτό, σέντρα του Εστέβες από τα δεξιά, ο Τσέζαρεκ προσπάθησε από τη γωνία της μικρής περιοχής να πλασάρει τον Καρακώστα που έπεσε στα πόδια του, αλλά υπό την πίεση του Τριποτσέρη δεν τα κατάφερε...

Στο 33’ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, όταν μετά από σέντρα \του Εστέβες στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Τριποτσέρης προσπάθησε να απομακρύνει τη μπάλα, η οποία πήγε προς την εστία του Καρακώστα και ο Φιλομένο που καιροφυλακτούσε με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Τα πρώτα δέκα λεπτά του β' ημιχρόνου ήταν «νεκρά». Ακριβώς σε αυτό το σημείο ο Εστέβες ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Λεβαδειακού, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Φιλομένο δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του καθώς έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά διόρθωσε το λάθος του στο 63' με κοντινό πλασέ σημειώνοντας το 7ο φετινό του γκολ και τέταρτο στα δύο τελευταία ματς του Αστέρα στην Τρίπολη. Ο Λαζαρίδης έκανε το γέμισμα στην περιοχή του Λεβαδειακού, ο Φιλομένο κατέβασε υπέροχα τη μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι

Στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά ο Καούνος, ήταν σε κακή μέρα (σε ότι αφορά την "εκτελεστική" του απόδοση) και παρότι του παρουσιάστηκαν αρκετές ευκαιρίες τις πέταξε όλες. Η σημαντικότερη ήταν στο 67’ όταν ο Καούνος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και πλάσαρε άουτ με το αριστερό πόδι.

Στο ίδιο διάστημα, ο Λεβαδειακός απείλησε ουσιαστικά μόνο στο 60ο λεπτό, όταν το φάουλ του Λεονάρντο απέκρουσε με υπερένταση σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος. Στο 83’ φάουλ του Λεονάρντο λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Αναστασόπουλου

Στο 75΄το μακρινό σουτ του Καρντόσο, απέκρουσε ο Καρακώστας με διπλή προσπάθεια, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ζησόπουλος έκανε το λάθος και ο Καούνος βρέθηκε τετ α τετ με τον Καρακώστα, έκανε το πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού απέκρουσε και πάλι με διπλή προσπάθεια
Τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 88ο λεπτό, όταν ο Εστέβες απέφυγε με ωραία ντρίπλα τον Καψή από τα αριστερά, έκανε και τη σέντρα, ο Καούνος από πλεονεκτική θέση όμως με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ...

Διαιτητής: Κύρος Βασσάρας (Θεσσαλονίκης)
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Ουριμπαρί (76' Αργυρόπουλος), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ψωμάς, Λαδάκης (46' Νταμόντε), Καρντόσο, Εστέβες, Τσέζαρεκ (45' Μαρσελάο), Φιλομένο, Καούνος
Λεβαδειακός: Καρακώστας, Μουλόπουλος (72' Μουλόπουλος), Καψής, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Ζησόπουλος, Ανδράλας (46' Μασάδο), Πίεχνιακ, Λεονάρντο, Μπούσι (65' Λεχτίνεν), Ντιμπαλά

- Στο παιχνίδι που προηγήθηκε μεταξύ των δύο εφηβικών ομάδων, ο Αστέρας κέρδισε με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού.

Δηλώσεις Κωστένογλου

Μετά την λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη του αγώνα δηλώνοντας «Δεν ξεκινήσαμε καλά, είχαμε αρκετό άγχος, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε εικόνα η ομάδα, σημειώσαμε και δεύτερο γκολ, ενώ χάσαμε ένα πέναλτι και πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουμε το σκορ. Σε μία εβδομάδα καταφέραμε να κάνουμε τρεις νίκες στην έδρα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πραγματικά τα αξίζουν. Δεν έχουμε περιθώρια να επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε την δουλειά στο γήπεδο».

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Βούκοτις δήλωσε:

«Μία από τα ίδια για μας σήμερα. Από την αρχή της σαιζόν έχουμε πρόβλημα στα εκτός έδρας παιχνίδια και δεν μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Σήμερα είχαμε μία-δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε ψυχικές δυνάμεις και ο Αστέρας ήταν πολύ καλύτερος. Είχαμε πολλές απουσίες σήμερα, αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που χάσαμε το παιχνίδι.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη νίκη του. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας πιστεύοντας πώς θα διατηρήσουμε την φόρμα μας στα εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Θέλουμε να πάρουμε κάποια θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να μην έχουμε περιπέτειες στο φινάλε του πρωταθλήματος»

 

 

 

 
ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΟΑΤ
 Στους πρώτους επίσημους αγώνες για τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, το νέο έτος στο ΔΑΚ Τρίπολης, για το περιφερειακό πρωτάθλημα ορίων (13 ετών και άνω) που έγιναν το Σαββατοκύριακο στις 24/25-01-2009,κατέκτησαν 2(δύο) χρυσά 1 (ένα) άργυρό και 1 (ένα) χάλκινο μετάλλιο.
Οι υπόλοιποι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους.

Το Δ.Σ, τους συγχαίρει και τους εύχεται πάντα επιτυχίες.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος Αγγελόπουλος Αθανάσιος

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΑΤ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΚ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ


Κατά την διάρκεια των αγώνων το Σάββατο έγιναν και οι εκλογές για το προεδρείο της περιφερειακής επιτροπής κολύμβησης και υδατοσφαίρισης Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων που ψήφησαν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων της περιφέρειας.
Ο πρόεδρος του ΚΟΑΤ Κος Σωτηρόπουλος Γεώργιος ύστερα από την ψηφοφορία εκλέχθηκε στην θέση του αντιπροέδρου της Περιφέρειας.
Μετά το τέλος της διαδικασίας ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων και τους υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει για ένα καλύτερο αύριο στο χώρο
του υγρού στίβου, με την βοήθεια όλων όσων αγαπούν το όμορφο αυτό άθλημα ,που υπηρετεί και ο ίδιος τα τελευταία δέκα τέσσερα χρόνια ανελλιπώς.

 

 

 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα