Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 23-3-2009

 

 

 

 

 
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-1
Μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε με τέρμα του Σαλπιγγίδη στο 24ο λεπτό, ωστόσο στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και ειδικά στο δεύτερο μέρος ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Πρώτα δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων, ισοφάρισε με τον Καούνο (65') και αν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Ο Αστέρας ολοκλήρωσε μία δύσκολη εβδομάδα αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε στο 2ο λεπτό όταν ο Αμπάρης απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σαλπιγγίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι.

Ο Αστέρας φάνηκε απειλητικός στο 5ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Φυτανίδη από δεξιά, ο Μπαστία από πλάγια θέση σούταρε άουτ. Στο 18’ μετά από κόρνερ του Ουριμπάρι, ο Φιλομένο έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να φύγει λίγο άουτ από την εστία του Γκαλίνοβιτς. Δύο λεπτά αργότερα απευθείας χτύπημα φάουλ του Ζαιρί έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το φάουλ του Ουριμπάρι στο 34’
Στο σημείο λοιπόν που ο Αστέρας έβγαινε με αξιώσεις στην επίθεση, στο 24ο λεπτό ο Σαλπιγγίδης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική ασίστ του Ζιλμπέρτο Σίλβα και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο Αστέρας προσπάθησε να «απαντήσει» στο 36ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ζαιρί από δεξιά η κεφαλιά του Καούνου από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Παναθηναικού.

Ο Καούνος έχασε σημαντικές ευκαιρίες στο 50' και το 58' ωστόσο ήταν κάτι παραπάνω από φανερό πως η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου. Στην πρώτη περίπτωση μετά από σέντρα του Καρντόσο από δεξιά, το πλασέ του αμαρκάριστου Καούνου έστειλε την μπάλα άουτ από τα δύο μέτρα.

Στην δεύτερη περίπτωση, ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού έδειξε τα πολύ καλά αντανακλαστικά του. Στη σέντρα του Ουριμπάρι, ο Καούνος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Γκαλίνοβιτς πέφτοντας στην αριστερή του γωνία απέκρουσε. Στη συνέχεια της φάσης ο Φιλομένο έτρεξε πρώτος στην μπάλα, πλάσαρε, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Παναθηναικού έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Στο 65ο λεπτό και μετά από φάουλ του Ουριμπάρι από δεξιά, ο Καούνος έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει –αυτή τη φορά- Γκαλίνοβιτς.

Τελευταία καλή στιγμή του Αστέρα στο 70ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου (ντεμπουτάρισε στην αρχική ενδεκάδα του Αστέρα) έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Γκαλίνοβιτς

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Παναθηναικός θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη, όταν το γύρισμα του Νίλσον από δεξιά προς την μεγάλη περιοχή του Αστέρα, ο Κλέιτον αμαρκάριστος σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ψωμάς, Ουριμπαρί (88' Κανακούδης), Αργυρόπουλος (86' Μαρσελάο), Μπαστία, Καρντόσο, Φιλομένο, Καούνος, Ζαϊρί (79’ Εστέβες)
Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Σαριέγκι, Γκούμας, Σαλπιγγίδης (85' Ρουκάβινα), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Χριστοδουλόπουλος (71' Κλέιτον), Γκάμπριελ, Σιμάο, Βαβζίνιακ, Νίλσον, Σπυρόπουλος

Δηλώσεις Κωστένογλου
 
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο προπονητής του Αστέρα Νίκος Κωστένογλου δήλωσε «Θέλω να δώσω στους παίκτες μας συγχαρητήρια, γιατί παρά το γεγονός ότι ήταν μία δύσκολη εβδομάδα κατάφεραν να έχουν μία πολύ εικόνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για να φτάσουμε ακόμα και στη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί η ομάδα εξασφάλισε την παραμονή της και μαθηματικά.

Η διοίκηση της ομάδας είναι αξιόπιστη και στις δύσκολες στιγμές ήταν κοντά. Στα θετικά ότι ο κόσμος, ολοένα και περισσότερος έρχεται στο γήπεδο και στηρίζει την ομάδα. Είναι σημαντικό να βρίσκεται κοντά μας, γιατί χρειαζόμαστε την συμπαράστασή του».

Αύριο το πρωί (11.00 π.μ.) ο Αστέρας θα προπονηθεί, όπως και την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κωστένογλου έχει δώσει ρεπό.

 

 

 

 
Σπουδαίο έργο από την Ομάδα Διάσωσης - Πυροπροστασίας Νότιας Κυνουρίας "Αγιεληδι"
Συνεχίζει την μεγάλη έρευνα στην περιοχή του Λεωνιδίου - Τυρού - Κοσμά και καταγράφει στο χάρτη και επί τόπου στο gps όλα τα σημεία υδροληψίας με σκοπό να βοηθήσει στην πυροπροστασία της περιοχής.

Εντός των επομένων ημερών θα αποδώσει στις αρμόδιες αρχές αυτήν τη μεγάλη έρευνα.
Τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν στον Πάρνωνα και κατέγραψαν στέρνες, κρουνούς, βρύσες, δεξαμενές και άλλα σημεία όπου υπάρχει νερό και είναι χρήσιμο στις ανάγκες Πυροπροστασίας! >>>> diasosi.blogspot.com 

 

 
Συνεργασία Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας και Εκκλησίας
Σημαντικούς καρπούς απέδωσε η για πρώτη φορά συνεργασία της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας (ΕΕΜ) και της Εκκλησίας στον τομέα της ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού.

Η πρώτη φάση της εκστρατείας σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς η προσέλευση των γυναικών για ενημέρωση αλλά και εξετάσεις ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις.
Αυτή τη φορά το κόκκινο διώροφο λονδρέζικο λεωφορείο με το κλιμάκιο των γιατρών της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας περιόδευσε σε δήμους της Αττικής που περιλαμβάνονται στην επικράτεια της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, των Μητροπόλεων Μεσόγειας και Λαυρεωτικής και Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα η περιοδεία υλοποιήθηκε και με την στήριξη των δήμων Αναβύσσου, Βάρης, Βριλησσίων, Νέας Μάκρης και Π. Φώκαιας.

«Γιατροί, Εκκλησία και Μέσα μαζικής Ενημέρωσης ενωμένοι μπορούμε να προσφέρουμε πολλά στην ενημέρωση των γυναικών στον πόλεμο κατά του καρκίνου του μαστού» δήλωσε με ιδιαίτερη ικανοποίηση η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ Λυδία Ιωαννίδου –Μουζάκα. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα