Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 22-6-2009

 

 

 

 
"Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός", από τη Θ.Ο. Δασκάλων
Η Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Αρκαδίας, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της, παρουσιάζει φέτος το έργο του Θ. Παπαθανασίου - Μ. Ρέππα "τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός", μια σφύζουσα κωμωδία με φόντο δραματικές ζωές. Οι παραστάσεις δίνονται για δεύτερη εβδομάδα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρίπολης και ώρα 20.45.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 13 ετών.

 

 
Μουσική βραδιά με την ορχήστρα «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΟΡΦΕΑ»
Ελάτε να τραγουδήσουμε και να δημιουργήσουμε μία παρεΐστικη ατμόσφαιρα ενώνοντας όλοι τις φωνές μας, ψιθυρίζοντας το «απόψε την κιθάρα μου», το «λαλούν τα' αηδόνια», «κάποιο δειλινό», «στο περιγιάλι το κρυφό», με «χρυσοπράσινο φύλλο», τα «ήσυχα Βράδια» με τα «καβουράκια» καθώς και το «σαν μαγεμένο το μυαλό μου», θα συναντήσουμε τη «Φραγκοσυριανή», το «Χατζηκυριάκειο» κ.λ.π.

Λυτό είναι ένα δείγμα από θύμησες παλιές που θα ολοκληροοθεί με καντάδες, έντεχνο λαϊκό και ρεμπέτικα.

Η βραδιά θα γίνει στο κέντρο Ρ και Φ στο δρόμο προς Μερκοβούνι μετά τον Αϊ Γιώργη, αριστερά, την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 και ώρα 21.00.

Την ορχήστρα «ΕΝ ΧΟΡΔΑΙΣ ΟΡΦΕΑ» αποτελούν: ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος μαντολίνο, ο Δημήτρης Φωτόπουλος μαντολίνο, ο Γιάννης Κότσικας κιθάρα, ο Θανάσης Σταματόπουλος κιθάρα, ο Σωτήρης Κωστούρος ακορντεόν - αρμόνιο και ο Τάσος Ψαρρός μπουζούκι.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο καθηγητής μουσικής Τάσος Ψαρρός.

Τα τραγούδια αποδίδει μία ομάδα χορωδών του «ΟΡΦΕΑ» και σόλο φωνές η Χριστίνα Αθανασοπούλου, η Εμμανουέλα Σωτηροπούλου και ο Τάκης Δημητρακόπουλος.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μία αλησμόνητη βραδιά, ξεγνοιασιάς, μελωδίας και μοναδικών ακουσμάτων. Η είσοδος είναι 20 ευρώ με φαγητό.


Το Δ.Σ. του ΟΡΦΕΑ

 

 
Ένταξη της ΕΟΔ Αρκαδίας στο Σ.Τ.Ο. του Δήμου Τρίπολης
Την Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2009, μετά την ένταξη της ΕΟΔ Αρκαδίας στο Σ.Τ.Ο. του Δήμου Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε παράδοση γραφείων και εξοπλισμού στους εθελοντές της ομάδας. Ο Δήμαρχος κ. Κοτσιάνης παρέδωσε χώρους στον επάνω όροφο του Δημαρχείου Τριπόλεως οι οποίοι θα μετατραπούν σε αίθουσα εκπαίδευσης και αποθηκευτικό χώρο του εξοπλισμού της ομάδας. Ακόμη, παρέδωσε εξοπλισμό πυρόσβεσης, απαραίτητο για τις δραστηριότητες της ομάδας στον τομέα της πυροπροστασίας. Με το παρόν, οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αρκαδίας, θα θέλανε να ευχαριστήσουν θερμά το Δήμο Τρίπολης για την έμπρακτη στήριξη του στο εθελοντικό μας έργο. Πράξεις σαν αυτή αποτελούν τη βάση και το στήριγμα των προσπαθειών μας με αποδέκτη τον άνθρωπο και το περιβάλλον.


 

 
3ήμερο εκδηλώσεων ΚΝΕ - ΚΚΕ για τα δάση και την ιστορία τους
Η Ν.Ε Αρκαδίας του ΚΚΕ και το Ν.Σ Αρκαδίας της ΚΝΕ την Τρίτη 23 Ιούνη στις 1μμ θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα γραφεία του ΚΚΕ για το τριήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνουν στο Πάρνωνα στις 26-27-28 Ιουνίου με ορμητήριο την κατασκήνωση στην Αράχωβα Λακωνίας.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί συνέχεια της δράσης που έχουμε εκδηλώσει όλο το προηγούμενο διάστημα, για το ζήτημα της προστασίας των δασών και των ορεινών όγκων από την εγκληματική πολιτική των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, από τις φυσικές καταστροφές και από την ληστρική εκμετάλλευση τους από το κεφάλαιο που ήδη έχει ξεκινήσει.

Παράλληλα καλούμε το λαό και τη νεολαία της περιοχής να έρθουν μαζί μας στην προσπάθεια για γνώση - μελέτη - αξιοποίηση της Ιστορίας του λαϊκού κινήματος. Περισσότερα...

ΚΚΕ Ν.Ε Αρκαδίας    ΚΝΕ Ν.Σ Αρκαδίας

 

 
Πρωτάθλημα Ηραίας
Play off 2 Αποτελέσματα

Σαρακίνι - Αγ. Ιωάννης 3 -3 (Πέναλτι 5 - 6) Προκρίνεται ο Αγ. Ιωάννης.
Παρνασσός - Κοκκοράς 5 - 4 Προκρίνεται ο Παρνασσός
Πυρί - Λιοδώρα 9 - 3 Προκρίνεται το Πυρί
και εκρεμεί Όχθια Λώτι που θα γίνει την Τετάρτη στις 22:00

Επόμενη Κυριακή 20:00 Αγ. Ιωάννης - Πυρί
21:00 Παρνασσός με νικητή (Όχθια - Λώτι)

Play off 2 21 Ιουνίου 2009

Νικητής Α= 5ος Κοκκοράς - 4ος Παρνασσός 4 - 5
Νικητής Β = Λώτι - 1ος Όχθια
Νικητής Γ = Αγ. Ιωάννης - 3ος Σαρακίνι 3 – 3 Πεν 6 - 5
Νικητής Δ = Λιοδώρα - 2ος Πυρί 3 - 9

Final Four 28 Ιουνίου 2009

5ος ή 4ος = Παρνασσός - Β ή 1ος
Γ ή 3ος = Αγ. Ιωάανης - Δ ή 2ος= Πυρί

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα