Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 22-4-2009

 

 

 

 
Εορταστικές Εκδηλώσεις για την 186η Επέτειο της Β' Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων
Ακολουθεί το πρόγραμμα Εορτασμού της 186ης Επετείου της Β' Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων έτους 1823 στο Άστρος Κυνουρίας:

Παρασκευή 24 Απριλίου 2008

6:00 Έπαρση Σημαίας, Εωθινό από τη Φιλαρμονική του Δήμου.
9:00 Προσέλευση των επισήμων στο Δημαρχείο (κεντρική πλατεία).
9:50 Μετάβαση των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
10:00 Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
10:30 Συγκέντρωση των Επισήμων και του λαού στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση. Κατάθεση στεφάνων. Εκφώνηση του πανηγυρικού λόγου της ημέρας από τον Φιλόλογο – Συγγραφέα κ. Βλαχάκη Νικόλαο.
11:30 Παρέλαση μαθητών και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων ενώπιον των επισήμων στην Κεντρική Πλατεία Άστρους
13:00 Παράθεση γεύματος επισήμων προσκεκλημένων από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη
20:00 Παρουσίαση Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, στην Κεντρική Πλατεία Άστρους, από χορευτικά συγκροτήματα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

*Τιμητική Συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ημέρας: Αντιπροσωπεία Μανιατών απόδοσης τιμών Δήμου Οιτύλου.

Σάββατο 25 Απριλίου 2008

20:00 «1η Χορωδιακή Συνάντηση Άστρους» στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη
Συμμετέχουν:
Η Δημοτική Χορωδία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας
Η Δημοτική Χορωδία Φαρσάλων
Ο Μουσικός Σύλλογος Ερμιόνης
Ο Μουσικός Σύλλογος Σπετσών

 

 

 
Πορεία με το ΣΑΟΟ στην Χαράδρα Λούσιου
Την ερχόμενη Κυριακή 26 Απριλίου, ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων διοργανώνει πορεία στην Χαράδρα Λούσιου, διάρκειας 4 ωρών και κατηγορίας Α.

Η διαδρομή, η οποία περιλαμβάνει κατάβαση του ποταμού από παραποτάμιο μονοπάτι, ξεκινά από τη Δημητσάνα και καταλήγει στην Αρχαία Γόρτυνα.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει στις 8:00 π.μ από την κεντρική πλατεία και η επιστροφή νωρίς το απόγευμα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 

 
Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ
 Ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών του ΙΟΥΝΙΟΥ, η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΑΡΚΑΔΙΑΣ καλεί τα μέλη τους φίλους του την Δευτέρα 27 Απρίλη και ώρα 7:30 στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, για να συζητήσουν σχετικά με την αποτελεσματικότερη διεξαγωγή του προεκλογικού Αγώνα.

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

 

 
Νίκησαν οι νέοι του Αστέρα τον Παναθηναϊκό
Αστέρας-Παναθηναϊκός 2-0

Με δύο τέρματα των Γεωργίου (70’), Γιαννούλη (86’) η ομάδα νέων του Αστέρα κέρδισε με 2-0 την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Οράσιο Γκονσάλβες απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο, παρά την βροχή που έπεφτε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος
Αστέρας: Κυριακόπουλος, Σεντεμέντες, Ζίου, Φαμπέτα, Βλαχοκυριάκος, Πετρόπουλος, Γιαννούλης (90’ Τζουμάκας), Γεωργίου (90’ Παρασκευόπουλος), Ντεκίδης (90’ Δειμέζης), Κουρμπέλης (68’ Αγγελόπουλος), Μέλλος (87’ Φιλάι).
Παναθηναϊκός: Ταμπάκης, Π. Βλάχος (73’ Τριανταφυλλόπουλος), Λιόλιος, Αλβανός, Φέτσης, Γεωργόπουλος (62’ Μακαρόνας, 76’ Κουσίδης), Β. Βλάχος (46’ Μαυριάς), Αποστολόπουλος, Κατσίκης, Φελέκης, Ντάρλας.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα