Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Παρασκευή 19-6-2009

 

 

 

 
Μεγάλος ραδιοτηλεοπτικός μαραθώνιος αγάπης
Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 η Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, διοργανώνουν μεγάλο ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο αγάπης και στήριξης για την καθημερινή αδυσώπητα σκληρή πραγματικότητα που μαστίζει πολλά παιδιά από την βρεφική μέχρι την εφηβική ηλικία.

Η Πίστη δημιουργήθηκε το 1993 από τους γονείς που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» και αντιμετωπίζουν με πίστη το μέλλον τους, το μέλλον των παιδιών τους και των παιδιών όλου του κόσμου.

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τρίπολης, στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια, διοργανώνει από τις 10.00 το πρωί της Πέμπτης 25 Ιουνίου μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι και από τις 4.00 μέχρι τις 8.00 το απόγευμα ραδιοτηλεοπτικό μαραθώνιο αγάπης, γνωριμίας και στήριξης της υπεράνθρωπης αυτής προσπάθειας.

Με την ευγενική χορηγία της HELLAS SAT και της Βιομηχανίας WOODMAN Βράτιμος – Παπαδόπουλος, έχει εξασφαλιστεί η δορυφορική σύνδεση πανελλαδικής εμβέλειας.

Από τις συχνότητες της ΕΡΑ Τρίπολης, τους 95,3 FM και από τους 1314 ΑΜ, θα γίνει ενημέρωση των ακροατών από ειδικούς επιστήμονες, θα μεταδοθούν μηνύματα, θα ακουστούν συνεντεύξεις, θα παρουσιαστεί η προσπάθεια του Συλλόγου Πίστη, με απώτερο στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα και εθελοντές αιμοδότες για τις ανάγκες των γονιών και των παιδιών που στέκονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα των νεοπλασματικών ασθενειών.

Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτήν προσπάθεια κρίνεται αναγκαία γιατί κάθε παιδί πρέπει πάντα να είναι γελαστό και ξένοιαστο.

Γιατί σε κάθε παιδί πρέπει όλοι να εξασφαλίζουμε το δικαίωμα να χαίρεται να ονειρεύεται και να ελπίζει στο μέλλον.

 

 
Διάλεξη με θέμα «Μοντέρνα και Σύγχρονη Τέχνη»
Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης, οι εκδόσεις Ευρασία και το Ακαδημαϊκό βιβλιοπωλείο διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης (Εθνομαρτύρων 25, 22100 Τρίπολη), όπου θα δοθεί διάλεξη του καθηγητή Φιλοσοφίας Δημοσθένη Δαββέτα, με θέμα «Μοντέρνα και Σύγχρονη Τέχνη».

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου «Μόδα και Mοντέρνα Tέχνη» του Δημοσθένη Δαββέτα με ομιλητές τους:

1.Πέτρο Τατούλη
[ανεξάρτητο βουλευτή Αρκαδίας]
2.Παρασκευά Αυγερινό
[πρώην υπουργό]
3.Αντώνιο Μπουκουβάλα
[πρόεδρο του τμήματος Τηλεπικοινωνιών της σχολής
Θετικών Επιστημών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου]

Οργάνωση-Συντονισμός: Γεωργία Κομπίλα

 

 
Εκδήλωση στα Τρόπαια για την οικογένεια
Το Κέντρο Πρόληψης και Καταπολέμησης των Ναρκωτικών Ν. Αρκαδίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Τροπαίων και το Δήμο Τροπαίων, διοργανώνουν Ομιλία με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Το θέμα της ομιλίας είναι: «Η Συμβολή της Οικογένειας στο Μεγάλωμα και την Ωρίμανση των Παιδιών» και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, 7.00 μ.μ.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα