Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Πέμπτη 18-6-2009

 

 

 

 
Ημερίδα για την καστανοκαλλιέργεια στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
Στα πλαίσια της ενημέρωσης των αγροτών για την καταπολέμηση του έλκους της καστανιάς και την ανασύσταση της καστανοκαλλιέργειας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης (ΕΘΙΑΓΕ), διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 24 Ιουνίου2009 και ώρα 20:00μ.μ. στο Ίδρυμα Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη στο Άστρος, με θέμα:

1. « Έλκος της καστανιάς: η μετά την βιολογική καταπολέμηση περίοδος »
2. «Πιλοτικό Πρόγραμμα για την ανασύσταση και ενίσχυση της καστανοκαλλιέργειας στον Πάρνωνα».

Κεντρικός Ομιλητής της ημερίδας είναι ο Δρ. Διαμαντής Στέφανος, Δασολόγος - Φυτοπαθολόγος, Τακτικός Ερευνητής στο Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών Θεσσαλονίκης (ΕΘΙΑΓΕ).

Ανακοινώνεται επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009 και ώρα 19:00μ.μ. ενημερωτική συνάντηση με τον Δρ. Διαμαντή και τους καστανοπαραγωγούς, στην κεντρική πλατεία Καστρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, τηλ. 2755022901 εσωτ. 1.

 

 
Ανακοίνωση ΚΕΔΒΜΑΠ με αφορμή τη λήξη της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς
ΚΕΔΒΜΑΠ Πελοποννήσου,
Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ) Αρκαδίας,
ΠΝ. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως,
Οδός Μεταμορφώσεως και Αλεού,
22100 Τρίπολη.
Τηλ./ Φαξ : 2710 232524
e-mail): kedvmappelop@gmail.com

Με την ευκαιρία της λήξης της τρέχουσας ακαδημαϊκής χρονιάς (στις 21/06) και της λήξης υποβολής δικαιολογητικών (22/06) για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της νέας χρονιάς (2009-2010), εμείς, οι εκπαιδευτικοί και τα στελέχη, του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης από Απόσταση (ΚΕΔΒΜΑΠ) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (ΓΓΔΒΜ) του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία, καλό καλοκαίρι, και,
«να απολαμβάνετε, αλλά και να δημιουργείτε, την ομορφιά-κάλλος!»

Τα εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα (πχ Οικονομία, Πληροφορική, Περιβάλλον, Πολιτισμός, ξένες γλώσσες, Ελληνική γλώσσα για μετανάστες κ.ά.) παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και μπορούν να πραγματοποιηθούν είτε δια ζώσης, είτε εξ αποστάσεως.

Παρέχουμε, πάντοτε ευχαρίστως, πληροφορίες για ΟΛΑ τα προγράμματα στα κατά τόπους Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΚΕΕ ) και στους ιστοχώρους www.keeenap.gr/keeenap  και www.ideke.edu.gr . Για την περιφέρεια Πελοποννήσου, μπορείτε να έλθετε σε επαφή και με το
ΚΕΕ Αρκαδίας, τηλ./φαξ.: 2710 232524, η-ταχυδρομείο (e-mail): kedvmappelop@gmail.com

 

 
Μείωσε τις τιμές των διαρκείας ο Αστέρας
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου, η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, καθώς και τι θα ισχύσει για το θέμα ανανέωσης των εισιτηρίων, για την αγορά νέου εισιτηρίου διαρκείας, αλλά και τις τιμές τους. Στα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνονται οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, καθώς και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Γενικά, ο Αστέρας προχώρησε σε μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας δίνοντας προτεραιότητα και καλύτερες τιμές στους κατόχους διαρκείας της προηγούμενης περιόδου. Υπάρχουν εκπτώσεις που ξεκινούν από 20% και φτάνουν ακόμα και το 40%, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 100 ευρώ και φτάνουν στα 1.200 ευρώ για τους executive members.

Πληροφορίες αγοράς / ανανέωσης εισιτηρίων διαρκείας 2009/2010

α) Ανανέωση Εισιτηρίων Διαρκείας:
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της περιόδου 2008-2009 έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ίδια θέση που είχαν κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ή εάν επιθυμούν να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε άλλη ελεύθερη διαθέσιμη θέση, διατηρώντας το δικαίωμα έκπτωσης τους , από την Δευτέρα 22 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 3 Ιουλίου.

Μετά από τις 3 Ιουλίου 2009 όλες οι θέσεις που δεν έχουν ανανεωθεί διαγράφονται αυτόματα.
Οι φίλαθλοι πρέπει να προσέλθουν στα εκδοτήρια του γηπέδου του ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης με την Αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριο τους. Ο ήδη κάτοχος διαρκείας μπορεί να ανανεώσει παραπάνω από ένα εισιτήριο, αρκεί να προσκομίσει σε φωτοτυπίες τις αντίστοιχες ταυτότητες των κατόχων.

Στην περίπτωση Οικογενειακού εισιτηρίου αρκεί η ταυτότητα του γονέα. Στο Οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας συμμετέχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/1994.

β) Αγορά νέου Εισιτηρίου Διαρκείας:
Φίλαθλοι που δεν είναι ήδη κάτοχοι Εισιτηρίου Διαρκείας μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από την Δευτέρα 6 Ιουλίου προσκομίζοντας την Αστυνομική τους ταυτότητα και συμπληρώνοντας την αίτηση νέας αγοράς.

Ώρες λειτουργίας εκδοτηρίων : 11.00πμ – 5.00 μμ

Γενικές Πληροφορίες:
Η παραλαβή του Εισιτηρίου Διαρκείας θα γίνεται άμεσα από το εκδοτήριο.
Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας εγγράφονται αυτομάτως & δωρεάν στην λίστα Φίλων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης Εταιρικών εισιτηρίων διαρκείας μετά από επικοινωνία με το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ.
Όλοι οι φίλαθλοι που ανανεώνουν ή αγοράζουν νέο εισιτήριο διαρκείας επωφελούνται έκπτωσης 10% στην Μπουτίκ της ΠΑΕ και έκπτωση εγγραφής των παιδιών τους στις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Επιπροσθέτως οι κάτοχοι V.I.P. ή Executive Member εισιτηρίου διαρκείας στην Θύρα 3 δικαιούνται και αριθμημένη θέση parking.
 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2009-2010

ΘΥΡΑ - ΤΜΗΜΑ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ

1-Α

Οικογενειακά :

200€/Γονέας + 100€/Παιδί

Οικογενειακά :

200€/Γονέας + 100€/Παιδί

1-Β

250€

300€

1-Γ

250€

300€

1-Δ

100€

100€

1-Ε

400€

500€

2-Α

300€

300€

2-Β

300€

300€

2-Γ

300€

300€

3-Α

320€

400€

3-Β V.I.P.

560€

600

Executive

Members

από τμήμα 3-Β: 700€

από άλλο τμήμα: 1.000€

1.200€


Τα εισιτήρια διαρκείας περιλαμβάνουν:
α. Τους αγώνες πρωταθλήματος.
β. Τους αγώνες κυπέλλου.
γ. Τους φιλικούς αγώνες .

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν περιλαμβάνουν:
α. Τους αγώνες των Play-off της Superleague αν και εφόσον η ομάδα αγωνιστεί σε αυτή τη διαδικασία (εξαιρούνται τα V.I.P. και Executive Members εισιτήρια της Θύρας 3).

Τρεις μεταγραφές στις ακαδημίες του Αστέρα

Νέες μεταγραφές για τις ακαδημίες του Αστέρα, καθώς στην ομάδα της Τρίπολης θα αγωνίζονται την προσεχή αγωνιστική περίοδο οι Στέλιος Παπαιωάννου, γεννηθείς το 1992, μέσος από την Άκανθο Ιερισσού, Νικόλαος Ξεροβάσιλας, γεννηθείς το 1993, επιθετικός από τον Αίαντα Καλαμάτας, καθώς και ο Στέλιος Σπανός, γεννηθείς το 1992, δεξιός μπακ από τον Αίαντα Καλαμάτας.

 

 
Πρωτάθλημα Ηραίας
Play Off 1
Λυκούρεσι - Λώτι 1 - 3 και ο επαναληπτικός 4 - 6. Προκρίνεται το Λώτι
Αγ. Ιωάννης - Παππαδάς 5 - 1 προκρίνεται ο Αγ. Ιωάννης
Λιοδώρα - Ράφτης 3 - 0 προκρίνεται η Λιοδώρα.

Η Ομάδα του Λώτι πρκρίθηκε στους 8 αφού κέρδισε το Λυκούρεσι 2 φορές στην διαδικασία των play off.
Για να περάσει στους 4 θα πρέπει να κερδίσει τα Όχθια που κατέκτησαν την 1η θέση στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αυτήν την Κυριακή θα γίνουν οι εξής αγώνες:
18:00 Σαρακίνι - Αγ. Ιωάννης.
20:00 Παρνασσός - Κοκκοράς.
21:00 Πυρί - Λιοδώρα.
Ο αγώνας Λώτι - Όχθια θα γίνει μάλλον την Τετάρτη ..

 

 

 
Πράσινες Πόλεις - Πράσινες Στέγες
...
Η πολιτική προτεραιότητα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις πράσινες πόλεις, πράσινη επιχειρηματικότητα και πράσινες προμήθειες είναι ένα τρίπτυχο βάσει του οποίου μπορούν να ενεργοποιηθούν οι πολίτες, οι συλλογικές οργανώσεις, οι Δήμοι και οι επιχειρήσεις δραστικά και αποτελεσματικά για το περιβάλλον.

Οι πράσινες πόλεις είναι το ελκυστικό όραμα για ένα καλύτερο αύριο στους πολίτες. Η ανανέωση της πολιτικής και της ελπίδας, για βιώσιμο περιβάλλον.

Η πράσινη επιχειρηματικότητα είναι η ολική ρεαλιστική και οργανωτική προϋπόθεση για την χρηματοδότηση φιλικών δραστηριοτήτων προς το περιβάλλον, το πεδίο προστιθέμενης αξίας, απασχόλησης και απασχολησιμότητας σ’ ένα οξειδωμένο και τελματωμένο κόσμο.

Οι πράσινες προμήθειες είναι η ενεργός συμμετοχή του καταναλωτή στην επιλογή φιλικών υλικών για το περιβάλλον και ο περιορισμός της σπατάλης ενέργειας . Είναι η μέριμνα του πολίτη για να ενισχυθούν στο δημόσιο και στους δήμους οι προμήθειες σε φιλικά υλικά προς το περιβάλλον.

Πράσινες Πόλεις, πράσινες στέγες, πράσινη επιχειρηματικότητα και πράσινες προμήθειες / είναι το πακέτο της πολιτικής για μια αποτελεσματική συμμετοχική οικολογία από όλους τους πολίτες.... Περισσότερα...

http://www.edo-mko.gr/

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα