Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 18-5-2009

 

 

 

 
Λύση συνεργασίας ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ-ΑΣΤΕΡΑ
Ανακοίνωση
Παρά το γεγονός ότι υπήρχε ένας ακόμη χρόνος συνεργασίας με τον προπονητή κ. ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας σε θέματα συγκρότησης της ομάδας αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ευχαριστεί τον κ. ΝΙΚΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

 

 
ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ
• Την Κυριακή 17 Μάη κλιμάκιο της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΚΚΕ περιόδευσε στη Κυνουρία. Το πρωί ο Νίκος Γόντικας μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου μίλησε σε συγκέντρωση στον Κοσμά και το απόγευμα στο Λεωνίδιο.

• Την Τρίτη 19 Μάη το πρωί, κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Νίκο Καραθανασόπουλο, Βουλευτή του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Στη μία το μεσημέρι ο Νίκος Καραθανασόπουλος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ στα γραφεία της Ν.Ε. του ΚΚΕ (πλατεία Κολοκοτρώνη) στην Τρίπολη. Την ίδια μέρα 19 του Μάη, στις 8 το βράδυ, σε συγκέντρωση στο Άστρος θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Γραμματέας της επιτροπής περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

• Την Παρασκευή 22 Μάη στις 11 το πρωί στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Μεγαλόπολη θα μιλήσει ο Αντώνης Κατσάς υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Μάη, στις 8 το Βράδυ στην Κεντρική Πλατεία της Τρίπολης. Θα μιλήσει ο Αντώνης Κατσάς υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ

 

 
50 εκ. ευρωπαίοι πάσχουν από ακράτεια
Περισσότεροι από 50.000.000 ευρωπαίοι( άνδρες και γυναίκες ) αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακράτειας ούρων, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί αύξηση των περιστατικών κατά 20-30% !!!

Στην Ελλάδα , υπολογίζεται πως περίπου 1.000.000 άνθρωποι από τους οποίους οι 600.000 είναι γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακράτειας.

«Η ακράτεια των ούρων είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και μπορεί να καταστήσει έναν άνθρωπο ανήμπορο να λειτουργήσει τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά» τόνισε με αφορμή τις Αθηναϊκές Ουρολογικές Ημέρες (8-10 Μάιου) ο λέκτορας Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Γιάννης Αδαμάκης.

Σύμφωνα με τα επιστημονικά στοιχεία η αύξηση των τελευταίων χρόνων αφ ενός οφείλεται στην αύξηση της αναζήτησης ιατρικής βοήθειας , άρα και στην αύξηση της διάγνωσης , αφετέρου στην αύξηση των παραγόντων που οδηγούν σε ακράτεια, όπως π.χ. η άνοδος του
μέσου όρου ηλικίας

Στην Ευρώπη υπολογίζεται ότι περίπου 50.000.000 άνθρωποι πάσχουν, με αναλογία γυναικών: ανδρών περίπου 3 : 2 . Στην Ελλάδα, ο αριθμός αυτός υπολογίζεται σε περίπου 1.000.000 άνθρωποι από τους οποίους οι 600.000 είναι γυναίκες. Περισσότερα...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα