Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Σάββατο 17-1-2009

 

 

 

 
Επέστρεψε στις νίκες ο Αστέρας
Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Θρασύβουλο 3-0 μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση, καθώς η ατυχία και μόνο δεν τον άφησε να φτάσει σε μία νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Ο Αστέρας, ελέγχοντας το χώρο του κέντρου δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία των φιλοξενουμένων. Μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης, η σέντρα-σουτ Ζαϊρί από τα δεξιά, η μπάλα σταμάτησε στην εξωτερική μεριά των διχτύων. Πέντε λεπτά αργότερα ο Καούνος χάνει την πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν το δυνατό σουτ του Καρντόσο έξω από την περιοχή, ο Πεκάνια δεν υπολόγισε σωστά και έχασε την μπάλα από την αγκαλιά του, ο Αρτινός σέντερ φορ του Αστέρα πετάχτηκε και πλάσαρε, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η εδαφική υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου. Στο 29’ Φιλομένο και Ρόκας έπαιξαν το "ένα-δύο", ο τελευταίος έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα χτύπησε στον Βεντούρα και στρώθηκε στον Καούνο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής την έστειλε στον ουρανό των διχτύων και εξιλεώθηκε για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του 14'.

Στην τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζαιρί έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Φιλομένο μπερδεύθηκε με τον Ρόκα και κανένας από τους δύο δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Στο πρώτο ημίχρονο, η μοναδική καλή φάση του Θρασύβουλου έγινε στο 37’ όταν το σουτ του Κόζλει μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αμπάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας όχι μόνο κρατούσε εύκολα το προβάδισμα στο σκορ, αλλά το διεύρυνε κιόλας με κεφαλιά του Φιλομένο στο 58'.

Σε αυτή τη φάση, ο Κανακούδης εκτέλεσε από τα δεξιά φάουλ βρίσκοντας τον Φιλομένο αμαρκάριστο στο ύψος της μικρής περιοχής, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένα λεπτό νωρίτερα, ο σκόρερ των γηπεδούχων είδε τον Πεκάνια να αποκρούει δύσκολα με το αριστερό του πόδι, το σουτ που επιχείρησε.

Οι παίκτες του Αστέρα έβγαιναν επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους πάσα, θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στην επίτευξη και άλλου τέρματος. Στο 74ο λεπτό ο Ζαιρί σέντραρε από τα δεξιά, ο Καούνος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, το γυριστό σουτ του Φιλομένο από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φιλομένο έκανε την κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Εστέβες μπήκε από τα δεξιά μόνος του μπροστά στον Πεκάνια, αλλά αντί να πλασάρει, προσπάθησε να πασάρει στον επερχόμενο Καούνο, όμως ο Μαρτορέλ με τις τάπες κατάφερε να αλλάξει την πορεία της μπάλας και να παραχωρήσει κόρνερ.

Τελικά το 3-0 έγινε στο 84' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φιλομένο, που κέρδισε ο Καούνος από τον Μαρτορέλ. Αυτό ήταν το πέμπτο γκολ του Αργεντινού στράικερ στο φετινό πρωτάθλημα και το 14ο στα τελευταία δύο χρόνια.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Αρτας)
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Εστέβες, Λαζαρίδης, Κανακούδης (68' Φυτανίδης), Ψωμάς, Λαδάκης, Καρντόσο, Ζαϊρί (79' Νταμόντε), Καούνος, Ρόκας (45' Μαρσελάο), Φιλομένο
Θρασύβουλος: Πεκάνια, Μπελεγρίνης, Σωτήρχος, Βεντούρα, Μαρτορέλ, Ροκάστλ, Κατσίκης (65' Καραμαλίκης), Μίχος (57' Χλωρός), Κόζλεϊ (72' Αλβες), Ουέλινγκτον, Μπαριέντος

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα