Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τρίτη 16-6-2009

 

 

 

 
Την Τετάρτη η παρουσίαση του νέου προπονητή του Αστέρα
Την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6 μ.μ. η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα παρουσιάσει το νέο προπονητή της ομάδας Ρομπέρτο Μάριο Κάρλος Γκόμεζ στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Επίσκεψη στο γήπεδο του Αστέρα

Κλιμάκιο της Superleague, της Forthnet και του ΣΚΑΙ επισκέφθηκε σήμερα το γήπεδο του Αστέρα, προκειμένου να δει τους χώρους, τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες προς τα συνεργαζόμενα τηλεοπτικά κανάλια. Επικεφαλείς του κλιμακίου ήταν οι: Μιχάλης Αναγνώστου (Superleague), Γιώργος Γκόλτσιος (Forthnet) και Σπύρος Στουφής (ΣΚΑΙ).

Λύθηκε η συνεργασία με Μιλάνο

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι δεν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μάουρο Μιλάνο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Αργυρόπουλος στη Μεσογειακή ομάδα

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ιταλίας. Στην φετινή ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, θα συμπεριλαμβάνεται και ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, καθώς κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Νιόπλια ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

 

 
Πορεία με το ΣΑΟΟ στον Ερύμανθο
Την Κυριακή 21-06-2009 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων διοργανώνει πορεία στον Ερύμανθο.

Θα ξεκινήσουν από το χωριό Καλέντζι Αχαΐας (υψ. 900μ.) για την κορυφή Προφήτης Ηλίας (υψ. 2.124μ.).

Θα γίνουν δύο πορείες. Η πρώτη εύκολη, διάρκειας 3 ωρών (με επιστροφή) μέσα σε κατάφυτο ελατόδασος προς την πηγή της Ανάληψης (υψ.1.300μ.).

Η δεύτερη δυσκολότερη, συνολικής διάρκειας 8 ωρών, προς την κορυφή Προφήτης Ηλίας. Επιστροφή από το ίδιο μονοπάτι.

Η αναχώρηση του λεωφορείου θα γίνει από την Κεντρική πλατεία στις 7:00 π.μ. και η επιστροφή το βράδυ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου: Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 
Μαθητική συναυλία
Το Αττικό Ωδείο Τρίπολης οργανώνει την ετήσια Μαθητική του συναυλία την Τρίτη 23 Ιουνίου 2009, στις 7:00 το βράδυ, στην αίθουσα του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.

Στο πρώτο μέρος θα εμφανιστούν μαθητές και μαθήτριες της προκαταρκτικής, της κατωτέρας και της μέσης Σχολής σε επίδειξη σόλο, ενώ στο δεύτερο μέρος που θα αρχίσει στις 8:30 θα ακολουθήσει Συναυλία με τραγούδια ελληνικής και ξένης μουσικής από τα Μουσικά Σύνολα του Ωδείου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Καλλιτεχνική επιμέλεια:
Γιώργος Κατραλής
Μουσική επιμέλεια:
Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Ανδρέας Κουρέτας
Δημήτρης Ρογάρης

 

 

 
Πρόβλημα υπογονιμότητας
Πενήντα με ογδόντα εκατομμύρια ζευγάρια παγκοσμίως αδυνατούν να αποκτήσουν παιδιά, καθώς το 10-12% των ζευγαριών της αναπαραγωγικής ηλικίας αντιμετωπίζει πρόβλημα υπογονιμότητας , σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Τα στοιχεία αυτά ανακοίνωσαν σήμερα σε Συνέντευξη Τύπου τα μέλη της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας οι κυρίες Δήμητρα Ζιάννη, Δρ Μ. Βρυωνίδου Αν.Διευθύντρια της Ενδοκρινολογικής Κλινικής στο Κοργιαλένειο- Μπενακειο Νοσοκομείο « Ερυθρός Σταυρός» καθώς και ο Επικ Καθηγήτης του Παν/μιου Αθηνών Γεώργιος Μαστοράκος.,

Η Συνέντευξη Τύπου δόθηκε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας, όπως έχει οριστεί η 15η Ιουνίου.
«Η δυνατότητα να αποκτήσει παιδί ένα ζευγάρι είναι ευλογία. Η αδυναμία να αποκτήσει δεν οφείλεται συνήθως σε νόσημα από το οποίο κινδυνεύει η υγεία του» τόνισε η κ Ζιάννη, και πρόσθεσε πως «το15-20% των ζευγαριών με προβλήματα υπογονιμότητας , αντιμετωπίζει ανεξήγητη στειροτητα καθώς δεν μπορεί να βρεθούν τα αίτια του προβλήματος . Όμως πάντοτε οφείλεται να έχουν αποκλεισθεί νοσήματα που προκαλούν υπογονιμότητα».

Όπως αναφέρθηκε η «συμμετοχή» του ανδρικού παράγοντα στην υπογονιμότητα είναι σε ποσοστό ίσο με αυτό της γυναίκας και γι αυτό το λόγω η διερεύνηση του ζευγαριού πρέπει να ξεκινά ταυτόχρονα. Περισσότερα...

 

 
Η Κυνουρία του σήμερα, του αύριο...
Αξίζει να επισκεφτείτε το Blog http://leonidiog.blogspot.com/ και να διαβάσετε τη συνέντευξη της Νατάσας Πετρούλια γνωστής δικηγόρου Αθηνών και τ. νομαρχιακής συμβούλου Αρκαδίας, συγγραφέας Αρκαδικών λευκωμάτων και περιηγητικών οδηγών...

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα