Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Δευτέρα 16-3-2009

 

 

 

 

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του Προέδρου, τροποποιείται το πρόγραμμα που είχε ανακοινωθεί στα τοπικά Μ.Μ.Ε, ως εξής:

Ώρα 11.00 : Αίθουσα Ε.Κ. Αρκαδίας. Δημόσια σύσκεψη φορέων,
θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Ώρα 13.30 : Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου - Ομιλία. (βλ. παρακάτω)

Ώρα 19.30 : Ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης.

Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

-------------------------------------------------------------------------
Η Νεολαίας Συνασπισμού, πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα “Η εξέγερση των νέων και ο ρόλος της Αριστεράς” την Τετάρτη 18/3/2009 και ώρα 13:00 στο κτίριο της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας στην αίθουσα «Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος» (Ι4) στην Τρίπολη.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας.

Νεολαία Συνασπισμού
Π.Κ. Τρίπολης

 

 

 
Εξόρμηση ΣΑΟΟ στο Ανατολικό Μαίναλο
Την ερχόμενη Κυριακή 22 Μαρτίου ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων οργανώνει μία θαυμάσια εξόρμηση στο Ανατολικό Μαίναλο.

Η πορεία θα ξεκινήσει από τη Βλαχέρνα, θα ακολουθήσει ένα καλοχαραγμένο μονοπάτι ανάμεσα από ελατοδάση και οροπέδια και θα καταλήξει μετά από 5:30 περίπου ώρες στη Βυτίνα. Θα υπάρχει εναλλακτική διαδρομή διάρκειας 4 περίπου ωρών για αρχάριους και πλημμελώς προετοιμασμένους.

Σε κάθε περίπτωση μια διάσχιση στο χιλιοτραγουδισμένο βουνό του Πάνα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία ζωής, την οποία κανένας συμπολίτης μας δεν πρέπει να χάσει

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την κεντρική πλατεία στις 8:00 το πρωί και η επιστροφή νωρίς το απόγευμα.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του συλλόγου Μητροπολίτου Δανιήλ 2 ή στο τηλέφωνο 2710 234980 βραδινές ώρες.

 

 

 

 
Προγράμματα ΚΕΕ Αρκαδίας
ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ( Κ.Ε.Ε. ) ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣ

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , σας ενημερώνει ότι στο χρονικό διάστημα από 01/03/2009 έως 15/03/2009 οργανώθηκαν και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους επτά ( 7 ) νέα προγράμματα .

Συγκεκριμένα :
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ

1 τμήμα Πληροφορικής ΙΙΙ : Εισαγωγή σε υπολογιστικά φύλλα – Παρουσιάσεις
Βάσεις δεδομένων ( 50 ώρες ) – πρωινή παρακολούθηση
1 τμήμα Ιταλικής Γλώσσας Ι ( 50 ώρες ) πρωινή παρακολούθηση
1 τμήμα Ιταλικής Γλώσσας ΙΙ ( 50 ώρες ) απογευματινή παρακολούθηση
1 τμήμα Ψυχαγωγίας & Ενημέρωσης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών ( 25 ώρες )
πρωινή παρακολούθηση
1 τμήμα Αγγλικής Γλώσσας ΙΙ ( 50 ώρες ) απογευματινή παρακολούθηση

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

1 τμήμα Πληροφορικής ΙΙΙ : Εισαγωγή σε υπολογιστικά φύλλα – Παρουσιάσεις
Βάσεις δεδομένων ( 50 ώρες ) απογευματινή παρακολούθηση
1 τμήμα Αγγλικά στον Τουρισμό ( 25 ώρες ) απογευματινή παρακολούθηση

Επιπλέον σας ενημερώνει ότι για το μήνα Απρίλιο, θα λειτουργήσει το ακόλουθο εκπαιδευτικό πρόγραμμα:
Πρόγραμμα Ψυχαγωγίας & Ενημέρωσης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών ( 25 ώρες )
πρωινή παρακολούθηση Περισσότερα...

 

 

 
Επιτυχίες αθλητών ΚΟΑΤ
ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΥΣΑ-ΠΕΝΤΕ ΑΡΓΥΡΑ-ΕΠΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ Ο ΚΟΑΤ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Οι επίσημοι αγώνες για τους αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου για το 2009 αυτή την φορά στο κολυμβητήριο της πόλης μας για το περιφερειακό πρωτάθλημα Ελλάδος 10/11/12/ ετών είχαν μεγάλη επιτυχία για όλους τους μικρούς αθλητές ενόψει της δύσκολης συνέχειας που τους περιμένει.

Με την συμμετοχή 193 αθλητών από δέκα τρείς (11) συλλόγους της περιφέρειας Πελοποννήσου οι αθλητές του ΚΟΑΤ πήραν, τέσσερα (4) χρυσά, πέντε (5) αργυρά και επτά (7) χάλκινα μετάλλια, ενώ όλοι οι αθλητές του ήταν στην πρώτη οκτάδα των αγωνισμάτων τους.

Συγχαρητήρια σε όλους από το Δ.Σ για την επιτυχία αυτή.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος     Αγγελόπουλος Αθανάσιος

Δες και ΔΤ moriaswimming.com

 

 

 
Συνέχισε την παράδοση  Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-1
Ο Αστέρας παίζοντας με πάθος και πίστη για τη νίκη, συνέχισε την αήττητη παράδοσή του στο Παγκρήτιο Στάδιο, όπου κέρδισε και φέτος τον Εργοτέλη (1-0) χάρη σε ένα τέρμα που σημείωσε ο Βαγγέλης Καούνος στο 33ο λεπτό μετά από υπέροχη κάθετη μπαλιά του Αντριάν Μπαστία.

Με τη νίκη αυτή, ο Αστέρας έφτασε στους 32 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκα, συνεχίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα θετικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6ο λεπτό έκαναν την εμφάνιση τους με αξιώσεις στην περιοχή του Αστέρα, αλλά η κεφαλιά του Κουτσιανικούλη έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια του Αμπάρη. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπέτο έκανε το σουτ, αλλά ο καλά τοποθετημένος τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε την μπάλα

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε με αξιώσεις στην επίθεση απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ την εστία του Πόζα. Τέτοιες φάσεις έγιναν στο 12’ και στο 31’ με τον Φιλομένο, στο 16’ με τον Φλάβιο και στο 21’ με τον Καρντόσο.

Στο 30’ ο Κουτσιανικούλης μπήκε με υπέροχο τρόπο στην μεγάλη περιοχή του Αστέρα, έκανε το σουτ, αλλά ο Αμπάρης ενέργησε σωστά μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 33ο λεπτό ο Μπαστία πέρασε όμορφη κάθετη μπαλιά στον Καούνο και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα, σε μία ενέργεια που τελικά αποδείχθηκε αρκετή για να χαρίσει τους τρεις βαθμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγιναν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Εργοτέλη να έχει δοκάρι στο 60ο λεπτό στο πολύ δυνατό σουτ του Χιμπλίνγκερ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Αστέρας είχε πλησιάσει νωρίτερα στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος, όταν στο 53ο λεπτό ο Καούνος πάσαρε με κεφαλιά προς τον Φιλομένο, που δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ από ευνοική θέση χάνοντας μία μεγάλη ευκαιρία.

Η τελευταία καλή φάση του παιχνιδιού έγινε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, όταν μετά από σέντρα του Κουτσιανικούλη από δεξιά, κεφαλιά του Μπούντιμιρ, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτητής: Γιαννόπουλος (Αθηνών)
Εργοτέλης: Πόσα, Ορφανός (58' Ρομάνο), Χίμπλινγκερ, Κένεντι, Πλάσνεγκερ, Κορδονούρης, Τζούνιορ (81' Βακουφτσής), Κουτσιανικούλης, Μπέτο (58' Ροτζέριο), Ογκουνσότο, Μπούντιμιρ
Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Μαρσελάο, Λαζαρίδης, Ουριμπαρί, Φλάβιο (74' Νταμόντε), Εστέβες, Μπαστία, Καρντόσο, Φιλομένο, Καούνος (86' Ψωμάς), Ζαϊρί (62' Κανακούδης)


Προπόνηση εν όψει Κυπέλλου

Οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν επιτρέπουν ξεκούραση και ρεπό για τον Αστέρα, καθώς σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) και υπό το φως των προβολέων ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Κρήτη επί του Εργοτέλη, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, όπου χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κανονικά στη διάθεση του προπονητή Νίκου Κωστένογλου τέθηκαν στη σημερινή προπόνηση, οι Μάουρο Μιλάνο, Ζεάν Κάρλος, όπως βέβαια και ο Σωκράτης Φυτανίδης που εξέτισε την ποινή τιμωρίας του στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Νίκος Αναστασόπουλος και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της ομάδας για τον ημιτελικό αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι (3 μ.μ.) και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον προπονητή του Αστέρα Νίκο Κωστένογλου.

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα