Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Μεγάλη Τρίτη 14-4-2009

 

 

 

 
Ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα από ΠΙΝΕΠ Πελοποννήσου
Το Περιφερειακό Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Πελοποννήσου (Π.ΙΝ.ΕΠ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή 1 επιμορφωτικού προγράμματος στον Τομέα Οικονομικών με τίτλο:
ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Σκοπός του προγράμματος είναι η ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών των αρμοδίων υπηρεσιών των Νοσοκομείων σε θέματα μισθοδοσίας και συντάξεων, ώστε να γίνουν αποτελεσματικότεροι στη διαχείριση τέτοιων θεμάτων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη και υπαλλήλους των Τμημάτων Εκκαθαρίσεων και Πληρωμών (Μισθοδοσίας) και στα Τμήματα προσωπικού των Νοσοκομείων που ασχολούνται με θέματα μισθοδοσίας και προσωπικού. Είναι διάρκειας 4 ημερών και το θεματολόγιο του περιλαμβάνει:

- Διοικητικά θέματα μισθολογικού ενδιαφέροντος
- Δελτίο Ατομικής και Υπηρεσιακής Κατάστασης Υπαλλήλου (ΔΑΥΚ)
- Μισθολογικά θέματα
- Αποζημίωση συλλογικών οργάνων
- Προληπτικός και Κατασταλτικός έλεγχος
- Ευθύνη υπαλλήλων και ένδικα μέσα

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί από τις 5 έως και 8 Μαΐου 2009 στην Τρίπολη. Η κατάθεση των αιτήσεων για την παρακολούθηση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να γίνεται μέχρι και την Τρίτη 28/04/2009 στα φαξ:2713602310-311-316.

Έντυπα αιτήσεων συμμετοχής για τα επιμορφωτικά προγράμματα διατίθενται από τη γραμματεία του Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης, Τρίπολη , τηλ. 2713602308 – 2713602314-15 ) ή και ηλεκτρονικά στο site www.ekdd.gr.

Η παρακολούθηση οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να επικοινωνείτε με το Π.ΙΝ.ΕΠ. Πελοποννήσου.

 

 

 
Ο Γ.Σ Αρκαδίας στην πρώτη θέση στην Πελοπόννησο
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
9 ΧΡΥΣΑ - 3 ΑΡΓΥΡΑ - ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ

Στη Τρίπολη έγινε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του 10ου ομίλου στο οποίο μετείχαν σύλλογοι της Πελοποννήσου των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, Ανατολικής Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Γ.Σ. Αρκαδίας και σ’ αυτόν τον αγώνα πρωταγωνίστησε και κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα σε 29 αθλητικά σωματεία με 148 βαθμούς , με τους Αρκάδες αθλητές μας να κλέβουν την παράσταση και να κατακτούν την κορυφή της Πελοποννήσου.

Το βαρύ πυροβολικό του συλλόγου μας με αλλεπάλληλες πρωτιές δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και διεκδίκησης των πρώτων θέσεων από τους άλλους αγωνιζόμενους αθλητές.
Ο σφυροβόλος του Σπύρου Τριανταφυλλόπουλου στην κατηγορία Παίδων , ο Βασίλης Σιάκουλης , με απανωτούς «βομβαρδισμούς» μεγάλου βεληνεκούς γύρω από τα 70 μέτρα , έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τις μεγάλες επιδόσεις που έβλεπαν από τον Πρωταθλητή Ελλάδος.

Ο Βασίλης ξεκίνησε την πρώτη του βολή κάνοντας επίδοση 69 μέτρων περίπου σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που έκανε στο σχολικό Πρωτάθλημα (67.69) στο Ναύπλιο παίρνοντας το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Bressanone της Ιταλίας. Και ενώ όλοι βλέποντας αυτή τη βολή υπέθεσαν ότι θα ήταν η μεγαλύτερη της ημέρας , ο Βασίλης ξαναχτυπάει με βολή στα 72.22 μέτρα κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο , επίδοση που είναι η καλύτερη φετινή στην Ελλάδα και μετά με άλλη βολή στα 70 μέτρα αποδεικνύοντας έτσι τη μεγάλη του κλάση , την σταθερότητά του και τη σωστή προπονητική-τεχνική κατάρτιση που τον διακρίνει , αφού ακολουθεί πιστά τις εντολές του προπονητή του.

Οι άλλοι αθλητές του Γ.Σ. Αρκαδίας στη σφύρα , κατέλαβαν την δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα . Συγκεκριμένα ο Ηλίας Σταυρόπουλος με βολή στα 51.85 μέτρα πήρε το αργυρό μετάλλιο και ο Κώστας Θανόπουλος με βολή στα 38.45 το χάλκινο μετάλλιο , με τον μικρότερο αδελφό του Ιάσονα Θανόπουλο ν’ ακολουθεί με βολή στα 33.56μ.

Ο Βασίλης Σιάκουλης έλαβε μέρος και στη σφαιροβολία , κατακτώντας και εκεί το χάλκινο μετάλλιο , με βολή στα 13.17μ. Επίσης στη σφαιροβολία έλαβαν μέρος και οι Θανόπουλος Κώστας με 12.05μ. και Τσιώλης Ιωάννης με 11.73μ.

Στη δισκοβολία , οι δυο δισκοβόλοι , αθλητές του Σ. Τριανταφυλλόπουλου ,κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις .

Ο Γιάννης Τσιώλης κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με βολή στα 45.96μ και ο Ιάσων Θανόπουλος το αργυρό μετάλλιο με βολή στα 42.64μ , ενώ ο Ηλίας Σταυρόπουλος είχε βολή στα 29.39μ.

Στα αγωνίσματα δρόμων ημιαντοχής , οι συνήθεις ύποπτες και αθλήτριες του Δημήτρη Γεωργόπουλου , ξαναχτύπησαν τις πρώτες θέσεις, με την Πρωταθλήτρια Ελλάδας Κατερίνα Μπερδούση να παίρνει την πρωτιά και το χρυσό στα 1500μ. την πρώτη μέρα , τρέχοντας χωρίς ιδιαίτερο συναγωνισμό και το πάλι το χρυσό μετάλλιο στα 3000μ. με άνεση την δεύτερη μέρα με χρόνο 10’52’’82 και την Ιωάννα Γιόβα να παίρνει πρωτιές και δύο χρυσά μετάλλια στα 800μ με χρόνο 2’28’04 και στα 2000 στιπλ με χρόνο 8’03’’75 αντίστοιχα.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε από τα 100μ. κορασίδων με την αθλήτρια Βασιλική Κουτσουμπού (που ενώ το βασικό της αγώνισμα είναι το μήκος), να κερδίζει την κούρσα και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 12’77 βάζοντας υποθήκη μελλοντικά για μια Πανελλήνια επιτυχία . Η Βασιλική , αθλήτρια του Τάκη Ζαρμπαλά κέρδισε και το χρυσό μετάλλιο στο μήκος , με επίδοση 5.31μ. Σημειώνουμε σ’ αυτό το σημείο ότι ανήκει στην μικρότερη κατηγορία των Παγκορασίδων Α’.
Οι άλλες δύο αθλήτριες του Τάκη Ζαρμπαλά οι αδελφές Γκοτζάη πρωταγωνίστησαν στο «επί κοντώ» κατακτώντας την πρώτη και την δεύτερη θέση. Συγκεκριμένα η Ρένα Γκοτζάη με άλμα στα 3.10μ πήρε το χρυσό μετάλλιο και η μικρότερη αδελφή της με άλμα στα 2.80μ πήρε το αργυρό μετάλλιο.

Συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές του συλλόγου μας , που με σκληρή καθημερινή προπόνηση αναδεικνύουν τις αστείρευτες δυνατότητές τους, φέρνοντας τον Γ.Σ Αρκαδίας και τον υγιή αθλητισμό στην πρώτη θέση στην Πελοπόννησο.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στην διοίκηση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και στον Τεχνικό Σύμβουλο ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Γεωργόπουλο για την άψογη και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των αγώνων.


ΓΣΑ

 

 

 

 
ΜΕ ΕΠΤΑ 7 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΚΟΑΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Με επτά μετάλλια επέστρεψε ο ΚΟΑΤ από τους αγώνες με την επωνυμία <<10ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ>> που έγιναν στο κολυμβητήριο του Περιστερίου και τα διοργάνωσε ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Δύο (2) χρυσά, δύο (2) αργυρά και τρία (3) χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές του συλλόγου μας.

Συμμετείχαν 1260 αθλητές από συλλόγους κυρίως της Αθήνας και όχι μόνο. Οι 680 αθλητές ήταν για τις αγωνιστικές κατηγορίες και οι 580 αθλητές για τις προαγωνιστικές κατηγορίες και την ηλικία των 9 ετών.

Όλοι οι αθλητές του συλλόγου που δεν ανέβηκαν στο βάθρο ήταν μέσα στην πρώτη 10άδα των αγωνισμάτων τους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι για να τιμήσει ο σύλλογος του ΓΛΑΥΚΟΥ τη συμμετοχή του συλλόγου μας στους αγώνες του, κάλεσαν και το μέλος του συλλόγου Κον ΚΑΛΔΗ ΑΝΤΩΝΙΟ να κάνει και απονομή μεταλλίων, δείχνοντας την εκτίμηση τους στο ΚΟΑΤ.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τους εύχεται πάντα επιτυχίες

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σωτηρόπουλος Γεώργιος    Αγγελόπουλος Αθανάσιος

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα