Αρκαδία

Επικαιρότητα

 

 

 

 

 

Μπορείτε να μας στέλνετε τις δικές σας ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, νέα που θα θέλατε να ανακοινωθούν άμεσα στο internet, με
e-mail, επισυνάπτοντας φωτογραφίες, κείμενα Word κλπ.

 

 

Τετάρτη 14-1-2009

 

 

 

 

 
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος  για τις εκπτώσεις
Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Τρίπολης γνωστοποιεί την έναρξη των τακτικών χειμερινών εκπτώσεων, από 15/1 έως 28/2.

Σε αυτό το διάστημα οι εμπορικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούν εκπτώσεις θα αναγράφουν διπλές τιμές σε όλα το πωλούμενα είδη ή θα αναρτούν πινακίδες με το ποσοστό της έκπτωσης για καθορισμένες κατηγορίες ομοίων προϊόντων, με την προϋπόθεση να αναγράφονται οι αρχικές τιμές κάθε είδους.

Πιστεύουμε ότι στη διάρκεια των εκπτώσεων οι καταναλωτές θα καλύψουν τις ανάγκες τους στην αγορά της Τρίπολης, με πολύ ευνοϊκούς όρους για αυτούς.

 

 

 
Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα
-Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν από τις αρχές Νοεμβρίου και στο Νομό μας τα μαθήματα στο πλαίσιο του προγράμματος «Οδυσσέας» για την εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό.

-Τα μαθήματα απευθύνονται σε μετανάστες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Τρίτες Χώρες, νόμιμα διαμένοντες στη χώρα μας.

-Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Νομού.

-Το πρόγραμμα σπουδών διαμορφώνεται σε δυο επίπεδα:

Το επίπεδο Α1, διάρκειας 125 ωρών
Το επίπεδο Α2, διάρκειας 175 ωρών

-Η ολοκλήρωση του προβλεπόμενου κύκλου σπουδών δίνει στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνομάθειας της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης, το οποίο θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση από τους Υπηκόους τρίτων χωρών του καθεστώτος του επί μακρόν διαμένοντος, σύμφωνα με την ελληνική Νομοθεσία για το Σύστημα Πιστοποίησης.

-Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε
Α ) Στην έδρα του προγράμματος « Οδυσσέας » του Νομού Αρκαδίας,
(Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη , Τηλ. 2710 – 232524 , Ώρες Λειτουργίας : 9.00-20.00 )

 

 

 

 
 Ενημερωτική εκστρατεία για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού
 Ενημερωτική εκστρατεία, για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού και δωρεάν εξέταση σε όσες γυναίκες το επιθυμούν, σε οκτώ δήμους του νομού Αττικής ξεκινά από την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιανουαρίου και για μία εβδομάδα, η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας.

Στόχος της εκστρατείας είναι η άμεση επαφή και ενημέρωση - προφορική αλλά και γραπτή με τη διανομή σχετικών βιβλιαρίων- των γυναικών , καθώς μόλις μία στις τρεις Ελληνίδες που ζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας δεν είναι αρκετά ενημερωμένη για το θέμα, σύμφωνα με πανελλήνια έρευνα! Περισσότερα...
 

 

 

 

 

Αρχείο >>

 

 


 

 

 

 


[ Αρχική | Τουρισμός | Οικονομία | Πολιτισμός | Υπηρεσίες | Ενημέρωση | Όροι χρήσης | Επικοινωνία ]

Copyright © 2001-2011 - Φιλοξενία σελίδων Αρχική σελίδα